Slm kızlar 12.haftadayim bnde.cokkotu bulan tim ve birçok şeyden tiksintim var.hicbisey yiyemyrm.6 kilo verdim hamile kaldgmdan beri.bnm durumumda olan varmi.napcam bilmyrm naptıysam bulan ti geçmiyo
hadi yaa. uzunmuş gerçekten. benimkide haftaya cuma..bende şöyle düşünüyorum. testleri devlet te yapsak olur mu.o sonucu kabul ediyor mu özelde ki ler.devlette ücretsiz olduğunu düşünüyorum
hadi yaa. uzunmuş gerçekten. benimkide haftaya cuma..bende şöyle düşünüyorum. testleri devlet te yapsak olur mu.o sonucu kabul ediyor mu özelde ki ler.devlette ücretsiz olduğunu düşünüyorum
doktorunla ve hastaneni politikasıyla alakalı heralde ama bi çoğu kabul ediyo sonuçta herkesin okdr para dökcek durumu yok testlerini devlette yapıp özelde ki doktoruna götürebilirsin doktorunla konuş tabi önce :) bn ikili için kendi hastanemde randevu bulamayınca doktorum başka bi özelde veya devlette yaptırıp sonucu getirebilirsin dedi ilk başta da hemogramı sağlık ocağında yaptırmıştm ona baktı bidaha istemedi
Kızlar hamile kıyafetleri giymeye henüz başlamadım. Şimdilik esofmanlarla idare ediliyor ama hamile pijamasi alayım dedim. Hep lohusa pijamasi diye çok pahalıya satılıyor. Daha önce doğum yapan arkadaşlar. Pijama olarak internette satılan bu pahalı takımlardan mı aldınız?
İlk mi senin zaman gecmiyo bence yaaa aslında bnde en son 23 de gittim 20 nisanda gitmem lazım ama ultrason da 2 gün daha ileri çıktı bnde 2 gün geriye aldım randevumu kafama göre =)
Ay çok alemsin evet canım ilk olacak Allah kısmet ederse. Ben ikili test sonucumu göstermek için doktora gittiğimde ultrasona girmek istedim ama azıcık kızdı bana. Öyle sürekli girilmez bebek rahatsız olur dedi birde ultrasonda bile çok vakit geçirmiyor doktorum küçük de olsa zararı olduğunu düşünüyor o yüzden bende sabrediyorum. Mesela benim daha cinsiyeti bile belli değil 17-18. Haftada söylerim dedi. Tahmin bile yapmadı bende üzerinde durmuyorum. Zaman geçtikte mide bulantılarım rahatsızlıklarım azalıyor hamileliğimin tadını çıkarmaya çalışıyorum. Alışmamız gerekiyor ayda 1 kontrole gitmeye
ben hiç hissetmiyorum ama geç hissediliyo diyede hiç kendimi dinlemiyorum :) bide ona kafayı takarsam bnm bebek nie oynaöadı nie hissetmedm diye kafayı yerim 18ler kdr ümitlenmicem :)
Evet canim erken anlarsin zaten cok farkli bu haftalar cok anlasilmaz ben oglumda 16.hafta anladim suan zayiflar daha zor yani ikincode erken hissediliyo deniyo ben bisey hissetmiyorim bence erken pit pit vurur cok degisik:)
Canim her dr ayda bir cagirir son aylar bu sure kisalir benim bugin bir ay oldu hafta sonu gidicem daha sanki yillar gecti ya bakalim bana consiyet dermi pekde umudum yok ama cok meraktayim bebek gorcem gidince
Günaydınnn bende sizler gibi nasip olursa Ekim annesi olacağımm.Rabbim hepimizin evlatlarının sağ salim doğmasını nasip etsin. Sizlere birşey sormak istiyorum ikili test yaptırdım sonucu sadece
yaş riskli çıktı 35 yaşında olunca diğer değerler iyi çok şükür. Ama doktor bana 3 hafta sonra ikili testinle birlikte TOK olarak gel dedi aklıma takıldı niye tok gel dedi
Kızlar hamile kıyafetleri giymeye henüz başlamadım. Şimdilik esofmanlarla idare ediliyor ama hamile pijamasi alayım dedim. Hep lohusa pijamasi diye çok pahalıya satılıyor. Daha önce doğum yapan arkadaşlar. Pijama olarak internette satılan bu pahalı takımlardan mı aldınız?
Bend3 hamile pijamasi aldim ama internetteki gibi uçuk olmayan fiyatlardada var.cevrendeki çamaşır satan mağazalara bak derim.100 tl nin altinda satan yerlerde var.
Ben bu doğumumda öyle gecelik istemiyorum aslında.waikikiden eşortman ve tişòrt gibi şeyler almak istiyorum.
O gecelikleri daha sonra kullanamiyorsun kii.ve çok kokoşlar.ben daha çok spor tarzı eşortman seviyorum.