2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ormeyi biliyosan yelekte isle canim bana herkes giydirmezsin dedi kisin.cok isime yaradi bebe yunuyle yumusacik giyer benim.oglus yaptirmaz bana
evet yelek battaniye ve hırka örmeyi düşünüyorum. yelek işe yaramazmı benim yiğenimde kış bebeği hep üzerinde büyüdü. uyuduğu zaanlar yapmayı dene gerçi büyükten kalmıştır

evet yelek battaniye ve hırka örmeyi düşünüyorum. yelek işe yaramazmı benim yiğenimde kış bebeği hep üzerinde büyüdü. uyuduğu zaanlar yapmayı dene gerçi büyükten kalmıştır
canim ikisinede örerrdim bir saat t anca uyuyor o aradada ya dinleniyor um yada is yapiyorum kalanlari giyer oglumada hazır alirim artik

Tatlı heyecan bunlar. Bende gecen baktım tulumlara bunlara bebek nasıl sıgacak dedım :) Sankı oglumu suanki haliyle vermısler bana

hayır zor değil tavşanını sonradan tığ ile yapıp dikmiş. battaniyenin alt kısmı kesme şeker modeli
Ben hamile kalayım bi sürü şey yaparım diyordum ama hiç bi şey yapmadım daha bi yerden başlamam lazım ama, biri yanımda olsa gösterse hemen öğrenirim aslında,çokk şirinmiş bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…