2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar perşembe gunu a101e bebek arabasi besik banyo urunleri bebek esyalari geliyor hep dusunen olursa
Baktm banyo ürünleri i alacam ama benm bebeğe degl ablam doğum yapacak mayısın 10dan sonra ona :) . Beşikte bna indirimli gelmedi onların normal fiyatı o şekilde zaten internette de magazalardada. Sürekli bnde takip ederm oraları güzel şeyler geliyor bazn

Canm çok şükür gecms artk. Vok sevindim iyi olmana. Sna daha önceki kontrolde de mi kız demişti

Canm çok şükür gecms artk. Vok sevindim iyi olmana. Sna daha önceki kontrolde de mi kız demişti
Cooook coook teşekkür ederim yok canım ilk defa cinsiyet hakkında konuştu doktorum kız dedi babasının gönlüne göre verdi rabbim kız çocuklarına aşıktır eşim sizin belli mi cinsiyet peki

Cooook coook teşekkür ederim yok canım ilk defa cinsiyet hakkında konuştu doktorum kız dedi babasının gönlüne göre verdi rabbim kız çocuklarına aşıktır eşim sizin belli mi cinsiyet peki
Yanls hatrladm o zamn :) bizede erkek olma ihtimali yüksek dedi ama onda 11 haftaliktk ne kadr belli olabilir ki bnde merkla ayın 15ini bekliyorum kesn olarak belli olacak inslh :)))

Yanls hatrladm o zamn :) bizede erkek olma ihtimali yüksek dedi ama onda 11 haftaliktk ne kadr belli olabilir ki bnde merkla ayın 15ini bekliyorum kesn olarak belli olacak inslh :)))
Çok değişik bi duyguymuş bebeğinin cinsiyetini bilmek dünden beri farklı bi mutluluk var içim de senin kesin net konuşurlar gittiğinde bu defa ama kız falan derse sana bende hemen arkandan bida giderim ilk bebeğimiz olduğu için aslında kız erkek hiç fark etmiyor ikisine de ihtiyacımız var sağlıklı olsunlar da inşallah ayın 15 inde ki haberlerini merakla bekliyorum

Kız diyecek gbi geliyor bna hala nedense :) haberlesirz . Ama inslh gönlümüze Gore olur ya Rabbim herkesn gönlüne göre versin:))))

Ayni durumdayız canım benim de boğazım aşınmış gibi yutkunurken zorlanıyorum . Benim kızda dünden beri atesli kustu bi iki kere . İyice moraller sıfır yanı bahar ayları bize hiç yaramıyor

Kız diyecek gbi geliyor bna hala nedense :) haberlesirz . Ama inslh gönlümüze Gore olur ya Rabbim herkesn gönlüne göre versin:))))
Aminnnnn
Annenin içine doğan olur diyolar ama olmuyor heralde canım ya bana akrabalardan falan senin ki kız gibi dediklerin de malesef erkek ben hissediyorum diyodum nerde kaldı benim hisler Yok bamya falan ortada doktor 15 dk baktı babaların içinden geçen oluyor muş demekki

babaların içinden geçen oluyorsa benmki erkektr :) çünkü ısrarla hamile kaldigimdan beri erkek diyor brde eltim diyor oğlan oğlan diye öyle hissediyorms bn biliyorum eminm diyor hatta. Ama bnm çevre hep kizdr diyor . Bnm his kız rüyalar ve belirtiler erkek kısmet bakalm

merhaba kızlar bende şimdi doktor dan geldim doktor her şey yolunda ense ölçümü de normal dedi cinsiyet için de çok küçük tahmin yanlış olabilir biraz daha sabredin dedi .bir ay sonra tekrar gidicez ozamn öğreniriz inşallah

Canım benim tüp bebek doktoru da 12 hafta bitene kadar yasak koydu. Yarın kontrolde bizi artık azat edecek mi bilmem ama ben korkuyorum bir şey olur diye
Bence artık serbestleşir benim doktorumda 13 hafta serbest olucak ama prezervatifle demişti sanırım yinede enfeksiyonlara karşı önlem açısından böyle istiyor

Canım ben de aynen senin gibi düşünüyorum. Gecelikler bir de açık renk oluyor. Hiç sevmem. Ama Doğumdan çıkınca altına büyük bir bez bağlıyorlar. Olmazsa üstü giyer altı gitmem. Nasılsa geceye kadar kaldırmıyorlar

Canm lcw de cok uygun seyler bulabilirsin.takım olarak değil ama pijama altı var siyah cok cok rahat ve 20.30 tl fiyatları.üstüne de hamile tisortlerinden al.onlar uzun da oluyo beli falan iyice kapatıyor.cok rahat doguma kadar giyersin.

geçmiş olsun canım benim eşim de geçen haftadan beri grip, ikimiz de maske taktık limonlu ballı su içtim sabah akşam, inşallah bulaştırmadan atlatacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…