2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kac ıp gereklı? Bende ıpını alıcam o orucek. Bende rengı dusunuyorum erkek dedı ama ne bılıyım :)
Ornekte 4 ip 4 numara sis diyor ama sanki bana 4 no.sisle ince olur gibi geldi. Senin orucek kisi bilir canim bence mumkunse kendisiyle git al ipi. Ben de ipciye gostericem modeli ne derse onu alicam. Rengi sari eflatun falan dusunuyorum ben. Beyaz krem olmaz cunku tavsanda beyaz olucak. Ama sen tavsan koydurmucaksan pembe yavruağzı falan haric her renk olur.

garip bir doktor. normalde bizimki 3 haftada çağırıyor. ben korkum geçene kadar iki hafta olsun dedim sağolsun tamam dedi

ne güzel meraklanmıosundur çok fazla

Doktor bana az almışsın deyince korktum acaba bebeğin gelişimini etkiler mi diye
Bebisler iyi büyüsün de kilo almasak daha iyi sanki

aynen cnm bebeişler alsında bzde tabi vitamnsz kalmayalım vücudumuz etklenmesin

Özele gidiyorum.kan sonucu beş güne çıkar dedi banada üzun geldii

bnm 1 hafta sonra cııktı özel bnmde

canim normalde özele mi gidiyorsun. benimde arada devlet hastanesine gidesm var. ama devlette ki doktor ne der ki.anlar mi kaçacak yaptığımızı

anlamaz bea takibe geldm dersin onlar hatırlamıo bile

Benim doktorum da ayda bir çağırıyor.sabredip bekliyorum baska doktora gitmiyorum.sin aylarda son günlerde kontroller sıklaşr

maşallah sana

bende rahatım bu ara arada migen yoklamasa sıkıntı yokda nabalım buna şükür...

Canim her dr ayda bir cagirir son aylar bu sure kisalir benim bugin bir ay oldu hafta sonu gidicem daha sanki yillar gecti ya bakalim bana consiyet dermi pekde umudum yok ama cok meraktayim bebek gorcem gidince

Ay delimi ne parasiyla degilmi isine gelmesi lazim.aksine

ucuz muayenesi yeni açılmıs hastane hastasııda cok o yüzden pek sallamıo gbi kocasıda başhekim bide ama

4. Aya bastikki zatennn aman ne bilim isteee agzi olan konusuyorr evet dusunmeden hemde... uzulurmuyum kafama takarmiyim dusunen yokkk neyse haklisin aslinda tesekkur ederim :)

canımmmmmm iyi etmişsin takma milleti hangi marka beşik aldın

Batman :) hangi ip iyi olur anneme attım fotoyu öreriz beraber dedi

canım bz batmana tayin istedik çıkarsa ulaşırım sana merkezde misin

KIZLARRR dün heyet raporumu hakem hastaneye sevk etmiş çalıştıgım kurum onunla ugrastım kadın doğumcuda gördü muayene edeyimmi dedi olur dedim bu ay da 4 ayak üstüne düştük hadi gene iyiyimmm veeeeeeeee CİNSİYET Tahmininde bulundu bu meraklı anneye içime doğan çıktı kız gibi duruyor ama emin değilim dedi 2 hafta sonra kesinleşir kendidruma gittiğimde

Oyyy maasallah ne ara büyüdülerde cinsiyet tahmini yapiliyo saglikla kucagina al insallah annesi..

Hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin.

Hadi gözün aydın canm. İnslh istediğim gbi olur :)

emily07 canım senın o attıgın battanıyenın tavsansız olanı o alttakı kesme seker modelı olcak full. Ona kac ıp gıder,burada bırıne yaptırıcam da.
canım bende yeni başlayacağım. 4 ip gider bence. sarı güzel oluyor tavsiye ederim

canım tavşanı tığ ile yapacağım içine boncuk elyaf doluyor. yaparken yazarım sana yollarım

Evet canim pembesi cok gostermis kendini ben de haftasonu memleketime gidicem orda ipçim var alicam ipini ama ne renk alsam bilmiyorum.

harikasın sayılarının olması iyi ben sarı düşünüyorum

Ben de yarın başka doktora gideceğim. Vajinal ultrasonla baksın zararı yok. Önceki gittiğimizde bebeğe benzemiyordu. Bu gittiğimizde de az görebildik, yüz üstü yatmıştı, bacaklarını oynatmasını ancak görebildik. Yani tam olarak görmek istiyorum çok merak ediyorum

Bana da yine heyet raporu verdi canım. Bitince bir ay daha verecekmiş çünkü 65km yol gitmek çok yorar dedi. Okullar 7 haziranda kapanıyor zaten. Bu yılı kapatıyorum çok şükür

Herkese selamlar
Doktorumun onerdigi doktorda ikili test yaptıracağım fiyatları sordum biraz yüksek geldi.650 tl normal mi sizce ?
Siz nerelerde yaptırdınız ,yoğun çalıştığım için araştıramıyorum,yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkkürler:)

ben yaptırmadım ama gittiğim özel hastanede 40tl dediler. özel tekden hastanesi istanbul da var diye biliyorum. Bağcılarda olması lazım

Emily ben de sari ya da eflatun dusunuyorum yani aslinda tatli bi yeşilde olabilir:) haftasonu almayi planliyorum alinca fotografini koyarim canim.

Canım o nedir öyle yaşadığım yerdeki en pahalı özel hastaneye gidiyorum 45 tl ikili tarama çok şaşırdım inanki o kadar para verme başka hastanelerden fiyat al olmadı devlette yaptır bence

Gözüm aydı hadi :) Allah gönlüne göre versin inşallah . Ben de ilki kız olsun çok istiyordum özellikle eşim çok istiyordu . Gözleri doldu kız olacağını duyunca.. Şükür verdi rabbim .. sağlıkla gelsinler inşallah

Kesinlikle cok pahali
Devlete git bence hem ozelde bana 250 tl dediler ve sonuc 10 gun sonra cikacak dediler dogruca gittim devlete hem param cebime kaldi hem 4 gun sonra sonucumu aldim icim rahat etti canim ama bu testi yaptirtmayan cok kisi var.... devlete gideceksen acele et haftan gecmesin

650 mi?? Neresi orası öyle ya . Resmen insanları soyuyorlar . Tas catlasin 150- 250 ₺civarı falan diye hatirliyorum. Hatta devlette de oluyor sanırım . Ben yaptırmadım bunda. İlkinde özelde yaptırmıştım ama 5 sene önce 80 mi ne vermiştim

Bana da yine heyet raporu verdi canım. Bitince bir ay daha verecekmiş çünkü 65km yol gitmek çok yorar dedi. Okullar 7 haziranda kapanıyor zaten. Bu yılı kapatıyorum çok şükür

Beb basladim is basiyim ama cok uzduler beni rapor konusunda ugrastilar benle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…