Ahanda benim bebis anneler cinsiyet yorumlarini bekliyom
Burada pek net degil cunku ekografi baya teker teker kapsamli kafasinin ayri elini ayaginin hepsinin ayri ayri cekti fotosu.
Hain doktor bide boydan tam cekmedi bebisimi
Normal değil fotoğraflar ki . Doktorun huysuz mu ay neden böyle yapmis ki. Hc yorum yapamicam canm ya inslh gönlüne göre olur.. ama içimden seninki erkek gbi geliyor :)
Kızlar selammm, yarın sabah randevum var. İkili test de yapılacak. İnşallah her şey yolunda gider. Sizlere haber ederim. Hayırlısıyla hepimiz güzel haberler alalım inşallah.
Kızlar benim gibi kasık ağrısı olan var mı ?
2 gündür biraz biraz ağrıyordu, bugün sancılarda giriyor arada. Afedersiniz ama idrarımı yaptıktan sonra 2 dakika öylece bekliyorum sancı geçsin diye kalkamıyorum . Ama enfeksiyonum falanda yoktu . Hevam yapmakta istemiyorum ama ne yapmalıyım sizce ağrı normal midir 11+2deyim
2 gündür biraz biraz ağrıyordu, bugün sancılarda giriyor arada. Afedersiniz ama idrarımı yaptıktan sonra 2 dakika öylece bekliyorum sancı geçsin diye kalkamıyorum . Ama enfeksiyonum falanda yoktu . Hevam yapmakta istemiyorum ama ne yapmalıyım sizce ağrı normal midir 11+2deyim [/QUOT idrarını yaparken yanma oluyosa şayet idrar yolları enfeksiyonu olabilir. Çok çektim ben ondan.
2 gündür biraz biraz ağrıyordu, bugün sancılarda giriyor arada. Afedersiniz ama idrarımı yaptıktan sonra 2 dakika öylece bekliyorum sancı geçsin diye kalkamıyorum . Ama enfeksiyonum falanda yoktu . Hevam yapmakta istemiyorum ama ne yapmalıyım sizce ağrı normal midir 11+2deyim
Benimde son bir haftadır kasık ağrılarım geri döndü. Ama sanki arada mesane bölgeme bıçak giriyor. Bende de koku kaşıntı yanma yok. 3lt su içiyorum ama idrarımın rengi halaa koyu. 6hafta önceki tahlillerim temizdi, yarın tekrar yaptırayım diyorum. Bir de genelde kasık ağrısından sonra su gibi sarı akıntı geliyor , o gelince kasık ağrım geçiyor
Benimde son bir haftadır kasık ağrılarım geri döndü. Ama sanki arada mesane bölgeme bıçak giriyor. Bende de koku kaşıntı yanma yok. 3lt su içiyorum ama idrarımın rengi halaa koyu. 6hafta önceki tahlillerim temizdi, yarın tekrar yaptırayım diyorum. Bir de genelde kasık ağrısından sonra su gibi sarı akıntı geliyor , o gelince kasık ağrım geçiyor
seninki enfeksiyon belirtileri gibi biraz idrar renginin değişmesi ve sarı renk akıntı enfeksiyon belirtisi canım sen kesin doktora bir git tahlil yaptır
Nub benimkiyle aynı duruyor bna kız dedi nubcular . Ama doktorun tahmini erkekdi merakla bekliyorum brdahki kontrolü. Senin iki kızın vrdi inslh buda erkek olur .. ama nub kız nubu .
Nnazlizeynepo
. Sorma tabi ki ağır bulantılar geride kaldı.. demir hapınıda burda bir arkadasın dediği gbi yaptım bugün kusturmadı bilmiyorum ne derece etkili olur aman kusunca daha kötü çıkıyor
seninki enfeksiyon belirtileri gibi biraz idrar renginin değişmesi ve sarı renk akıntı enfeksiyon belirtisi canım sen kesin doktora bir git tahlil yaptır