İyi akşamlar kızlar. Evde çok sıkılıyorum. İnternetten alışveriş yaptım yeterince, bir tane bebek battaniyesi ördüm, raflara koymak için birkaç tane sepet ördüm. Başka ne yapsam ki. Tavsiyeniz var mı?
kızlar uyku düzeniniz nasıl sizlerin ben akşamları erken uyumakistiyorum ama uyuyamıyorum sürekli başım ağrıyor gece saat başı uyanıyorum uyandıgımda hep bir baş ağrım oluyor sizler ne durumdasnz
Benim 3-5 nobetim var her gece ayni saatlerde dönüp duruyorum. Hormon değişimindenmiş. Baş agrim azaldi ama bulantim ve koku hassasiyetim var hala biraz. Yeni vitaminlerden biraz.
Şuan amirlerin onayına bırakılmış biraz kurumla da alakalı. Tabi mazaret olmayınca vermeye yanaşmamaları şu zamanda normal. Ama senin mazeretin var aslında hamilesin.
kızlar uyku düzeniniz nasıl sizlerin ben akşamları erken uyumakistiyorum ama uyuyamıyorum sürekli başım ağrıyor gece saat başı uyanıyorum uyandıgımda hep bir baş ağrım oluyor sizler ne durumdasnz
Gece iki defa uyanıyorum canım ben de kesin olarak önceden vursalar kalkmazdım :) akşam da en ge. 11 bucukta yatıyorum önceden 10 u aşmıyordu ilk haftlarda ve bende de baş ağrısı başladı ilginç şekilde.
14 ocak canım ultrasonda iki gün ileride görünüyor ama ben sata göre hesap yapıyorum.valla şükürler olsun idare ediyorum canım benim ikiz hem de şu iki üç haftayı da atlatalım daha rahat olacağız inş diye umuyorum :) senin nasıl gidiyor
14 ocak canım ultrasonda iki gün ileride görünüyor ama ben sata göre hesap yapıyorum.valla şükürler olsun idare ediyorum canım benim ikiz hem de şu iki üç haftayı da atlatalım daha rahat olacağız inş diye umuyorum :) senin nasıl gidiyor
ayyy bide ikiz maşallahhhh :) Ben bu konuyu hiç anlamıyorum kimisi erken kimisi geç döllenme diyo kafamı karıştırıyolar yeminki
Benim ağrılarım çok fazlaydı şuan hiçbişeyim yok mide bulantım dahi yok
Merhaba kızlar doktordan geldim erkeğe benziyor dedi doktor amcamız ense kalınlığı falan normalmiş bir ay sonra kontrole gel dedi nasıl geçecek zaman bilmiyorum
Kızlar dra gıttım bugun evde basım donup dustum. Bebegı gordum cok sukur bı sıkıntısı yok erkekmıs onuda ogrendık. pipsini gosterı bıde tamamen actı bacaklarını tam rahatına duskun bir bebek olucak anlasılan.
Tünaydın kızlar . Ben geç kalktığım icin günaydın diyemeyyycem galiba hiç Hayırlı olsun cinsiyetler öğrenilmiş . Ay bende meraklardayim herkes erkek diyor bana da ben de kız hissediyorum niyeyse . Hayırlısı ile gelsin kuzucuklar yarın kontrolüm var bakalım ne dicek dr amcamız