- Konu Sahibi angel5angel
-
- #23.481
Bahsettigin şeffaf akıntı jel gibimiydi dün bendende geldi ama hiç kondurmadım Doğuma dair olur diye sezeryan günümü bekliyorum normalde 13 günüm var daha ama bende agri sancı hiç YokDün gece sadece 1saat uyuşabildim gündüzde sırf bu gece deliksiz uyurum diye sıktım kendimi uyumadım sonuç 2 saat uyudum şimdi ise bademciklerim aşırı şişmiş ve kulaklarıma Ağrı'sı vurmuş durumda ne yapıcam bilmiyorum. Ve sanırım bahsettiğim şeffaf akıntı nişan olabilirmiş
hayırlı olsun canım güle güle sağlıkla büyütSagolun kizlar. Dogumu bekleyenlere Allah kolay dogimlar nasip etsin. Kizlar dinlenin sancidan uyuyamadim. Bebekte uyutmadi cok fena gozlerimi acamiyordum. Simdi daha iyiyim. Emzirirken bile uyuya kalacaktim . Sezeryanda oyle. Normal dogumda bilmiyorum. Dogumdan sonra canlilik geliyor diyorlar.
Çok emmek istiyor kızım canım, yetmiyor. Bir günde 30 ml yetmiyor yani o bir öğün için sanırımCanım yenidoğan bebeğin mide kapasitesi çok az zaten. 30 ml gayet iyi değil mi ?
neden canm ya bi sorun mu var kaçirmş olmaliym pek fazla takip edemiym girdikce okuyomBir hafta oldu doğum yapali ve ben daha hastaneden çıkamadımburda doktorlar bakıyorlar ama bi ilaç vermediler 5 gün daha burdayım çıkınca sağlık ocağına gideceğim.
Sağol canım afiyet le için inşallahCanim biz hazir halde aldik aktardan dedigim gibi 5 litre suya o baharatlari tulbentin icinde koyduk kaynatiyoruz suan 2-3 saat kaynayinca da baharatlarin rengi cikinca yani baharatlari tencereden cikartip 2 kilo kadar toz seker koyucaz
Ama istersen 1 kilo seker ve istegine gore pekmez de koyabilirmissin
canm ya cok cok gecms olsn kotu bsy atlatmissn üzüldm canmÇıkış yapildigi gün yüksek ateşle tekrar yatisım yapıldı kanda enfeksiyon 0-5 olması gerekirken 172 çıkmış ki bu çok yüksek bi değermiş özel hastanede 2 gün yattım ama değerim 280 lere çıkınca üniversite hastanesine sevk ettiler. Ölümden döndüm o kadar kötü haldeydim ki gözümü her açtığımda eşim başımda ağlıyordu ya çok korkmuş ama çok şükür cuma günü son ateşim çıktı ve değerim düşmeye başladı iyice. 10 gün antibiyotigi almam lazım sonra taburcu olacağım inşallah. Bu arada yara yerim enfeksiyon kapmış. Biraz açıp içindeki iltihabı çıkardılar perşembe günü şimdi yara yerimde iyi
Ben artık alıştım geceleri zombi gibi dolaşmaya :)sende mi uyuyamadın ?
ben magnezyumu da bıraktım tık yok bende acaba oluyor da ben mi anlayamıyorum şu kasılma işini
Sagolun kizlar. Dogumu bekleyenlere Allah kolay dogimlar nasip etsin. Kizlar dinlenin sancidan uyuyamadim. Bebekte uyutmadi cok fena gozlerimi acamiyordum. Simdi daha iyiyim. Emzirirken bile uyuya kalacaktim . Sezeryanda oyle. Normal dogumda bilmiyorum. Dogumdan sonra canlilik geliyor diyorlar.
Canim cok geçmiş olsun zencefil limon kaynat ic. İns geçer, bebis dr gelir belki artikDün gece sadece 1saat uyuşabildim gündüzde sırf bu gece deliksiz uyurum diye sıktım kendimi uyumadım sonuç 2 saat uyudum şimdi ise bademciklerim aşırı şişmiş ve kulaklarıma Ağrı'sı vurmuş durumda ne yapıcam bilmiyorum. Ve sanırım bahsettiğim şeffaf akıntı nişan olabilirmiş
Sağol canım amin. Evet sancılanmaya başladıktan hemem sonra düzensizdi zaten anladığım için çok umursamadım ama sonra bi 3-4 saate düzenli hale geldi
Çok şükür 3. 4 saat uyudum ama sersem gibiyim artıkİşte uyuyamamak kötü ama dogum yaklaşıyor o zaman hiç uyuyamcksn canım dinlensen senin için çok iyi olurdu gözlerini kapat en azından
Aynen canım jel gibiydi bugün akıntım normal kreme döndü. Ağrım olduğu için aklıma hep doğum geliyorBahsettigin şeffaf akıntı jel gibimiydi dün bendende geldi ama hiç kondurmadım Doğuma dair olur diye sezeryan günümü bekliyorum normalde 13 günüm var daha ama bende agri sancı hiç Yok
Sağol canım Zencefil daha yeni attım ya uzun Zaman olmuştu alalı. Başka bişiler bakıcam inşallah bebeğimi etkilemez.Canim cok geçmiş olsun zencefil limon kaynat ic. İns geçer, bebis dr gelir belki artik
Birde ben ustune ishal oldum gece bes di acildeydik , nst ds duzensiz sancilar vardiben de beklıyorum canım ya artık cok yoruldum takıpte edemıyorum
Senden sonra bende araştırdım evet nisan olabilirmiş o jel gibi akıntıdan 3 gün sonra doğurmuş biri. Benimde suna normal sadece dün bir kere oldu. Doktorum da tatilde ne yapsam bilemedimAynen canım jel gibiydi bugün akıntım normal kreme döndü. Ağrım olduğu için aklıma hep doğum geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?