2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
İlçedeyim canım :)

Bundan sonra hamileligin tadını çıkarma vakti 2 li 3 lu 4 lu tarama testı stresi
Merhaba canım ben bursada yasiyorum ve ben ikili ve 3 lu 4 lu tarama ya gerek kalmaması icin genetik tanı testi yaptırdım bu test diğer testlerden daha duyarlı kan amerikaya gönderiliyor ve bütün olası genetik hastalıklar çıkıyor eşim de hekim olduğu için bu testı israrla yaptırmak istedi ücretı 2200 tl diğer testler yüzde 70 oranında tespit ederken bu test yüzde yuzde 99.9 oranında duyarlı...bilgin olsun diğer testlerle de uğraşmak istemezsen bunu yaptırabilirsiniz

sen nerde oturuyorsun canım eğer İstanbuldaysan benim çalıştığım hastanede gayet uygun SGK lı hastalara 122 muayene + 47 tl testin ücreti toplam 169 tl oluyor.

Merhaba canım bursada neredesın? Ve hangı dra gıdıyosun?

Başkent üniversitesi altunizade ben kendi hastanemde yaptırdım haftaya doktoruma götürücem Acıbademe 4-5 günde çıktı sonucuda.
Bende yaz tatılınde gelıcem aılem ıstanbulda ben almanyadayım ucak ıcın rapor ıstıyolar gıdıs ve donus ıcın oradayken bı yerden almam lazım ondan sordum.

Bende yaz tatılınde gelıcem aılem ıstanbulda ben almanyadayım ucak ıcın rapor ıstıyolar gıdıs ve donus ıcın oradayken bı yerden almam lazım ondan sordum.
Anladım canım öyle rapor verirlermi bilmem pek zannetmiyorum bu dediğim rutin 2'li test için geçerli canım çünkü takibinde olmayınca o tip raporlar verilmiyor diye biliyorum.

Anladım canım öyle rapor verirlermi bilmem pek zannetmiyorum bu dediğim rutin 2'li test için geçerli canım çünkü takibinde olmayınca o tip raporlar verilmiyor diye biliyorum.
Senı anladım canım. Verıyolar muayene edıyo ucak ıcın ıstedıgımı belırtıyorum oda bınebılır sorun yok oldugunu belırten bır rapor hazırlıyo.

Canim ozel.sektordemisin kesemzler dr gittigine dair dr dan evrak al ver insan kaynaklarina kanun var kesemezler
Evet canim ozel sektor ya ise girdikten 1.5 ay sonra hamile kaldim o yuzden pek ses cikartamiyorum acikcasi yoksa rapor alirim her gittigimde ama ters dusmek istemiyorum zaten cok hassasim dokunsan agliyor bide surat cekemem ofiste

merhaba kızlar buraya bende sevinçli haberi vermiştim fakat 10+ 5de bebeğin gelişim durmuş ve kalp atışı yokdu kurtaj oldum maalesef...( nasip değilmiş ekim annesi olmak

merhaba kızlar buraya bende sevinçli haberi vermiştim fakat 10+ 5de bebeğin gelişim durmuş ve kalp atışı yokdu kurtaj oldum maalesef...( nasip değilmiş ekim annesi olmak
Ah canım anlıyorum senı. Insallah kısa zamanda saglıklı gebelıgın olur.

tesekkürler loori bir yıllık uğraştan sonra ve drların normal yoldan mumkundeğil demelerine rağmen olmuşdu ama devam edemedi....
Kısmet boyleymıs canım rızkı yokmus demekkı. Insallah kısa surede tekrar hamıle kalırsın .

Kızlar konuyu ozlmlvnt arkadasımıza devrettım. Benım laptop bozuk oldugundn lıste falan yapamıyodum. Sımdı lıstemız falanda olur.

geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamnda tekrar dan hamile kalırsın ümidini yitirme doktorlar her zman bişey söyler zatn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…