Ayni durumdayız canım benim de boğazım aşınmış gibi yutkunurken zorlanıyorum . Benim kızda dünden beri atesli kustu bi iki kere . İyice moraller sıfır yanı bahar ayları bize hiç yaramıyor
Gerçekten farkı yok :) genelde br kız br erkek isterler. Ama bn çift olunca guzl okuyor diye düşünüyorum iki erkek iki kız daha tatlı geliyor . İnslh gönlüne Gore olur ama duruşları farklı bnce bri erkek brii kız olabilir
Gerçekten farkı yok :) genelde br kız br erkek isterler. Ama bn çift olunca guzl okuyor diye düşünüyorum iki erkek iki kız daha tatlı geliyor . İnslh gönlüne Gore olur ama duruşları farklı bnce bri erkek brii kız olabilir
Cooook coook teşekkür ederim yok canım ilk defa cinsiyet hakkında konuştu doktorum kız dedi babasının gönlüne göre verdi rabbim kız çocuklarına aşıktır eşim sizin belli mi cinsiyet peki
Ya kizlarr biz bebegin besigini aldik sonra erken hazirlik iyi degildir dediler icime kurt dustu besigi kurmicaz kampanya yakaladik die aldik amaa yaaaa
Canım ben de aynen senin gibi düşünüyorum. Gecelikler bir de açık renk oluyor. Hiç sevmem. Ama Doğumdan çıkınca altına büyük bir bez bağlıyorlar. Olmazsa üstü giyer altı gitmem. Nasılsa geceye kadar kaldırmıyorlar
Dogumdân cikinca sezeryan icin konusuyorum zaten hemen giydirmiyorlar geceliği.bende oyle olmuştu epidural sezeryan oldum ayaklarimi hissedene kadar 6 saat geçiyor zaten.dedigin gibi tül gibiler ince hastanede yürüyüş yaparken mutlaka ustune bişey geçirmen lzm uzun.
Ya kizlarr biz bebegin besigini aldik sonra erken hazirlik iyi degildir dediler icime kurt dustu besigi kurmicaz kampanya yakaladik die aldik amaa yaaaa
Neden iyi değilmiş sordunmu onu diyenlere ne tuhaf insanlar var ya hamileye heyecanla almisssin denecek lafmi inanma boyle seylere canim ne olur ne olmaz diye birwz beklenir yoksa kotu bisey yok gonlun kurmak istiyorsa kur kendi dogrularini uygula herkes bisey soyleyecek hepsini donlersen ooo
Neden iyi değilmiş sordunmu onu diyenlere ne tuhaf insanlar var ya hamileye heyecanla almisssin denecek lafmi inanma boyle seylere canim ne olur ne olmaz diye birwz beklenir yoksa kotu bisey yok gonlun kurmak istiyorsa kur kendi dogrularini uygula herkes bisey soyleyecek hepsini donlersen ooo
4. Aya bastikki zatennn aman ne bilim isteee agzi olan konusuyorr evet dusunmeden hemde... uzulurmuyum kafama takarmiyim dusunen yokkk neyse haklisin aslinda tesekkur ederim :)
4. Aya bastikki zatennn aman ne bilim isteee agzi olan konusuyorr evet dusunmeden hemde... uzulurmuyum kafama takarmiyim dusunen yokkk neyse haklisin aslinda tesekkur ederim :)
Canim ben ilk bebegimden uc aydan sonra heray biseyler aldim hem daha ekonomik oldu okadar cok sey oluyorki toplu cok tutuyor hem bana mesgale oldu geldim.gittim sevdim banada enerji verdi guzel seyler bunlar kotu niyetli insanlarla paylasma gösterme bile rabbim korusun hepsini
sağlıkla kullan. içine kurt düşmesin. doktorumun söylediği bir söz var. bir bebek doğacaksa eğer kamyon üzerinden geçsin doğar. eğer doğmayacaksa yatakdan çıkma kımıldama o düşer demişti. bunu beşiğe bağlama derim. hazırlık için erken bir hafta 6.aydan sonra bu tarz büyük eşyaları alınması bana göre daha uygun ama alınmayacak bir şart yok. sağlıkla iyi günlerde kullanın. kimseyi dinleme kendini üzme bence.
Canim ben ilk bebegimden uc aydan sonra heray biseyler aldim hem daha ekonomik oldu okadar cok sey oluyorki toplu cok tutuyor hem bana mesgale oldu geldim.gittim sevdim banada enerji verdi guzel seyler bunlar kotu niyetli insanlarla paylasma gösterme bile rabbim korusun hepsini
ilk bebek olunca insan dayanamıyor. bende almamak için kendimi zorluyorum. hafta sonu zıbınlar aldım. sanki önüme milyonlarca altın koymuşlar kadar mutlu oldum. sabırsızlıktan ölüyorum herşeyi almak için
Evet çok kıpırdıyordu doktor ensesini bile çok zor ölçtü hayırlısı ilk bebek olacak Allah'ın izniyle kız erkek farketmez sadece sağlıklı doğsun yeter
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş