2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar ya hiç belirtim yok ama inanın azıcık midem bulansa diyorum. Çünkü bir ay boyunca doktora gitmemek çok kötü. Acaba iyi midir diye endişelenip duruyorum. İnşallah sağlıkla büyüyordur. Hamileliklerim bu kadar rahat geçecekse ben üç tane doğururum

Kiz benimki canim bide oglusum olsa nede guzel olur..ama kiz olsada basim ustune kiz asktir....evet hareketlerini duymak cok harika olucak insAllah biz erken hissedicez sanirim internete oyle diyo..seninki kizmi erkekmi bide normalmi sezeryanmi

Hayirli olsun canim hule gule al pglunu kucagina insallah.ben daha ogrenemedim.senin icin cok mutlu oldum ama erkek istiyordun
Evet canim erkek istiyorum tabi ..ama kiz hissediyorum Allah her iki duyguyuda tatmayi hepimize nasip etsin..seninki ilkmi

Canim hiiic endise etme benim iki goprumcemde bi kere ah demedile hamileligi boyunca okta saglikli gitti herseyleri icin rahat olsun bebis iyi bende bi ay bitti daha gitmedim onumuzdeki hafta gidicem insAllah..insan merak ediyo tabi icim icimi yiyo

Allah bagislasin cnm benim bi oğlum var bugün ikinci bebeğime de %80 erkek bir ay sonra geldiğinde kesinleşir dedi .Sağlıklı olsunlar da yeter.Evet ikinci gebeliklerde daha cabuk hissediliomus ☺ İlk doğumum sezeryan genel anestezi senin ?

Canim hiiic endise etme benim iki goprumcemde bi kere ah demedile hamileligi boyunca okta saglikli gitti herseyleri icin rahat olsun bebis iyi bende bi ay bitti daha gitmedim onumuzdeki hafta gidicem insAllah..insan merak ediyo tabi icim icimi yiyo
Ben de önümüzdeki salı gideceğim. Zaman geçmek bilmedi. Allah hepimizin bebişlerini bize bağışlasın inşallah

Aynen canim saglikli olsunlarda bende kiz hissediyorum..bende sezeryan genel anestesi..diger turlu bunyem kaldiramadi..tahmini dogumunn e olcak canim

Evet canim erkek istiyorum tabi ..ama kiz hissediyorum Allah her iki duyguyuda tatmayi hepimize nasip etsin..seninki ilkmi
Hayir benimde ikinci bur kizim var 6 yasinda bende uzun zamandir gebelik istiyordum cok sukur nasip etti rabbim .bende kiz hissediyorum taaa ilk ogrendigimden beri.tum belirtilerim k8z gibi erkek istiyorm bakalim .12.haftamdayim belirtilerim ilk k8zimdan tek farki bulantim yok hersey ayni.bakalim dua edelim bekleyelim

Canim nettende ogrenebilirsin..ben 11 haftaligim pazar gunu 12 haftalik olacagim tahmini dogumum ekim10 ama sezeryan oldugum icin daha erken olucak
Bende 11+5 ama 12+2 çıktı maşallah hep önde cikioruz. Bende spinal istiyorum bu sefer eğer istersen normal doğum deneyebilirz dedi 27 eylülden sonra ama istemiyorum dedim

Benim kizimda 4 yaslarinda ona cok zor hamile kaldim 8 ay surekli hastanede yattim once bulantilardan sonrada erken dogumdan 8 ci aydada prameture dogurdum..yani bu hamileligimle alakasi yok bunada cabuk kaldim bulantim kizima gore cook az belim cook agriyo yuzumde sivirce cikiyo ama kalbim kiz diyo babasida erkek hissediyo..insAllah iki duyguyuda tadariz..nezmn gideceksin kontrole

Bende 11+5 ama 12+2 çıktı maşallah hep önde cikioruz. Bende spinal istiyorum bu sefer eğer istersen normal doğum deneyebilirz dedi 27 eylülden sonra ama istemiyorum dedim
Normal dogummu sezeryandan sonra haa cook ilginc buyukbi risk..bencede sezeryenla devam et en iyisi diyer turlu korkutuyo

Insallah gelecek hafta ici gidicem bakalim canim .gecmis allahin izniyle senin bu o kadar olmaz insallah rahat gecirirsin bendede sivilceler var ama sikintili gunlerdeyim ondan sebep de olabilir ayyyy ne bilim sanki kizim olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…