2 hafta daha folik asite devam et dedi sonrası için regenesis max verdi kullanan var mı kızlar? ayrıca demir vs hiçbir şey vermeyecekmiş bütün gerekli olanlar bunun içinde mevcut dedi
İki gündür kuşağın çok agrıyor ve şişiyor yanakla beraber kabakulak çıkarıyorum sanmıştık dün doktora gittik orta kulak iltihabı olmuşum antibiyotik başladılar 2 doktorla görüştüm biri kullan diğeri kullanma o ilacı dedi başına böyle bişey gelen varmı ya da yakınında falan hiç yaşamış olan ağrıya dayanamadım ilaçtan bugün bi tane içtim ama çok tedirginim ilacın adı Klacid MR
Merhaba kızlar. Kontrole gidenler güzel haberlerle gelsin inşallah.
Salı günü ikili testi atlatırsam sanki hamileliği ancak o zaman keyifle yaşamaya başlayacağım gibi geliyor. Tabii bir sürü ilaç kullandığım için de öyle geliyor. İnşallah artık bırakacağız ilaçları. Tüp bebek gerçekten çok yıpratıcıymış. Bugüne kadar 150ye yakın iğne vurdum karnımdan. İnşallah ikincisi böyle yıpratmadan gelir.
İki gündür kuşağın çok agrıyor ve şişiyor yanakla beraber kabakulak çıkarıyorum sanmıştık dün doktora gittik orta kulak iltihabı olmuşum antibiyotik başladılar 2 doktorla görüştüm biri kullan diğeri kullanma o ilacı dedi başına böyle bişey gelen varmı ya da yakınında falan hiç yaşamış olan ağrıya dayanamadım ilaçtan bugün bi tane içtim ama çok tedirginim ilacın adı Klacid MR
Google'a ilacın ismini yaz, yanına "gebelik kategorisi" yaz. Kategori A ya da B çıkarsa kullanılıyor.
C çıkarsa doktor fayda zarar düşünerek veriyor. Kulak enfeksiyonunu geçirmenin başka yolu yok maalesef
Günaydin kızlar bu sabah randevum var bugun 9+1 oldum çok şükür. Heyecanliyim stresliyim bu duygumu yenemiyorum.. Dua edin hayirli haberlerle araniza dönmek nasip olsun insallah.
emily07
seninde yarindi randevun diye hatirliyorum?
Google'a ilacın ismini yaz, yanına "gebelik kategorisi" yaz. Kategori A ya da B çıkarsa kullanılıyor.
C çıkarsa doktor fayda zarar düşünerek veriyor. Kulak enfeksiyonunu geçirmenin başka yolu yok maalesef
Baktım canım C çıkıyor birkaç bitkisel birşeyler baktım ne kadar faydası olur bilmiyorum ama onları da denedim bugün biri sirkeli su kulağa damlatıyorsun diğeri de zeytin yağı aynı şekilde kulaga damlatılıyor
Baktım canım C çıkıyor birkaç bitkisel birşeyler baktım ne kadar faydası olur bilmiyorum ama onları da denedim bugün biri sirkeli su kulağa damlatıyorsun diğeri de zeytin yağı aynı şekilde kulaga damlatılıyor
Ben kulak iltihabından çok çektim. Doktor damla vermedi mi? Antibiyotik göz damlası iyi geliyor ama kulak enfeksiyonu basit bir şey değil. Bence ilacını kullan. Bir arkdaşım hamileyken üç kez antibiyotik kullandı
Sana şöle diim 2 düşüğüm var bnm o yüzden her muayeneye gittiğimde acaba yaşıyor mu korkusunu yaşıyorum ona sıra gelmedi yani bi tek sonucları almaya giderken yalnız gitmek istemedim o kadar
2 hafta daha folik asite devam et dedi sonrası için regenesis max verdi kullanan var mı kızlar? ayrıca demir vs hiçbir şey vermeyecekmiş bütün gerekli olanlar bunun içinde mevcut dedi
ben bigün decavit bigün regenesis kullanıyorum ama neden öyle yazmış anlayamadm regenesis imom a benziyo kullanımı decavite göre daha kolay bi katmanla kaplı dışı kokmuyo tadı yok decavit kokuyo ve ağzına atınca tadı geliyo bnm ferritinim çok düşüktü ilave demir hapıda kullanıyorum
Ben kulak iltihabından çok çektim. Doktor damla vermedi mi? Antibiyotik göz damlası iyi geliyor ama kulak enfeksiyonu basit bir şey değil. Bence ilacını kullan. Bir arkdaşım hamileyken üç kez antibiyotik kullandı
Ayy canım ya çok zormuş gerçekten müthiş bi agrı hissediyorum yutkunmak dahi agrı veriyor
Hiç damla falan vermediler direk o ilacı verdi israrla sordum hiç bi zararı Yok çok güvenilir dedi başka bi doktorla görüştüm oda gebelikte önermiyoruz sesi ikilem de kaldım
Arkadaşın hangi ilacı kullanmıştı acaba
Çok geçmiş olsun cnm ibrhm saraçoğlu soğan suyunu birer damla damlatın 2 dk da geçiriyo demiş ağrıyı,ilthabı da söktrüyomş.bu sene oğlum bikç kez geçirdi araştrırken buldm denedm rahatlttı sanki ama tam ifade edemediğinden anlayamadım.şimdi de doktrdan geliyorum oğlum yne kulak enfksyonu geçiriyo günlrdir ateşliydi direndim götrmedim viraldir belki dye.yine antbyotk verdi tabi.gece gündz birbrne grdi ateş takip etmkten
Çok saol canım teşekkür ederim gerçekten söylediğin gibi canım kulagımda 2 gündür
Biraz dan bi sağlık ocağına mı gitsem diye düşünüyorum bende aile hekimi belki başka bi öneride bulunur bilemedim İnan nabsam
Ya bide bu doktrlara güvenemiyorum artık eskiden bu kdr görüş ve tarz ayrılkları yoktu bu doktorlr arasında,şimdi hepsi bişe dyo.anne olunca ciddi bi tıp bilgisi edindim doktora gttgmde direk ilacı verdklernde etken maddelre kdr soruyorum szde mi sağlıkçısınz dyolar napim öğrendm güvenmediğimden:)
Çok geçmiş olsun cnm ibrhm saraçoğlu soğan suyunu birer damla damlatın 2 dk da geçiriyo demiş ağrıyı,ilthabı da söktrüyomş.bu sene oğlum bikç kez geçirdi araştrırken buldm denedm rahatlttı sanki ama tam ifade edemediğinden anlayamadım.şimdi de doktrdan geliyorum oğlum yne kulak enfksyonu geçiriyo günlrdir ateşliydi direndim götrmedim viraldir belki dye.yine antbyotk verdi tabi.gece gündz birbrne grdi ateş takip etmkten
Saol canım size de çok geçmiş olsun çok agrısı oluyordur eminim ki ben dayanmakta zorluk çekerken onu düşünemiyorum rabbim şifa versin biran önce bende dünden beri araştırıyorum sirkeli su yada zeytinyağı kulağa damlatılıyormuş o şekilde buldum onları denedim 1 saat önce henüz bi rahatlama olmadı bide soğanı deniyeyim inşallah faydayı onda bulurum
Çok şükür ki ateş yok bende
Ya bide bu doktrlara güvenemiyorum artık eskiden bu kdr görüş ve tarz ayrılkları yoktu bu doktorlr arasında,şimdi hepsi bişe dyo.anne olunca ciddi bi tıp bilgisi edindim doktora gttgmde direk ilacı verdklernde etken maddelre kdr soruyorum szde mi sağlıkçısınz dyolar napim öğrendm güvenmediğimden:)
Doktorum bana çok pimpirikli oldugumu söylüyor ama ben çok zor buldum bebeğimi en küçük şeyin ayrıntısı dahi beni fazlaca ilgilendiriyor
Eşim de dalga geciyor Doğuma kadar doktor gibi olucaksın herşeyin içeriğini ayrıntısını ezberliyorsun diyerek