- Konu Sahibi angel5angel
-
- #23.521
hiç suçlama canım kendini inşallah evinize geçince güzel güzel telafi edeceksiniz herşeyiAy canım inşallah daha oğlum besiginde yatmadı benim yüzümden o kadar suçluyorum ki kendimi
Kasılma sancı su olmadığı süreci sıkıntı yok bekleyelim bakalım:)Senden sonra bende araştırdım evet nisan olabilirmiş o jel gibi akıntıdan 3 gün sonra doğurmuş biri. Benimde suna normal sadece dün bir kere oldu. Doktorum da tatilde ne yapsam bilemedim
Şeffaf akıntı kreme döndü canım büyük ihtimalle nişandı gelen bakalım ne olcak. Eşimde bırakıp gidemedi rapor aldı tek kalmıyım diye güya kaynanam yakın ama umrunda değilseyyav
Canım son durumun ne şeffaf akıntım oldu demişsin.
Benimde şeffaf uzayan akıntım geldi.sonra suyum boşalmaya başladı.
Artık son düzlüktesin.sağlıkla kucağına al inşaallah :)
Çok geçmiş olsun.
Maşallah canım Allah sağlık versin . Ne mutlu bebeğini kucağına aldın.Tata ta taammmm!!! bugün kızımı kucağıma verdiler :) emzirme denemesi yaptık, iyileşme süreci için bu sınavı geçmemiz gerektiğini söylediler..
Bacaklarımın nasıl titrediğini anlatamam, göğsüm sıkıştı heyecandan :) ve kızım emdi Rabbime şükürler olsun:) dünyanın en güzel teni, en güzel kokusu.. Kucağımdayken kakasını yaptı, ooohhh miisssss içime çeke çeke kokladım:) annelik yarı manyaklık değil mi ki??
Tahlil sonucumuz Salıya uzamış, hiç sıkıntı yok tabi, yarın olmasın Salı olsun benim olsun :)
Rabbim yeryüzündeki tüm çocukları, bebekleri korusun..
Dili, dini, ırkı ne olursa olsun hepsini korusu Allah'ım
Not: ağlamak yok, arada bi yaş süzülebilir gözden, oda sadece mutluluktan olmak şartıyla:)
Canım, benim ilk oğlum da kolikti.. O yüzden korkunu anlayabiliyorum. Ben de her an tetikteyim acaba başlar mı diye. Şuanda rahat kaka yapıyor ama belli de olmaz. Biz bugün 12 günlük olduk. Bir hafta sonra belli olur bizimkikızlar biz 7 günlük olduk. kızım kakasını yaparken ıkınıp sıkılıyor. ilk bebeğim de öyle kaka yapıyodu 20 günden sonra kolik başladısizinkiler nasıl yapıyor? şimdi korkmaya başladım acaba bu da mı kolik olacak diye? sizinkiler kakayı nasıl yapıyordu?
kızlar biz 7 günlük olduk. kızım kakasını yaparken ıkınıp sıkılıyor. ilk bebeğim de öyle kaka yapıyodu 20 günden sonra kolik başladısizinkiler nasıl yapıyor? şimdi korkmaya başladım acaba bu da mı kolik olacak diye? sizinkiler kakayı nasıl yapıyordu?
Canım tebrik ederim.Sagolun kizlar. Dogumu bekleyenlere Allah kolay dogimlar nasip etsin. Kizlar dinlenin sancidan uyuyamadim. Bebekte uyutmadi cok fena gozlerimi acamiyordum. Simdi daha iyiyim. Emzirirken bile uyuya kalacaktim . Sezeryanda oyle. Normal dogumda bilmiyorum. Dogumdan sonra canlilik geliyor diyorlar.
sende mi uyuyamadın ?
Sağol canım Zencefil daha yeni attım ya uzun Zaman olmuştu alalı. Başka bişiler bakıcam inşallah bebeğimi etkilemez.
Can'ım benim ilk oğlum özellikle akşam 7-10 arası şiddetli ağlama nöbetleri geçirirdi. Karnından gurul gurul sesler gelirdi. En son bitkin bir şekilde uyurdu.Kizlar kolik oldugunu nasil anlarm benim bebegimn cok gazi var tuvaletini yaoiyo ama yaparken cok sıkiyo kendini kipkirmizi oluyo
inş olmazlar canım kabus gibi 4 aydıCanım, benim ilk oğlum da kolikti.. O yüzden korkunu anlayabiliyorum. Ben de her an tetikteyim acaba başlar mı diye. Şuanda rahat kaka yapıyor ama belli de olmaz. Biz bugün 12 günlük olduk. Bir hafta sonra belli olur bizimki
kaç günlük bebişin vanım? biz de bugün gittik kontrole işitme testi için geçti çok şükür. biz 100 gr almışızKızlar bugün oğlumun sağlık ocağında kaydını yaptırdım. 15. Günden itibaren kullanacağı davit3 ü de verdiler. 300 gram almışız. Saat başı emiyor normaldir. Sağlık ocağına kayıt yaptırmayı unutmayın kızlar. Bu ay sonu aşılarımız başlayacak
canım kolikle uzun süre ağlıyor benimki her akşam 5 den gece 11 e kadar kesintisiz ağlardı meselaKizlar kolik oldugunu nasil anlarm benim bebegimn cok gazi var tuvaletini yaoiyo ama yaparken cok sıkiyo kendini kipkirmizi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?