Ya kizlarr biz bebegin besigini aldik sonra erken hazirlik iyi degildir dediler icime kurt dustu besigi kurmicaz kampanya yakaladik die aldik amaa yaaaa
ayy teşekkür ederim canım yorumun için, haftaya 2li tarama için gideceğiz belki o zaman görebiliriz ama en sağlıklısı 15-16.haftada söylenir dedi dr um. Tabi ön tahminleri alalım hareketleri ilk defa gördük bugün gönlümden geçen kız ama zerre olasılık hissetmiyorum, sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun inşallah
maşallah sizee :) benim alttan fotoda buna benziyo doktor %80 erkek demişti dimek ki erkek olcak :) hep aklımızda kız vardı ama erkel fikrine de alıştım bi haftadır bugün ikili test sonucunu almaya gidicem bidaha bakarız demişti müsait olursa bakalım göstercek mi
Evet çok kıpırdıyordu doktor ensesini bile çok zor ölçtü hayırlısı ilk bebek olacak Allah'ın izniyle kız erkek farketmez sadece sağlıklı doğsun yeter
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş
Valla net erkek yani pipi kesin belli.bizede bu açıdan baktı popo kısmından erkek dedi demk ki böyle olunca net goruyo . Bu sene erkek senesi demk ki :)
Valla net erkek yani pipi kesin belli.bizede bu açıdan baktı popo kısmından erkek dedi demk ki böyle olunca net goruyo . Bu sene erkek senesi demk ki :)
Ya kizlarr biz bebegin besigini aldik sonra erken hazirlik iyi degildir dediler icime kurt dustu besigi kurmicaz kampanya yakaladik die aldik amaa yaaaa