Kac ıp gereklı? Bende ıpını alıcam o orucek. Bende rengı dusunuyorum erkek dedı ama ne bılıyım :)Evet canim pembesi cok gostermis kendini ben de haftasonu memleketime gidicem orda ipçim var alicam ipini ama ne renk alsam bilmiyorum.
Ornekte 4 ip 4 numara sis diyor ama sanki bana 4 no.sisle ince olur gibi geldi. Senin orucek kisi bilir canim bence mumkunse kendisiyle git al ipi. Ben de ipciye gostericem modeli ne derse onu alicam. Rengi sari eflatun falan dusunuyorum ben. Beyaz krem olmaz cunku tavsanda beyaz olucak. Ama sen tavsan koydurmucaksan pembe yavruağzı falan haric her renk olur.Kac ıp gereklı? Bende ıpını alıcam o orucek. Bende rengı dusunuyorum erkek dedı ama ne bılıyım :)
garip bir doktor. normalde bizimki 3 haftada çağırıyor. ben korkum geçene kadar iki hafta olsun dedim sağolsun tamam dedi
Doktor bana az almışsın deyince korktum acaba bebeğin gelişimini etkiler mi diye
Bebisler iyi büyüsün de kilo almasak daha iyi sanki
Özele gidiyorum.kan sonucu beş güne çıkar dedi banada üzun geldii
canim normalde özele mi gidiyorsun. benimde arada devlet hastanesine gidesm var. ama devlette ki doktor ne der ki.anlar mi kaçacak yaptığımızı
Benim doktorum da ayda bir çağırıyor.sabredip bekliyorum baska doktora gitmiyorum.sin aylarda son günlerde kontroller sıklaşr
Ay çok alemsinevet canım ilk olacak Allah kısmet ederse. Ben ikili test sonucumu göstermek için doktora gittiğimde ultrasona girmek istedim ama azıcık kızdı bana. Öyle sürekli girilmez bebek rahatsız olur dedi birde ultrasonda bile çok vakit geçirmiyor doktorum küçük de olsa zararı olduğunu düşünüyor o yüzden bende sabrediyorum. Mesela benim daha cinsiyeti bile belli değil 17-18. Haftada söylerim dedi. Tahmin bile yapmadı bende üzerinde durmuyorum. Zaman geçtikte mide bulantılarım rahatsızlıklarım azalıyor hamileliğimin tadını çıkarmaya çalışıyorum. Alışmamız gerekiyor ayda 1 kontrole gitmeye
Canim her dr ayda bir cagirir son aylar bu sure kisalir benim bugin bir ay oldu hafta sonu gidicem daha sanki yillar gecti ya bakalim bana consiyet dermi pekde umudum yok ama cok meraktayim bebek gorcem gidince
Ay delimi ne parasiyla degilmi isine gelmesi lazim.aksine
4. Aya bastikki zatennnaman ne bilim isteee agzi olan konusuyorr evet dusunmeden hemde... uzulurmuyum kafama takarmiyim dusunen yokkk neyse haklisin aslinda tesekkur ederim :)
Batman :) hangi ip iyi olur anneme attım fotoyu öreriz beraber dedi
Oyyy maasallah ne ara büyüdülerde cinsiyet tahmini yapiliyo saglikla kucagina al insallah annesi..KIZLARRR dün heyet raporumu hakem hastaneye sevk etmiş çalıştıgım kurum onunla ugrastım kadın doğumcuda gördü muayene edeyimmi dedi olur dedim bu ay da 4 ayak üstüne düştük hadi gene iyiyimmmveeeeeeeee CİNSİYET Tahmininde bulundu bu meraklı anneye içime doğan çıktı kız gibi duruyor ama emin değilim dedi 2 hafta sonra kesinleşir kendidruma gittiğimde
Hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin.KIZLARRR dün heyet raporumu hakem hastaneye sevk etmiş çalıştıgım kurum onunla ugrastım kadın doğumcuda gördü muayene edeyimmi dedi olur dedim bu ay da 4 ayak üstüne düştük hadi gene iyiyimmmveeeeeeeee CİNSİYET Tahmininde bulundu bu meraklı anneye içime doğan çıktı kız gibi duruyor ama emin değilim dedi 2 hafta sonra kesinleşir kendidruma gittiğimde
:) Sen yaptırınca da koy bi bakalm :)Vayy helal kız sana cok guzel.
Hadi gözün aydın canm. İnslh istediğim gbi olur :)KIZLARRR dün heyet raporumu hakem hastaneye sevk etmiş çalıştıgım kurum onunla ugrastım kadın doğumcuda gördü muayene edeyimmi dedi olur dedim bu ay da 4 ayak üstüne düştük hadi gene iyiyimmmveeeeeeeee CİNSİYET Tahmininde bulundu bu meraklı anneye içime doğan çıktı kız gibi duruyor ama emin değilim dedi 2 hafta sonra kesinleşir kendidruma gittiğimde
canım bende yeni başlayacağım. 4 ip gider bence. sarı güzel oluyor tavsiye ederimemily07 canım senın o attıgın battanıyenın tavsansız olanı o alttakı kesme seker modelı olcak full. Ona kac ıp gıder,burada bırıne yaptırıcam da.
Canim kendinizi simdiden cok hazirlamayin cinsiyete. Bize dr pipisinin resmini bile verdi ama kiz cikti genetik testlerde. Ben her cinsiyetten de cocuklar istediğim için birsey hissetmedim. Ama cok yakın arkadasima da aynı sey oldu 2 gun once kiz oldugunu öğrendiler. Henuz kendine gelemedi ikisi de. Bebege de stres olur. Ben heyecandan catlamistim cinsiyeti ogrenene kadar. Ogrenmek sahane ama yanlis öğrenmek pek keyifli değil sanirim.
Canim tavşanı nasil yapican? Icine sunger mi konuyor? Cok guzelmis.
emily07 battaniyeye bayıldım sagol canim paylastigin icin hem de cok kolay gozukuyor.
Kızlar battaniyenin örnegini buldum asagida paylasiyorum. Emily sen de bakar misin canim örnek ayni mi? 4 numara sisle battaniye cokmu ince olur acaba diye dusundum. Sence?
Eki Görüntüle 1977599 Eki Görüntüle 1977600 Eki Görüntüle 1977601 Eki Görüntüle 1977602
Evet canim pembesi cok gostermis kendini ben de haftasonu memleketime gidicem orda ipçim var alicam ipini ama ne renk alsam bilmiyorum.
Ben de yarın başka doktora gideceğim. Vajinal ultrasonla baksın zararı yok. Önceki gittiğimizde bebeğe benzemiyordu. Bu gittiğimizde de az görebildik, yüz üstü yatmıştı, bacaklarını oynatmasını ancak görebildik. Yani tam olarak görmek istiyorum çok merak ediyorumGunaydın canım dr bana antıbıyotık verdı bogazlarım ıltıhaplanmıs. Canım ablamdada bır turlu ıkılı testı yapamamıslardı en sonunda baska baska drlara gıdıp yaptırdılar. Sıkma canını.
Bana da yine heyet raporu verdi canım. Bitince bir ay daha verecekmiş çünkü 65km yol gitmek çok yorar dedi. Okullar 7 haziranda kapanıyor zaten. Bu yılı kapatıyorum çok şükürKIZLARRR dün heyet raporumu hakem hastaneye sevk etmiş çalıştıgım kurum onunla ugrastım kadın doğumcuda gördü muayene edeyimmi dedi olur dedim bu ay da 4 ayak üstüne düştük hadi gene iyiyimmmveeeeeeeee CİNSİYET Tahmininde bulundu bu meraklı anneye içime doğan çıktı kız gibi duruyor ama emin değilim dedi 2 hafta sonra kesinleşir kendidruma gittiğimde
ben yaptırmadım ama gittiğim özel hastanede 40tl dediler. özel tekden hastanesi istanbul da var diye biliyorum. Bağcılarda olması lazımHerkese selamlar
Doktorumun onerdigi doktorda ikili test yaptıracağım fiyatları sordum biraz yüksek geldi.650 tl normal mi sizce ?
Siz nerelerde yaptırdınız ,yoğun çalıştığım için araştıramıyorum,yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkkürler:)
Emily ben de sari ya da eflatun dusunuyorum yani aslinda tatli bi yeşilde olabilir:) haftasonu almayi planliyorum alinca fotografini koyarim canim.canım bende yeni başlayacağım. 4 ip gider bence. sarı güzel oluyor tavsiye ederim
canım tavşanı tığ ile yapacağım içine boncuk elyaf doluyor. yaparken yazarım sana yollarım
harikasın sayılarının olması iyi ben sarı düşünüyorum
tamam canımEmily ben de sari ya da eflatun dusunuyorum yani aslinda tatli bi yeşilde olabilir:) haftasonu almayi planliyorum alinca fotografini koyarim canim.
Canım o nedir öyle yaşadığım yerdeki en pahalı özel hastaneye gidiyorum 45 tl ikili tarama çok şaşırdım inanki o kadar para verme başka hastanelerden fiyat al olmadı devlette yaptır benceHerkese selamlar
Doktorumun onerdigi doktorda ikili test yaptıracağım fiyatları sordum biraz yüksek geldi.650 tl normal mi sizce ?
Siz nerelerde yaptırdınız ,yoğun çalıştığım için araştıramıyorum,yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkkürler:)
KIZLARRR dün heyet raporumu hakem hastaneye sevk etmiş çalıştıgım kurum onunla ugrastım kadın doğumcuda gördü muayene edeyimmi dedi olur dedim bu ay da 4 ayak üstüne düştük hadi gene iyiyimmmveeeeeeeee CİNSİYET Tahmininde bulundu bu meraklı anneye içime doğan çıktı kız gibi duruyor ama emin değilim dedi 2 hafta sonra kesinleşir kendidruma gittiğimde
Kesinlikle cok pahaliHerkese selamlar
650 mi?? Neresi orası öyle ya . Resmen insanları soyuyorlar . Tas catlasin 150- 250 ₺civarı falan diye hatirliyorum. Hatta devlette de oluyor sanırım . Ben yaptırmadım bunda. İlkinde özelde yaptırmıştım ama 5 sene önce 80 mi ne vermiştimHerkese selamlar
Bana da yine heyet raporu verdi canım. Bitince bir ay daha verecekmiş çünkü 65km yol gitmek çok yorar dedi. Okullar 7 haziranda kapanıyor zaten. Bu yılı kapatıyorum çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?