2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kız diyorlar ama fazla çıkıp erkek olanda olmuş yanıltıcı yani .. iyi çıkmış ölçümler inslh kanda temz gelir :) attığında bakalm tahminler olur elbet

Ahanda benim bebis anneler cinsiyet yorumlarini bekliyom
Burada pek net degil cunku ekografi baya teker teker kapsamli kafasinin ayri elini ayaginin hepsinin ayri ayri cekti fotosu.
Hain doktor bide boydan tam cekmedi bebisimi

ahanda sonunda oldu
kafa assagiydi full ultrason boyunca bakmayin benim fotolari yan cekmeme

Eklentiler

• image.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 92
  • image.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleme:
ahanda sonunda oldu
kafa assagiydi full ultrason boyunca bakmayin benim fotolari yan cekmeme
Normal değil fotoğraflar ki . Doktorun huysuz mu ay neden böyle yapmis ki. Hc yorum yapamicam canm ya inslh gönlüne göre olur.. ama içimden seninki erkek gbi geliyor :)

Kızlar benim gibi kasık ağrısı olan var mı ?
2 gündür biraz biraz ağrıyordu, bugün sancılarda giriyor arada. Afedersiniz ama idrarımı yaptıktan sonra 2 dakika öylece bekliyorum sancı geçsin diye kalkamıyorum . Ama enfeksiyonum falanda yoktu . Hevam yapmakta istemiyorum ama ne yapmalıyım sizce ağrı normal midir 11+2deyim

yanma yok canım tahlillerimde yapıldı enfeksiyon yok kasık ağrılarım var sadece

Benimde son bir haftadır kasık ağrılarım geri döndü. Ama sanki arada mesane bölgeme bıçak giriyor. Bende de koku kaşıntı yanma yok. 3lt su içiyorum ama idrarımın rengi halaa koyu. 6hafta önceki tahlillerim temizdi, yarın tekrar yaptırayım diyorum. Bir de genelde kasık ağrısından sonra su gibi sarı akıntı geliyor , o gelince kasık ağrım geçiyor

seninki enfeksiyon belirtileri gibi biraz idrar renginin değişmesi ve sarı renk akıntı enfeksiyon belirtisi canım sen kesin doktora bir git tahlil yaptır

Kızlar doktordan geldik 11 haftalık olmuşuz resim ekliyorum cinsiyet tahmini yapabilecek varmı
Eki Görüntüle 1973544
Nub benimkiyle aynı duruyor bna kız dedi nubcular . Ama doktorun tahmini erkekdi merakla bekliyorum brdahki kontrolü. Senin iki kızın vrdi inslh buda erkek olur .. ama nub kız nubu .

N nazlizeynepo . Sorma tabi ki ağır bulantılar geride kaldı.. demir hapınıda burda bir arkadasın dediği gbi yaptım bugün kusturmadı bilmiyorum ne derece etkili olur aman kusunca daha kötü çıkıyor

seninki enfeksiyon belirtileri gibi biraz idrar renginin değişmesi ve sarı renk akıntı enfeksiyon belirtisi canım sen kesin doktora bir git tahlil yaptır
Yarın tahlile gideyim en iyisi. Çarşamba günü doktor kontrolüm var, geç kalmış olmam inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…