2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canim sepeti nasil ördün?

Benim 3-5 nobetim var her gece ayni saatlerde dönüp duruyorum. Hormon değişimindenmiş. Baş agrim azaldi ama bulantim ve koku hassasiyetim var hala biraz. Yeni vitaminlerden biraz.

Doğum sonrası alınabiliyor ama memura tanınan mazeretsiz ücretsiz izine onay yok muş..

Şuan amirlerin onayına bırakılmış biraz kurumla da alakalı. Tabi mazaret olmayınca vermeye yanaşmamaları şu zamanda normal. Ama senin mazeretin var aslında hamilesin.

Gece iki defa uyanıyorum canım ben de kesin olarak önceden vursalar kalkmazdım :) akşam da en ge. 11 bucukta yatıyorum önceden 10 u aşmıyordu ilk haftlarda ve bende de baş ağrısı başladı ilginç şekilde.

Sağolasın cnm sat nedir ? seninde hayırlı olsun :)
Darısını olmayanlara artık nası gidiyor hamilelik
14 ocak canım ultrasonda iki gün ileride görünüyor ama ben sata göre hesap yapıyorum.valla şükürler olsun idare ediyorum canım benim ikiz hem de şu iki üç haftayı da atlatalım daha rahat olacağız inş diye umuyorum :) senin nasıl gidiyor

ayyy bide ikiz maşallahhhh :) Ben bu konuyu hiç anlamıyorum kimisi erken kimisi geç döllenme diyo kafamı karıştırıyolar yeminki
Benim ağrılarım çok fazlaydı şuan hiçbişeyim yok mide bulantım dahi yok

bugün bende gittim %80 erkek alttan poposuna doğru baktı c şeklinde 2 bacağı var ortada da baya belirgin bi çıkıntı büyük ihtimal erkek dedi

Ben de 12+3üm bugün öğrendim canım kızımız olacak inşallah . Dr. Söylerse görünüyor

Tünaydın kızlar . Ben geç kalktığım icin günaydın diyemeyyycem galiba hiç
Hayırlı olsun cinsiyetler öğrenilmiş . Ay bende meraklardayim herkes erkek diyor bana da ben de kız hissediyorum niyeyse . Hayırlısı ile gelsin kuzucuklar yarın kontrolüm var bakalım ne dicek dr amcamız

MaşaAllah doğal yoldan mı ikiz oldu ben kendimde ikizim çook güzel bişi şanslısınız bu arada SAT tarihlerimiz aynı 15 ocak benimki de

Selam Kızlarrr ,
Bizde buraya geldik , bizide alırsınız umarım
SAT 9 OCAK , Bugün 10+4 oldum varmı benimle aynı olan
bende 10+5 oldum bugün. senin takviminde 12.haftanın içinde yazıyor yanlış mı yazdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…