2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar bogazlarım ıltıhaplanmıs antıbıyotık verdı dr 3 gunluk kullanıcam.
Geçmiş olsun canım . Umarım fayda eder . Benimde bogazlar bi iyi bi kötü çözemedim . Ihlamur falan içtim ballı biraz yumasatti inşallah ilerlemez . Cocukta hasta insan perisan oluyor vallahi modu düşüyor

Canim gozunuz aydin senle gunlerimiz ayni ne zaman ohrendin kesinmi dedi bende hafta sinu gidicem emin degildim ins banada söyler
Canımmmmm çok teşekkür ederim darısı başına artık tam kesin demedi ama olsa bamya görünür dü bi çıkıntı düz duruyor dedi baya çünkü ayırmış yatıyordu %80 diyelim yine de bidaki kontrole kadar dedi dün gitmiştik kontrole dün baktı doktorumuz belli olursa senin de haber et benim herkezin cinsiyeti çok merak ediyorum İnan

Geçmiş olsun canım . Umarım fayda eder . Benimde bogazlar bi iyi bi kötü çözemedim . Ihlamur falan içtim ballı biraz yumasatti inşallah ilerlemez . Cocukta hasta insan perisan oluyor vallahi modu düşüyor
Aynen canım bogazım oyle bı gıcık oluyo kı oksurmekten helak oldum gecer ınsallah kısa zamanda. Sızede gecmıs olsun

Hahahah bakalım gorucez canım
hahaaayt kız derse biz de şok oluruz, bu kadar yoruma çin takvimine filan baktık kız bizi de çok şaşırtır
Bna erkek dedi ve baya inceleyerek dedi bacak arasına popo kısmından baktı hatta videosu var bakıyorum pipi bn göremiyorum eğer ki bna kızmış bu derse hc sasirmayacam yani. Bnm rüyalar ve belirtiler erkeği gosteriyor ama diğer herşey kız nub kese şekli Çin takvimi hissim hepsi kız hayırlısı bakalm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…