saol canım :) ben yaptırıcam ikiliyi ama kendi hastanemde radyolog ölçüm alıyomuş ona da randevu bulamadm en yakın randevuda bnm haftam geçmiş oluo kendi doktorum ense kalınlığı fln ölçseydi bukdr zorlamazdm yaptırayım diye ama ölçmedi başka hastanede yaptırıcam salı günü kısmetse 250tl dediler[/QUOTE]
çok fazla söylemiş benim hastanede özel 40tl dedi.
saol canım :) ben yaptırıcam ikiliyi ama kendi hastanemde radyolog ölçüm alıyomuş ona da randevu bulamadm en yakın randevuda bnm haftam geçmiş oluo kendi doktorum ense kalınlığı fln ölçseydi bukdr zorlamazdm yaptırayım diye ama ölçmedi başka hastanede yaptırıcam salı günü kısmetse 250tl dediler
saol canım :) ben yaptırıcam ikiliyi ama kendi hastanemde radyolog ölçüm alıyomuş ona da randevu bulamadm en yakın randevuda bnm haftam geçmiş oluo kendi doktorum ense kalınlığı fln ölçseydi bukdr zorlamazdm yaptırayım diye ama ölçmedi başka hastanede yaptırıcam salı günü kısmetse 250tl dediler
çok fazla söylemiş benim hastanede özel 40tl dedi.
evet 5-6 rengi var hepsi birbirinden güzel.[/QUOTE]
nerde oturuyosun ben ist avrp dayım hiç okdr ucuz bi yer duymadm ztn doktor muayenesi ücretinide alıo o 60 80 den aşağı diil bide üstüne test fiyatını ekliyo
nerde oturuyosun ben ist avrp dayım hiç okdr ucuz bi yer duymadm ztn doktor muayenesi ücretinide alıo o 60 80 den aşağı diil bide üstüne test fiyatını ekliyo[/QUOTE]
ben denizlideyim doktor muayenesi 50tl. ikili test 40tl. forumda konuştuğum biri 25tl ye yaptırmıştı.
Kızlar arabayı travel sistem alırsanız bu da çok kullanışlı bir şey. Hem bebek arabası hem oto koltuğu hem evde de bunda uyuyabiliyor. İleri geri sallanıyor. Ben bebek arabasını aldım ama daha kutusunu açmadım. 4.aya girince açacağım inşallah :)
Bir buçuk yaşındaki çocuğu zor tutarsın bunun içinde kız:)))))
Ama yürümeye başlayıncaya kadar kullanışlı oluyorlar gerçekten. Bebeği yere bırakamayacagın durumlar oluyor güzel bence ben ilkinde almadım hep kucağında gezdim kolik bebekti bu kolik olmassa alabilirim bende..
Ah ah bir haftadır öliyorum kaşıntıdan hiç olmadı bana bu yaşıma kadar.. Sirkeyle yıkıyoryum biraz geçer gibi oluyor ama sürekli mi yapmam lazım işyerinde sirkeyle VC ye girememki...[/QUOTE]
Ay canım ben kiloya göre bir tahminde bulundum ama dediğin gibi kurtlu bir şey olursa tabiki tutabilene aşk olsun
Tadını sevemedim canım, içinde bir gram kaymak ya da pütürlük olsun yiyemiyorum, dün akşam da baktım hazır yoğurdu yerden yere vurmuşlar, son bir ev yoğurdu denemesi yapacağım sanırım.
Tadını sevemedim canım, içinde bir gram kaymak ya da pütürlük olsun yiyemiyorum, dün akşam da baktım hazır yoğurdu yerden yere vurmuşlar, son bir ev yoğurdu denemesi yapacağım sanırım.
Canım İstanbulda mı oturuyorsun? Ben İstanbulda otururken İstanbulun köylerinden yoğurt , süt alan arkadaşım çok vardı. Ömerli köyünden geliyordu. Etrafında soruştur bence.
Pastörize ürünlerde de ani ısıtma ve soğutma işlemi yapılınca protein yapısının parçalandığını iddia eden çok makale var.
Kızlar arabayı travel sistem alırsanız bu da çok kullanışlı bir şey. Hem bebek arabası hem oto koltuğu hem evde de bunda uyuyabiliyor. İleri geri sallanıyor. Ben bebek arabasını aldım ama daha kutusunu açmadım. 4.aya girince açacağım inşallah :) Eki Görüntüle 1973394
Canım İstanbulda mı oturuyorsun? Ben İstanbulda otururken İstanbulun köylerinden yoğurt , süt alan arkadaşım çok vardı. Ömerli köyünden geliyordu. Etrafında soruştur bence.
Pastörize ürünlerde de ani ısıtma ve soğutma işlemi yapılınca protein yapısının parçalandığını iddia eden çok makale var.
Ben Eskişehir'deyim canım yanımızda organik market var aslında bugüne kadar kapısından adımımı atmamıştım oraya bir bakarım. Sanki organik olmayan şeyleri satabilmek için organik diyorlarmış gibime geliyor Dediğin gibi etrafa bi haber salmak lazım, sağol fikir verdiğin için
Ben Eskişehir'deyim canım yanımızda organik market var aslında bugüne kadar kapısından adımımı atmamıştım oraya bir bakarım. Sanki organik olmayan şeyleri satabilmek için organik diyorlarmış gibime geliyor Dediğin gibi etrafa bi haber salmak lazım, sağol fikir verdiğin için
Ama yürümeye başlayıncaya kadar kullanışlı oluyorlar gerçekten. Bebeği yere bırakamayacagın durumlar oluyor güzel bence ben ilkinde almadım hep kucağında gezdim kolik bebekti bu kolik olmassa alabilirim bende..
Ah ah bir haftadır öliyorum kaşıntıdan hiç olmadı bana bu yaşıma kadar.. Sirkeyle yıkıyoryum biraz geçer gibi oluyor ama sürekli mi yapmam lazım işyerinde sirkeyle VC ye girememki...
Ah ah bir haftadır öliyorum kaşıntıdan hiç olmadı bana bu yaşıma kadar.. Sirkeyle yıkıyoryum biraz geçer gibi oluyor ama sürekli mi yapmam lazım işyerinde sirkeyle VC ye girememki...[/QUOTE]
benimde basima hic gelmedi cok kotu bi durum surekli kasinma yok bende bende gece suya karistirip yikadim iyi gelir insallah.. karbonatta iyi geliyormuş
Kızlar arabayı travel sistem alırsanız bu da çok kullanışlı bir şey. Hem bebek arabası hem oto koltuğu hem evde de bunda uyuyabiliyor. İleri geri sallanıyor. Ben bebek arabasını aldım ama daha kutusunu açmadım. 4.aya girince açacağım inşallah :) Eki Görüntüle 1973394
Canım ev yoğurdunu süzüp yiyorum ben. Süzmeden asla yiyemem. Öyle dene. Hazır yoğurt kızıma da vermiyorum kendim de yemiyorum. Kokusu çok fena onun. Gebelikten dolayı değil. Oldu olalı yemiyoruz hazır yoğurdu
Cok sagol cnm benim kusura bakma atamadim fotoyu evimde degilim yarin atiyim cinsiyet tahminide bekliyorum sonra sizden
Cunku ben doktora sordugumda niye napcan cokmu gerekli onemli diye azar isittim
Yaw ense ya 1.17 yada 1.7 dedi hersey cok iyi dedi kan testinide verdi yine pazartesi yapicam
Kalbi 160in ustundeyse hangi cinsiyet oluyordu buarada kizlar