2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar selam kontrolden geliyoruz biz 10+5 iz tam doktor bir çıkıntı görüyorum ama 12.haftadan önce bişey demek için erken dedi ama erkek olduğunu düşündüğünü ima etti. Ben hep kız hissediyordum tuhaf oldum şimdi. Yanılma payı yüksek midir sizce

Günaydıın. Şimdi kontrolden geldim. ikili taramanın sonucunu almaya gitmişken bebişi de gördük. İnşallah 3 hafta sonraki muayeneye kızımla gidicez cinsiyet öğrenmeye. Kızım ısrarla erkek kardeşim olsun diyo

Ay hadı ınsallah hayırlısı olsun. :) benim oglumda hıc kız olsun demedı hep erkek kardes ıstedı cocukları anlamak zor

Bana erken geldı 11 hafta ama bılemedım :) hayırlısı olsun

Rabbim gönlüne göre versin canım . Ama tabi çok erken konuşmuş . Genelde bu haftalarda yanilma payı çok yuksek oluyor kordon bağı ile karisitiriyorlar

Gece cisim gelince bende ayilip kalkamiyorum bir kac gundur sabah bi kalkiyorum artik sanci girmis tutmaktan ama bilincsiz oluyor bu tabiii ins bebise zarari yoktur bu durumun
Canım tutmamaya özen göster böbreklerine zarari oluyor kendimden biliyorum .

Sana şöle diim 2 düşüğüm var bnm o yüzden her muayeneye gittiğimde acaba yaşıyor mu korkusunu yaşıyorum ona sıra gelmedi yani bi tek sonucları almaya giderken yalnız gitmek istemedim o kadar
Ayy rabbim bidaha öyle bişi yaşatmasın size de kümseyede neden düştüğü belli mi kan pıhtılaşması olabilir mi kardeşimde varda ondan biliyorum

Gece cisim gelince bende ayilip kalkamiyorum bir kac gundur sabah bi kalkiyorum artik sanci girmis tutmaktan ama bilincsiz oluyor bu tabiii ins bebise zarari yoktur bu durumun

Bebeğe zararı yokmuş da. Çiş böbreğe kaçarmiş ve iltihap olurmuş .tutmak iyi değilmiş .. Bende sabahları koşarak gidiyom ..

Kizlar genelde kız ister ilginç yani kaç yaşında kızın

Günaydın kızlarr...
Benim gece bacak ağrılarım başladıı..
Onumuzdeki hafta gidicem doktoraa.

Neden olabilir kii acabaa. vitamin eksikliği filan var herhaldee
Canim o oluyo bendede hep agrimisti uyusuyo bide sismeseler son aylar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…