Evet canim ozel sektor ya ise girdikten 1.5 ay sonra hamile kaldim o yuzden pek ses cikartamiyorum acikcasi yoksa rapor alirim her gittigimde ama ters dusmek istemiyorum zaten cok hassasim dokunsan agliyor bide surat cekemem ofiste
Herkese merhaba.. Mutlulugumun bi tarifi yok Rabbim once kiz evlatla sereflendirdi bugunde doktorum yuzde 80 erkek bebek bekledimi soyledi..Allah bu iki duyguyu her dileyene nasip etsin..insAllah gercekten erkektir.bugun 12 hafta 6 gunluguz..darisi her isteyene
Gözüm aydı hadi :) Allah gönlüne göre versin inşallah . Ben de ilki kız olsun çok istiyordum özellikle eşim çok istiyordu . Gözleri doldu kız olacağını duyunca.. Şükür verdi rabbim .. sağlıkla gelsinler inşallah
Herkese merhaba.. Mutlulugumun bi tarifi yok Rabbim once kiz evlatla sereflendirdi bugunde doktorum yuzde 80 erkek bebek bekledimi soyledi..Allah bu iki duyguyu her dileyene nasip etsin..insAllah gercekten erkektir.bugun 12 hafta 6 gunluguz..darisi her isteyene
Llunaday
Kendimde 2 defa dusuk yaptigim icin burdaki her kayipta uzuluyorum bogazim dugumcuklenio takdiri ilahi bak bn 3.kez sansimi denicem oda olmazsa evlat edincem diodum ama Rabbim baska plablar yapmis bnm icin halbuki basta kanamam vardi buda kesin gidecek diyordum Rabbimize guven tevekkul konusunda kendini gelistir
@nisandeniz cnm sen hangi ildeydin? Ben de hergn 200 km yol yapıyorum norm fazlasym ek derste yok 5 gün çağırıyolar geçen de yazı geldi okullara,okulunuzda heyet raporu kurul raporu alanların ismini bildirin dye.ben de düşünüyodum idare etmye çalışcm inş 2 ay daha.
merhaba kızlar buraya bende sevinçli haberi vermiştim fakat 10+ 5de bebeğin gelişim durmuş ve kalp atışı yokdu kurtaj oldum maalesef...( nasip değilmiş ekim annesi olmak
@nisandeniz cnm sen hangi ildeydin? Ben de hergn 200 km yol yapıyorum norm fazlasym ek derste yok 5 gün çağırıyolar geçen de yazı geldi okullara,okulunuzda heyet raporu kurul raporu alanların ismini bildirin dye.ben de düşünüyodum idare etmye çalışcm inş 2 ay daha.
Canım ben Sinop'tayım. Bu dönem bir hafta işe gittim, elim karnımda gezdim. Hiç kesilmeyen tüm gün süren bir ağrım oldu. Bir de benim tüp bebek. Daha önce açık miyom ameliyatı oldum, sol tarafımda hasar kalmıştı zaten. Afedersin küçük tuvalete çıkarken bile ağrı saplanıyordu. Yani sebepsiz bir rapor değil.
Ama üzüldüm durumuna. Ek ders yoksa neden beş gün gidiyorsun ki? Sen çok daha iyi bilirsin ama şurada iki ay kaldı, eğer çok zorlanıyorsan eşyalı ev tutabilirsiniz ya da bekar bir arkadaşın varsa onun yanında kalabilirsiniz. Hafta sonu evine gidersin. Doktor rapor vermeseydi ben bunları düşünmüştüm. Yani ev tutacak kadar ağrım oldu
Kızlar asagidaki popcorn battaniyeyi de cok begendim. Bu tığla yapılıyor örgü bilmeyenler icin tığla baslamak daha kolay olur. Yarin motifini cikarcam. Her motif ayri ayri yapilip en son birbirine dikilip kenarlari oyalaniyor. Elimde 1 tane eflatun ip var onla deneyim hosuma giderse haftasonu ipini alip baslicam.
Yok saglik memuruyum masa basi es durumundan geldim mersine daha 1.5 senedir burdayim artik kim takti bana bilmiyorum ...al tarafi 20+30 gun heyet raporluydum en sin aldigim 30 gunluk raporu hakem hastaneye yollamislar gercek mi die 8 tane dr gezdim devlet hastanesi siraya girdim bi ton ustune bide kurula grcen demeslnler ikindi 3 e kadar surdu sabah 8den psikolojik yorgunluk cabasi idareyle bi sorun mu yasadin da sana bubu yaptilar diolar ya diorum muduru sokakta gorsem tanimam cok yiprandim anlayacgn
merhaba kızlar buraya bende sevinçli haberi vermiştim fakat 10+ 5de bebeğin gelişim durmuş ve kalp atışı yokdu kurtaj oldum maalesef...( nasip değilmiş ekim annesi olmak
Gecmisolsun canim rabbim saglikli evlatlar nasip etsin sana. Benimde 4 kaybim var bu 5.gebeligim ilk defa bunda kalp atisi gördük cok şükür ama cok korkuyorum. Sabir diliyorum sana.
Canım ben Sinop'tayım. Bu dönem bir hafta işe gittim, elim karnımda gezdim. Hiç kesilmeyen tüm gün süren bir ağrım oldu. Bir de benim tüp bebek. Daha önce açık miyom ameliyatı oldum, sol tarafımda hasar kalmıştı zaten. Afedersin küçük tuvalete çıkarken bile ağrı saplanıyordu. Yani sebepsiz bir rapor değil.
Ama üzüldüm durumuna. Ek ders yoksa neden beş gün gidiyorsun ki? Sen çok daha iyi bilirsin ama şurada iki ay kaldı, eğer çok zorlanıyorsan eşyalı ev tutabilirsiniz ya da bekar bir arkadaşın varsa onun yanında kalabilirsiniz. Hafta sonu evine gidersin. Doktor rapor vermeseydi ben bunları düşünmüştüm. Yani ev tutacak kadar ağrım oldu
Yok cnm tabiki haklısın sebepsiz olur mu, ben ankaradayım burda ilçeler sıkıntılı uygulamalar sıkıntılı,küçük yerler daha iyi walla.5 gün o kdr yola bide aracla gdiliyo yakıtı düşün ek ders vermyp zorla onca yolu getirtiyolar norm fazlasym sınıfım yok.rabbim korusun hepimzi ne dyim.
KIZLARRR dün heyet raporumu hakem hastaneye sevk etmiş çalıştıgım kurum onunla ugrastım kadın doğumcuda gördü muayene edeyimmi dedi olur dedim bu ay da 4 ayak üstüne düştük hadi gene iyiyimmm veeeeeeeee CİNSİYET Tahmininde bulundu bu meraklı anneye içime doğan çıktı kız gibi duruyor ama emin değilim dedi 2 hafta sonra kesinleşir kendidruma gittiğimde
Yaaaa canim cook mutlu oldum bugun sirf senin icin girdim buraya belli olacak demistin. Hayirli ugurlu olsun ben de 13.1 de gittim gecen hafta soylemedi gicik dr.pazartesi tekrar gidicem insallah bu duyguyu insallah bende yasarim sende benim gibi hep kiz hissediyordun bakalim ben dede tahm8nimde yanilacakmiyim
Herkese selamlar
Doktorumun onerdigi doktorda ikili test yaptıracağım fiyatları sordum biraz yüksek geldi.650 tl normal mi sizce ?
Siz nerelerde yaptırdınız ,yoğun çalıştığım için araştıramıyorum,yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkkürler:)
bn 110 tl ye yaptordım ama sadece ikili test başka bi yerde perinatolog ayrıntılı ultrasonla bütün organları tek tek inceleyip hemde ikiliyi yapıomuş o 500 demişti