Kızlar bugün doktora gittim.maşallah bebişim o kadar hareketliydi ki bir bacağını oynatıyor bi kolunu dönüp duruyor. Biz konuşurken oda ağzını açıp kapatıyor sanki bize laf yetiştirir gibiydi resmen. Doktor cinsiyet için daha erken dedi söylemedi. 2li test içinde salı günü çağırdı bizi
demir depon boşsa kan değerrin çok düşer. Demir mikarına falan baktılar mı? Mesela ilk hamileliğimde doktor hemoglobin miktarı düşük olunca bayanların çoğunda demir eksikliğinden kaynaklanan kansızlık vardır diye demir verdi. Benin kan değerin 2 ayda 9.5 dan 7 ye düşünce panikledi. sonra dahileyeye yönlendirdi ve öğrendikki benim demir miktarın zaten iyiymiş aslında b12 eksikliği ve demir fazlalığı bir arada tetiklemiş kansızlığı. Bunda çok tedbirliyim o yüzden.
Merhaba kızlar doktordan geldim erkeğe benziyor dedi doktor amcamız ense kalınlığı falan normalmiş bir ay sonra kontrole gel dedi nasıl geçecek zaman bilmiyorum
Sanirim hepimiz bulantilardan sikayetciyiz ......cinsiyetlerde yavas yavas beliriyo gittikce heycanlaniyorum..kipirdamalarini hissetmek icinde deliriyorum sanki ilk defa anne olucam...benim gibi asiri beli agroyan varmi..ayaklarim belim cok agriyo..bakalim nasil olucak
Sanirim hepimiz bulantilardan sikayetciyiz ......cinsiyetlerde yavas yavas beliriyo gittikce heycanlaniyorum..kipirdamalarini hissetmek icinde deliriyorum sanki ilk defa anne olucam...benim gibi asiri beli agroyan varmi..ayaklarim belim cok agriyo..bakalim nasil olucak
Canım Seninde mi ikinci ☺ ilki ne erkekmı kizmi? Benimde ikinci ama ilk gibi sanki yaa bende sabirsizlaniyorum hareketlerini hissetmek icin zaman geçince demek .Benimde var bel ağrım hele birde yuruyup veya ev isi fln yaparken yorarsam daha çok agriyo kopuo resmen