2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
bizimde ilk bebek olcak 2 yıldır uğraşıyoduk Rabbim mucizemizi gönderdi şükür unut şimdi kötü anıları tatlım bu gebeliğin çok neşeli çok huzurlu sağlıklı geçsin inşallah burdaki çoğu arkadaş kayıp yaşamış çok zor bi durum olduğuna eminim bugün kaçıncı gündesin takvimin yok ben 13+6 yım

Bana çok pahalı gelmedi. Güneş kremleri, yüz kremleri de bu fiyatlarda oluyor. İki tanesini 122 liraya aldim
bende lierac aldm bi haftadır sürüyorum arkadaşlardan çok memnun kalanlar vardı netteki yorumlarda iyi sür çık hemen emiliyo jel gibi ztn o yağ işi bana göre diil sabah 15 dkda evden çıkıyorum akşam uykum gelince hemen bayılıyorum yatağa bu kolay geldi bana sadece karnına diil basen ve göğüslere de sür canım

Ben hep kızım olsun istediğim için çok kaptırdım ama bilmiyorum tabiki allah bilir salı günü 2 li tarama sonucu için gidecem belki tekrar bakar doktorum tabiki sağlıklı olmaları herşeyden önemli,)
sağlıklı olması herşeyden önemli tabi ki bizde kız istiyoduk aslında doktor bukdr yüksek olasılık söyleyince erkeğe alıştırmıştm kendimi şimdide belki de kızdır gözükmüyo dedi aetık bidaki randevuyu beklicez :)

günaydın kızlar birkaç gün giremedim maşallah kaç sayfa olmuş. ya bende bişeyler örmek istiyorum ama tam bir yeteneksizim. hemen sıkılıyorum. hevesle başlayacağım yine galiba umarım sonu gelir.
bir de çok az örgü biiliyorum sizce youtube videoları izleyerek yapabilir miyim

ozlmlvnt canım ben yokum listede. ekleyebilir misin?

Son düzenleme:
Canim kadikoy hasanpasada caginer hastanesi var bashekimi timucin bey dogum doktoru bayaca nam salmis bende int bulup ole gitmistim dogum fiyatlarida uygun doktorumdan cok memnunum

ben yeditepe üniversitesinde cem bey e gidiyorum canım kendisi çok iyi bir doktor.özel sağlık sigortan varsa tavsiye ederim

Günaydın kızlar bende pek giremedim bu aralar sayfalar almış başını gitmiş okumaya çalışıyorum :) pazartesi günü kontrolümüz var cinsiyet için çok heyecanlıyım doktor geçen hafta bir çıkıntı gördünüğü söylemişti bakalım merakla bekliyorum

Günaydn canm benim bugün 13+2.cok da rahat bi gebelik geciremiyorum maalesef.ben diğer bebeğime 2 yılda hamile kalmıştım.cok şükür bunda çok beklemedim.

Gunaydın kızlar. Dun ksam dolgum dustu bugun dıscıye gıdıcem.
Canım bende normalde yumurta sut et balik falan severdim ama hamilelikte tiksindim adeta. Hiçbişey yiyemiyorum geçen hafta uyandığımda aynaya baktım gece disim kırılmış bebek annedeki kalsiyumu cekiyomus meger. Geçen hafta komiklerim ağrıdı kalsiyum eksikliğinden kaynaklanıyo malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…