2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ya kizlarr biz bebegin besigini aldik sonra erken hazirlik iyi degildir dediler icime kurt dustu besigi kurmicaz kampanya yakaladik die aldik amaa yaaaa
Valla bana da dr um dedi 6. Aydan önce alma diye. Ben de aliyorum hoşuma giden şeyleri. Hevesimiz var bikere. Kimseyi takma. Seni ne mutlu ediyorsa onu yap bence.

Ya kizlarr biz bebegin besigini aldik sonra erken hazirlik iyi degildir dediler icime kurt dustu besigi kurmicaz kampanya yakaladik die aldik amaa yaaaa
Ne olacak canım beğenip heves edip almışsın ilk trimester zaten bitmiş, ister beşiğini alırsın ister odasını kurarsın Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin

Erkek gibi sanki
ayy teşekkür ederim canım yorumun için, haftaya 2li tarama için gideceğiz belki o zaman görebiliriz ama en sağlıklısı 15-16.haftada söylenir dedi dr um. Tabi ön tahminleri alalım hareketleri ilk defa gördük bugün gönlümden geçen kız ama zerre olasılık hissetmiyorum, sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun inşallah

Ev
Evet mantikli iste bizde ole olsun buyuk seyler aradan ciksin dedij kucukler bile birlesince dunya masraf cikiyor ama yayarak alininca goze dokunmuyor

Hanımlaaaar ben bugün doktora gittim
Çok net gördük cinsiyeti
Bir oğlum daha oluyor nasipse

Eklentiler

• SmartSelectImage_2017-04-04-14-56-30.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 86
  • 20170404_153103.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 106
  • SmartSelectImage_2017-04-04-14-54-59.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 87
bal zencefil yapsan ii geliyo biraz bide ılık süt yumuşatır adaçayı ii derler ama hamilelikte içilmiyo

Çok net gördük cinsiyeti
çok sevindim canım senin de mutluluğun gülüşünden belli hep çok mutlu olun kuzum :)
bende 12 haftalığım ama cinsiyeti öğrenemedm meraktan çatlıyorummm

Bence artık serbestleşir benim doktorumda 13 hafta serbest olucak ama prezervatifle demişti sanırım yinede enfeksiyonlara karşı önlem açısından böyle istiyor
o konu bnmde kafamdaydı doktora sordum korunmaya gerek var mı diye hayır yok dedi ısrarla

Çok net gördük cinsiyeti
maşallah sizee :) benim alttan fotoda buna benziyo doktor %80 erkek demişti dimek ki erkek olcak :) hep aklımızda kız vardı ama erkel fikrine de alıştım bi haftadır bugün ikili test sonucunu almaya gidicem bidaha bakarız demişti müsait olursa bakalım göstercek mi

çok sevindim canım senin de mutluluğun gülüşünden belli hep çok mutlu olun kuzum :)
bende 12 haftalığım ama cinsiyeti öğrenemedm meraktan çatlıyorummm
amiiin canıım cook sağol hepimiz insallah
canım ilk benimkide göstermiyordu bekledik biraz hayırlısı artik

Bizde doktordon şimdi geldik çok şükür herşey normal cıktı down riski 8000 de 1 dedi. 16.haftamizda tekrar gidecez doktora. Cinsiyet olarak tahmini olan varmı.. üç boyutlu baktı doktor. Bidahaki geldiğinde netlesir dedi hayirlisi bakalim

Eklentiler

• IMG-20170404-WA0003.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…