Sende sagol cnm biz geçen hafta pazartesi gittik sordum cinsiyeti 16. Haftada belli oluyo ama belki bi tahminde bulunurum haftaya dedi bugün tekrar gidicez testler icin merak ediyorum bende
kızlar uyku düzeniniz nasıl sizlerin ben akşamları erken uyumakistiyorum ama uyuyamıyorum sürekli başım ağrıyor gece saat başı uyanıyorum uyandıgımda hep bir baş ağrım oluyor sizler ne durumdasnz
Çok uykum var sürekli uyuyasım var ama baş ağrısı ve ağız kuruluğundan uyuyamıyorum demekki hamiliğin ortak yanları sürekli kalkıyorum bulantı kusma bitti bai ağrısı başladı parol içtim gene bgn dayanamıyorum
canım bana doktorum parol ve medpamid karışımını önerdi.yanlız medpamid ilaç olarak değil enjeksiyon olarak agızdanda parol.Ama tabiki Kadın doğumcuna sormadan yinede tavsiye etmiyim sanada.Zaten alabileceğimiz pek de bir ilaç yok canım işte en fazla bunlar:Tai çok daha sıkıntılı migren hastaları var bazı durumlarda yine kadın doğumcunla karar verilip kortizol da yapılırmış ama bu en üst seviye çözüm pek önerilmememekle beraber
Benim 3-5 nobetim var her gece ayni saatlerde dönüp duruyorum. Hormon değişimindenmiş. Baş agrim azaldi ama bulantim ve koku hassasiyetim var hala biraz. Yeni vitaminlerden biraz.
Valla vitamini alıyorum ama demiri 3 gündür alamıyorum baş ağrısı varken bide mide bulantısıyla uğraşmak istemiyorum nolcak bnm bu halim demiri kullanmasam nolur ki
Ben de çok mutluydum aranızda bebeğimi kaybettim uzun zaman da buraya bakmamıştım şimdi baktım düşündüm demek ki hala olsa cinsiyetini ogrencektik dedim
İçim tuhaf oldu
Allah size hayırlı sağlıklı evlatlar versin Kızlar
Benim 11 . Haftada gitti bebegim
Valla vitamini alıyorum ama demiri 3 gündür alamıyorum baş ağrısı varken bide mide bulantısıyla uğraşmak istemiyorum nolcak bnm bu halim demiri kullanmasam nolur ki
demir depon boşsa kan değerrin çok düşer. Demir mikarına falan baktılar mı? Mesela ilk hamileliğimde doktor hemoglobin miktarı düşük olunca bayanların çoğunda demir eksikliğinden kaynaklanan kansızlık vardır diye demir verdi. Benin kan değerin 2 ayda 9.5 dan 7 ye düşünce panikledi. sonra dahileyeye yönlendirdi ve öğrendikki benim demir miktarın zaten iyiymiş aslında b12 eksikliği ve demir fazlalığı bir arada tetiklemiş kansızlığı. Bunda çok tedbirliyim o yüzden.
Herkesin semptomlar aynı sanırım gece saat 10 gbi yatıyorum 12 de kalkıyorum uykmu almş bi şekilde.2 saat çok geliyo. sbha kdr wc su oğlanın üstnü ört derken yalan yanlş uyuyorum:)
Canim ben yastan dolayi yaptırdım. 40 yas ve tüp bebek. Ikili uclu testlerde yas faktoru de risk analizine ekleniyor. Ben zaten mecburen genetik analiz yaptirmak durumunda kalacaktim.
Benim 3-5 nobetim var her gece ayni saatlerde dönüp duruyorum. Hormon değişimindenmiş. Baş agrim azaldi ama bulantim ve koku hassasiyetim var hala biraz. Yeni vitaminlerden biraz.