2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bahsettigin şeffaf akıntı jel gibimiydi dün bendende geldi ama hiç kondurmadım Doğuma dair olur diye sezeryan günümü bekliyorum normalde 13 günüm var daha ama bende agri sancı hiç Yok

hayırlı olsun canım güle güle sağlıkla büyüt

Canım yenidoğan bebeğin mide kapasitesi çok az zaten. 30 ml gayet iyi değil mi ?
Çok emmek istiyor kızım canım, yetmiyor. Bir günde 30 ml yetmiyor yani o bir öğün için sanırım . Bi de ilk emzirmeden sonra daha çok meme arıyorlar. yalancı emzik gibi meme ağzında olsun istiyor, öyle olunca da göğüs uçlarım yumuşuyor ve kavrayamıyor memeyi. Sonra da huysuzlanıyor. Bugün sarılık kontrolü var. İnşallah güzel bir şekilde atlatırız dua edin. Az sütüm olmasına rağmen emzirmeye çalıştım

Bir hafta oldu doğum yapali ve ben daha hastaneden çıkamadım burda doktorlar bakıyorlar ama bi ilaç vermediler 5 gün daha burdayım çıkınca sağlık ocağına gideceğim.
neden canm ya bi sorun mu var kaçirmş olmaliym pek fazla takip edemiym girdikce okuyom

Sağol canım afiyet le için inşallah

canm ya cok cok gecms olsn kotu bsy atlatmissn üzüldm canm

Hayirli olsun canim gozun aydin. allah anali babalı buyutsun. Neden sezeryan oldu

Canim cok geçmiş olsun zencefil limon kaynat ic. İns geçer, bebis dr gelir belki artik

Sağol canım amin. Evet sancılanmaya başladıktan hemem sonra düzensizdi zaten anladığım için çok umursamadım ama sonra bi 3-4 saate düzenli hale geldi

Canim masallah cok sevindim. Ben de Aydinli da oturuyorum hastanem pendikte bayrami atlattik cok sukur doktorum donmustur artik..normal dogum.istiyorum su ana kadar her sey normal.persembe cati kontrolum var. Ne guzel.dikissiz olmus darisi basima. Bebegin kilosu nasildi? Çünkü herkes dikissiz olmaz diyor da

Bahsettigin şeffaf akıntı jel gibimiydi dün bendende geldi ama hiç kondurmadım Doğuma dair olur diye sezeryan günümü bekliyorum normalde 13 günüm var daha ama bende agri sancı hiç Yok
Aynen canım jel gibiydi bugün akıntım normal kreme döndü. Ağrım olduğu için aklıma hep doğum geliyor

Aynen canım jel gibiydi bugün akıntım normal kreme döndü. Ağrım olduğu için aklıma hep doğum geliyor
Senden sonra bende araştırdım evet nisan olabilirmiş o jel gibi akıntıdan 3 gün sonra doğurmuş biri. Benimde suna normal sadece dün bir kere oldu. Doktorum da tatilde ne yapsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…