2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Teyzeler biz ikili test yaptıramadık
Fazla kilom var ama etlerim çok sert yani sarkık değilim. Doktor da karnın çok sıkı dedi. Bebeği zor gördük. Hiçbir şeye bakamadı. Vajinal bakmak da istemedi. Önümüzdeki ay üçlü test yaparız dedi. Ancak eve geldim. Doktor başka şehirde zaten. Boşuna gittik o kadar yolu
Neyse en azından ilaçları biraktirdi. Demir hapı verdi.

Kaç kilosun ki benimde göbeğim var cuma günü gidicem bende göremezmiyiz acaba

@loori canım gittin mı doktora? Ne dedi? Ben başıma gelenleri yazdım birkaç mesaj önce

Daha önce üstten bakmıştı ama ikili test için gidicem inşallah güzel haberler alırım
Doktor da şaşırdı zaten. Fazla kilon yok, ben neler gördüm dedi ama ayrıntılı göremedik işte. Öncekinde göründüyse yine görünür. İnşallah çok sağlıklı bir bebistir .

dün akşam ikili test sonucunu aldm down olaaılığı 33400 te 1 yaş faktörü 1190 da 1 çıkmış trisomy 18 ise 41900 de 1 baya düşük dokror problem yok dedi cinsiyet %80 erkek demiştik bu sefer benimki bağdaş kurmuş kordonuda sıkışyırnış bacak arasına hiç bişey göremedik doktor baya uğraştı ama kordonmu gözüküyo pipimi anlayamadık :) bide bhcg 50 altı ise erkek demiştik dimi bnmki ki 63 çıkmış
bide papp a değeri var ya onun altı sınırı 275 yazıo bnm değer 263 çıkmış doktorun yanında da görmemiştim çıktıyı dışardan aldım da kendi doktoruma götürünce sorarım artık

@loori canım gittin mı doktora? Ne dedi? Ben başıma gelenleri yazdım birkaç mesaj önce
Gunaydın canım dr bana antıbıyotık verdı bogazlarım ıltıhaplanmıs. Canım ablamdada bır turlu ıkılı testı yapamamıslardı en sonunda baska baska drlara gıdıp yaptırdılar. Sıkma canını.

Hadı gozun aydın canım :)

emily07 canım senın o attıgın battanıyenın tavsansız olanı o alttakı kesme seker modelı olcak full. Ona kac ıp gıder,burada bırıne yaptırıcam da.

Canim kendinizi simdiden cok hazirlamayin cinsiyete. Bize dr pipisinin resmini bile verdi ama kiz cikti genetik testlerde. Ben her cinsiyetten de cocuklar istediğim için birsey hissetmedim. Ama cok yakın arkadasima da aynı sey oldu 2 gun once kiz oldugunu öğrendiler. Henuz kendine gelemedi ikisi de. Bebege de stres olur. Ben heyecandan catlamistim cinsiyeti ogrenene kadar. Ogrenmek sahane ama yanlis öğrenmek pek keyifli değil sanirim.

bende battaniye örmeye başlayacağım. çok güzel bir model buldum
Canim tavşanı nasil yapican? Icine sunger mi konuyor? Cok guzelmis.

guzel arkadaslarım gunaydın bı kac gundur yoktum gazıantep e gıtmıstım annemlere fırsat bulup gıremedım masallah cınsıyetler bellı olmaya baslamış orguler orulmeye baslamış bunları gorunce cok mutu oluyorum bende ıkı hafta sonra kontrole gıdecem bakalım bızım yavru ne cıkacak hayırlısı hepınızı tek tek tebrık edıyorum rabbıme emenet olun.....

emily07 battaniyeye bayıldım sagol canim paylastigin icin hem de cok kolay gozukuyor.

Kızlar battaniyenin örnegini buldum asagida paylasiyorum. Emily sen de bakar misin canim örnek ayni mi? 4 numara sisle battaniye cokmu ince olur acaba diye dusundum. Sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…