2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kizlar slm mide yanmasi cok fazla yasiyorum uyuyamiyorum uyusamda uyaniveriyorum berbatt yaniyor bunu yasayip cozum bulan varmi ilacsiz sekildee

Kizlar slm mide yanmasi cok fazla yasiyorum uyuyamiyorum uyusamda uyaniveriyorum berbatt yaniyor bunu yasayip cozum bulan varmi ilacsiz sekildee
Mide yanması için şurup var ben çok kullandım öncekilerde doktorum vermişti zaten hatta şurupsuz dışarı çıkmıyordum mutlaka evde yedeği oluyordu ilaçsız geçmiyordu

Ay canım ben kiloya göre bir tahminde bulundum ama dediğin gibi kurtlu bir şey olursa tabiki tutabilene aşk olsun

günlük ped kullanıyormusun. kullanıyorsan o mantar yapıyor canım. doktorum beni uyardı kullanma diye[/QUOTE]

Alıntıyı nasıl yaptıysam artıkın şikayetler benim gibi çıkmış kendi adıma konuşmak gerekirse crinon jelden dolayı sürekli bir ıslaklık var ve iyiki evdeyim her tuvalete gittiğimde peçeteyi değiştiriyorum yoksa iç çamaşırı dayanmaz hayırlısıyla mantar olmadan şu ilacı bitireydim çok mutlu olacağım.

Anacığım pastörize sütten yaptı krema kıvamında oldu, kayınvalideciğim mandıradaki sütten yaptı daha bi sulu oldu, pütürlü olmasın da süzmeyi de deneyebilirim canım, teşekkürler

Benim doktor daha erken dedi cinsiyet için göğüslerim hamileliğin başından beri şiş koyulaşmada var gibi biraz
Himm bir totem varmsda erkek olursa fazla büyümezms ve ucu koyulasirmis . Kız olursa büyür ve hassas olurmuş epy br dolgun olurmuş

Canım günaydın bendede mide ekşimesi gibi bişey oluyo.. gun icinde ayva yersem mide rahatsizligim olmuyo. Ayva yemiyorsan bikac gun dene istersen inşallah şifa olur sanada

Kızlar herkese hayırlı sabahlar. 2 gündür böbrek ağrısından uyıyamıyorum. Şimdi netten araştırdım normalmiş ama iltihap varsa ilerleyebilirmiş .hiçbir tıbbi tedavi uygalanmazmış. Suyu artırmam lazım bende 1 lt içiyorum fazlası midemi bulandıroyor.

Bide emziren anneler sütünüz ne durumda.. Benimki kesildi sanırım... Yine de emziyor ama çok acıyor boş sanki içi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…