2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Senden sonra bende araştırdım evet nisan olabilirmiş o jel gibi akıntıdan 3 gün sonra doğurmuş biri. Benimde suna normal sadece dün bir kere oldu. Doktorum da tatilde ne yapsam bilemedim
Kasılma sancı su olmadığı süreci sıkıntı yok bekleyelim bakalım:)

Şeffaf akıntı kreme döndü canım büyük ihtimalle nişandı gelen bakalım ne olcak. Eşimde bırakıp gidemedi rapor aldı tek kalmıyım diye güya kaynanam yakın ama umrunda değil

Maşallah canım Allah sağlık versin . Ne mutlu bebeğini kucağına aldın.

Canım, benim ilk oğlum da kolikti.. O yüzden korkunu anlayabiliyorum. Ben de her an tetikteyim acaba başlar mı diye. Şuanda rahat kaka yapıyor ama belli de olmaz. Biz bugün 12 günlük olduk. Bir hafta sonra belli olur bizimki

Cnim sutunle alakali sutun koyu yagliysa biraz zor yapiyor kakayi ilkinde oyleyse bundada oyle.olabilir biogai var bagirsak duzenleyici damla doktoruna sorup onu kullansan iyigelebilir

Canım tebrik ederim.
Yavrun kucağında...
Senin nezdinde tüm annelerimize tekrar saglikla mutlulukla buyutmenizi dilerim mis kokulularinizi...

Bu arada ben kızıma hepatit b ve K vitamini aşısı yaptırmayacağım. Kendi doktorum sen istemezsen kimse bir şey yapamaz demişti ama bebeği götürdüklerinde yapabiliyorlarmış, perşembe günü kontrolümde o süreci öğrenip gerekiyorsa istemediğime dair imza atacağım. Çocuk doktoru ile de görüşeceğim. Benim gibi düşünen varsa fikir olsun

Kizlar kolik oldugunu nasil anlarm benim bebegimn cok gazi var tuvaletini yaoiyo ama yaparken cok sıkiyo kendini kipkirmizi oluyo
Can'ım benim ilk oğlum özellikle akşam 7-10 arası şiddetli ağlama nöbetleri geçirirdi. Karnından gurul gurul sesler gelirdi. En son bitkin bir şekilde uyurdu.

Kızlar bugün oğlumun sağlık ocağında kaydını yaptırdım. 15. Günden itibaren kullanacağı davit3 ü de verdiler. 300 gram almışız. Saat başı emiyor normaldir. Sağlık ocağına kayıt yaptırmayı unutmayın kızlar. Bu ay sonu aşılarımız başlayacak

Kızlar benim 2 gündür ellerimde ayaklarimda acaip kaşıntı var. Ellerim pütür pütür oldu özellikle geceleri oluyor. Uykudan uyanıyorum kasintidan çok rahatsız ediyor böyle bir sıkıntı yaşayan var mı

kaç günlük bebişin vanım? biz de bugün gittik kontrole işitme testi için geçti çok şükür. biz 100 gr almışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…