2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Merhaba
Ben gruba yeni katıldım
Bizim de tahmini doğum tarihimiz 17 Ekim.
Bugün kontrolümüz vardı ikili test istedi doktor.Buarada biz cinsiyet öğrenmek istemiyoruz :) heyecanla bekleyecegiz
Hoşgeldin hayırlı olsun
Sağlıkla al kucağına bebisini . Meraksizliginiza hayran kaldım :)

Tamam canim ederim tabi

Klomen içtiğim ay hamile kaldım canım yani hap ta var tabi ama tüp depil doğal sayılır heralde :)
Yani doğal sayılır valla bnde sırf ikiz olurmu diye şubat ayında klomen kullanacaktm ama kalmism bile ocak ayında kismet hersy :) o hap sadece vesile çok guzl olmuş ama :)

Oyle canim gule gule giysin ins. Benim ikinci ama heyecan ayni cinsiyet ogrenim bende alacağım zibin tulum

Oyle canim gule gule giysin ins. Benim ikinci ama heyecan ayni cinsiyet ogrenim bende alacağım zibin tulum
bende cinsiyetini öğrenmeyi bekliyorum. içten giyinmek için bir iki tane beyaz zıbın aldım. perşembe banyo takımını alıcam. ufak ufak başlıyorum

2 tane tulum br kaç patik brde işlediğim örgü battaniyesi var henüz ve sürekli bakar bakar sevinirim :) bu aydan sonra almaya baslayacam herlde aklımdan olurum baktkca :)

bende cinsiyetini öğrenmeyi bekliyorum. içten giyinmek için bir iki tane beyaz zıbın aldım. perşembe banyo takımını alıcam. ufak ufak başlıyorum
Bizim buyuk hersey hazir abiden kalma yepyeni eksiklere bakicam gidebilirsem bende biberon falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…