2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Nasıl yani cnm biraz açıklarsan?? Bide hangi taraf kafası ben anlayamadim
Kafası sağda canm. Bebek Kesenin soluna yakın olursa erkek sağına yakın olursa kız diyorlar tabi bir kesinliği yok eğlenceli tahminler sadece brde bebegn eşi sagdaysa kız soldaysa erkek diyorlar da bu haftalarda eşi nerde bilemeyiz ki. Brde kesenin şekli yuvarlak olursa kız diyorlar seninki ne yuvarlak ne de çok picimsiz ama içimden erkek hissettim hayırlısı:)

Kizlar sizlerden dua istiyorum yemek yapamama bulanti vs herkeste var evet benim canim turkiyede olan seylerden cekiyo hep ama bulundugum ulkede maalesef istedigim seyler yok..ucak biletleri cok pahali uygun bisey cikarsa inseallah gelip bi kac ay kalmak istiyorum bunun icin sizden dua istiyorum

Dediklerini yapmaya calisayim umarm ise yarar hergn bu saatte baş ağrısı basliyo bulantı da basliyo yemk yiyemiyorum yedigmde geri cikiyo

Bir tavsiyede benden olabildiğince dışarı cık dısardaki hayat hava unutturuyor insana evde ugrasacak kafa dağıtacak bişeymiz yok ya ondan böleyz brazda

Bir tavsiyede benden olabildiğince dışarı cık dısardaki hayat hava unutturuyor insana evde ugrasacak kafa dağıtacak bişeymiz yok ya ondan böleyz brazda
Ay bna kizacaksinz ama hc sevmem biluyormusunz sadece bahçede otururm onu bile canm istemez bu sene böyle br insan oldm kış geldi geleli ama romatizma var dizmde bu sene onu cektm full belkide ondan

Aynıyız senle balkona atıyorum kendimi kahvaltı yı bile balkonda yapıyoruz 1 haftadır evde oldukca daha kötü oluyorum bnde özellikle yatakda hep aynı psikolojide oluyorum

Memleketim den farklı şehirdeyim die dertlenip durum utandım resmen sen böle yazınca başka ilke daha zordur tabi inşallah kalbine göre versin Rabbim

Teşekkürler yorumların için 1aya biseyler belirir artık hsyrlisi

canım ben daha başlamadım. 1 nisan da kontrolum var. sanırım o zaman yazar. demir hapı kusturur ama. iğrenç birşey olduğunu eltimden biliyorum.
Kızlar ben de sadece vinalac kullanıyorum daha başka haplara geçmedi valla korkuyorum yazılanlardan midem garip hal aldı iki gündür kusma yok ama kötü oluyor ara ara valla midesi bulananlara Allah kolaylık versin inş çok zor

canım 12.hafta ile beraber veriyorlarmış demir ilacını. benim doktorum 12.haftada vitamin,demir ilacı ve kan sulandırıcı iğne kullanacaksın dedi

Memleketim den farklı şehirdeyim die dertlenip durum utandım resmen sen böle yazınca başka ilke daha zordur tabi inşallah kalbine göre versin Rabbim
Allah razi olsun canim cidden bu kadar zorlanacagimi bilmezdim hayirlisiyla inseallah Rabbim ozlemlerimizi gidersin..yiyememe durumu olmasa belki rahat olucam ama iste oyle degil maalesef

internette 384tl ye kadar buldum. araştırıyorum hoşuma gitti. sence nasıl. oturma odası için iyi değilmi. hem yatar hem oturur

Ben cok beğendim böle bişidedüşünüyorum yalnız amcamın kızı almıstı bebeğine onun ki ayaklıydıbide müzk felan calıyordu aaç kurutma sesi var dı bunda var mı acab o özellikler bide sence ayaklısı daha şık durmaz mı

canım ben daha başlamadım. 1 nisan da kontrolum var. sanırım o zaman yazar. demir hapı kusturur ama. iğrenç birşey olduğunu eltimden biliyorum.

Ya hamileliğimin başından beri haplarla haşır neşir biri olarak alışkınım ama aç karnına demir hapı kusturdugu için bilmiyorum ne yapacaımı perşembe günü 2li test sonucu çıkacak olmazsa onu almaya gittğimde sorcam dra

Bizden de etkilenirsin tabi özellikle bn hergün yakınıyorm ama zor inşallah kusmazsın

Allah razi olsun canim cidden bu kadar zorlanacagimi bilmezdim hayirlisiyla inseallah Rabbim ozlemlerimizi gidersin..yiyememe durumu olmasa belki rahat olucam ama iste oyle degil maalesef

Amin cnm 3 ay önceden alınca uygun oluyor ordada öle değilmi ucak fiyatı Türkiye de şehirler arası 2-3ay öncesinden alınca otobüs fiyatından daha ucuza uctugum oldu bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…