2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
kızlarr doktordan geldm geç döllenmeydi yakalamış haftasını sıpam 12+0 olmuşuz tam 55mm kıpır kıpır bi yerinde durmuyo maşallah :) doktor cinsiyet tahmini yapmadı ikili ysptırırssan orda brlli olur yoksa bidaki kontrolde söyleyelim dedi video çektim aslında nubtan anlaşılır bi pozisyon yakalarım belki bi bakıyım demir hapı bana da verdi sabah aç karna yszmasının sebebi kalsiyumlu şeylerden uzakta alınmış olsun emilimi tamamlansın diye bence

Hadi gözün aydın. İlla bi Sebebi vardır ama zor oluyor işte inşallah sende olmaz bide içtikten 1 saat kadr kahvaltı yapma dedi eczcı. Bu arada büyük tuvaletinde değişiklik yapıyor haberin olsun. İkili test derken kan alınınca mı yoksa ayrıntılı incelerken mi bende bu olayı çözemedim

Cnm benim öncekinde hiç başım agırmadu. Bunda ölüyorum sanki.. Hem baş ağrısı hem halsizlik hem bitkinlik çok kötüyüm .. Yaşamdan hiç zevk almıyorum .. Kanım çekiliyo sanki.sürekli.üşüyorum. ne yapsam ısınamıyorum. Güzel havalar bile enerjimi yerine getirmiyor. Niye böyle oldum anlamadım. Napsam ne etsem yaa(((

Hanımlar bırsey dıyecektım ben ıkılı tarama testi yapmayı duşunmuyorum ama bu ultrasonda ense kalınlıgı felan ölculuyormuş bunu ögrenmem yeterli olur mu acaba

valla bnm doktor başka bi radyologun ölçüm alacağını ve onun cinsiyeti gördüğünü söyledi sanırım görerek söylicekti ama o doktora randevu yok başka hastanede yaptırıcam onlar söyler mi bilmiyorum evet demir bapı kabızlık yapıo diolar ama yapcak bişey yok kuru kayısıya devam :)

Evet canim ama su an 1 ay sonrasina baktigim icin pek ucuz yok hayirlisi Rabbim bi kapi acar elbet cok tesekkur ederim ilgilendigin icin

canım bununda müzikleri var,hatta doğa sesi deniz sesi gibi seslerde var gibi birşey yazıyordu özelliklerinden. ayaklı istemiyorum. bunu üst komşum kullanıyor. her yere taşıyor yemek yaparken mutfağa balkona o çok kullandı. memnun kaldı.

Solante pregna kullanıcam canım aldım ama henüz başlamadım
bende bakayım alacağım .

oyy maşallah. gözünaydın canım. ikili test yaptırmadın değilmi.[/QUOTE]

Bide kızlar emily07 @Zeynep5654. Demir hapı sabah ac karnına yazmıs o kusturuyor beni onu ne zaman icsem ki bilemedim
Ben de bugun basladim tam bulantilarim azaldi rahatlamasi gelmisti bugun yine kotu oldum.
Bu arada bas agrisi degisen hormonlardanmis. Ama benimki tansiyondan dedi dr. Tansiyonum cok dusuk oldugu icin azcik artsa etkili oluyor bende. Maden suyunu ve tuzu kestim agrim azaldi.

[/QUOTE]

O zaman güzelmiş hem allah korusun biraz büyünce düşme korkusu olmaz bu kaçıncı aya kadar kullanılır acaba

Bnmkde hep düşük seyreder maden suyu haftada 1 içerim o bişi yapmaz heralde ama çok tuzlu yiyorum bu ara bnde bn bgn rüzgarda kaldım brazdaondan başım. Ağrıdı sanırım ay 2. Trimistera girmedik mi hani daha eğlenceliydi

O zaman güzelmiş hem allah korusun biraz büyünce düşme korkusu olmaz bu kaçıncı aya kadar kullanılır acaba[/QUOTE]

arkadaş 8 aylıkken mevlüt yaptığında bunun içinde duruyordu bebek. hatta uyuyup kaldı :) çok küçük değil

O zaman güzelmiş hem allah korusun biraz büyünce düşme korkusu olmaz bu kaçıncı aya kadar kullanılır acaba[/QUOTE]

Prego Baby Gaby Ana Kucağı

Özellikleri:

- Uyku konumundan, oyun pozisyonuna dönüşebilme
- 360 derece dönebilen üst ünitesi sayesinde
- 4 farklı yönde sallanabilme
- Ayak uçlarında bulunan 4 adet sabitleme plastiği sayesinde güvenli sabitlenme
- Renkli ve yumuşak dokulu, çift taraflı kullanılabilen iç ped
- Tente ve oyuncaklar
- Çift kademeli ses yükseklik ayarı, 3 farklı müzik, 2 farklı doğa sesi, 6 kademeli titreşim seçeneği bulunan müzik kutusu
- Özel tasarımı sayesinde kolay devrilmeme özelliği
Taşıma kapasitesi: 9 kg maks.

O zaman güzelmiş hem allah korusun biraz büyünce düşme korkusu olmaz bu kaçıncı aya kadar kullanılır acaba

Prego Baby Gaby Ana Kucağı

Özellikleri:

- Uyku konumundan, oyun pozisyonuna dönüşebilme
- 360 derece dönebilen üst ünitesi sayesinde
- 4 farklı yönde sallanabilme
- Ayak uçlarında bulunan 4 adet sabitleme plastiği sayesinde güvenli sabitlenme
- Renkli ve yumuşak dokulu, çift taraflı kullanılabilen iç ped
- Tente ve oyuncaklar
- Çift kademeli ses yükseklik ayarı, 3 farklı müzik, 2 farklı doğa sesi, 6 kademeli titreşim seçeneği bulunan müzik kutusu
- Özel tasarımı sayesinde kolay devrilmeme özelliği
Taşıma kapasitesi: 9 kg maks.
Eki Görüntüle 1973190 [/QUOTE]

Ben çok beğendim açıkçası henüz ürünlere bakmaya başlamadım ama çok kullanışlı geldi. Taşıma kapasitesi de iyiymiş 1-1.5 yaşını geçirir herhalde.

Ben çok beğendim açıkçası henüz ürünlere bakmaya başlamadım ama çok kullanışlı geldi. Taşıma kapasitesi de iyiymiş 1 yaşını geçirir herhalde. Şimdiden güle güle kullanın [/QUOTE]

teşekkür ederim bende almaya başlamadım. ama fikir edinmek için araştırıp beğendiklerimi kenara not alıyorum. bunları 6.aydan itibaren yavaş yavaş almayı planlıyorum. banada çok kullanışlı geldi

arkadaş 8 aylıkken mevlüt yaptığında bunun içinde duruyordu bebek. hatta uyuyup kaldı :) çok küçük değil[/QUOTE]

İi baya kullanılıyor o zaman

İyi akşamlar kızlar
Bulantılar azalmaya başlamış sevindim sizin için. @ozlmlvnt demir hapını iki öğün arasında da alabilirsin ama iki öğüne de ikişer saat arası olması lazım. Çünkü süt ürünleri ve çay Demir emilimini engelliyor.
Biz de bugün 11 haftayı bitirdik çok şükür
Hamilelerin her gün tüketmeyi alışkanlık edinmesi gereken şeyler: beş tane ceviz, iki yumurta, üç bardak süt ya da iki kase yoğurt, soda, 2,5litre su.
Ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez başladım bunları tüketmeye ve alışkanlığa dönüştü bile. Sanırım sağlıklı beslendiğim için kilo da almadım.

kizlar vajinada kasinma oldu benim yaa iki gundur mantar oldum galiba mantar kremi kullanan varmi aranizda ?

Ayy 2 bardak süt şimdiden bayıyor beni, Cem Yılmaz'ın dediği gibi little little into the middle yapabiliyorum dediklerinizden Pek hareket etmediğim için 1 kiloya yakın şimdiden aldım, önümüzdeki aylar ya nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…