2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Biz de kontrolden çıktık her şey normalmiş, miniğimiz 2940 kg 47 cm olmuş Kontrolden sonra doktor kızının erken gelmeye niyeti yok dedi
ve ilk kez NST ye girdim o esnada 1 kez yalancı kasılma oldu sadece, az daha uyuyacaktım yatarken :)
bir de sezaryen istemiyorum ama olurda şartlar uygun olmaz ve sezaryen olmak durumunda kalırsam diye anestezici ile görüştük sonrasında kan aldılar tetkik için, bişiyler imzalattılar epidural - spinal veya genel anestezi için imzalanması gerekiyormuş.

bu gün birsürüüü kontrole gidecek olan arkadaş vardı, herkesten hayırlı haberler alırız inşallah :)

Günaydın..Gözünaydın, maşallah bebişine benim de işte son 6 günüm..benim kontrol cumartesi..ama bugun kontrole gidecek baya kişi vardı..kontrollerde güzel haberlere seninle başladık, işallah hep böyle devam eder

Benimde oyle cnm her iki saatte bir en fazla 30 cc cikiyor suan bir ogunde 50 cc iciyor nasil yetsin cocuga mamada veriyorum o yuzdrn sariligimiz gecti cok sukur azcik vucudunda var oda yavas yavas geciyor olurda sariligi gecmediyse ver mamayi gunah bebege hic vermemektense gene elimizden geldigince veriyoruz ya bunada sukur

Gozunaydin cnm allah anali babali abili buyutsun insallah boll sutlu gunlerin olsnnn

Kızlar hepiniz çok teşekkür ederim. Geçti çok şükür daha iyiyim sadece evime gitmek istiyorum artık onun dışında bi sorunum kalmadı. Enfeksiyonu nasıl kaptım hiç bilmiyorum hastane bi açıklama yapmadı bende üstüne düşmedim benimde hatam olabilir. Beterin beteri var bunu da şükür diyelim. yelifyelifyelif in kızının durumunu sormuşsunuz ne oldu kötü bişey yoktur insallah

çok gwçmiş olsun Allah beyerinden saklasın canım

@yusufseyma
Canım son durumun ne şeffaf akıntım oldu demişsin.
Benimde şeffaf uzayan akıntım geldi.sonra suyum boşalmaya başladı.
Artık son düzlüktesin.sağlıkla kucağına al inşaallah :)
Çok geçmiş olsun.

ervanazlim geçmiş olsun canım o hastane enfeksiyonu gibi illet bişey yok. İnşallah biran önce evine çıkarsın bebişinle mis mis vakit geçirirsiniz yuvanızda

kızlar biz 7 günlük olduk. kızım kakasını yaparken ıkınıp sıkılıyor. ilk bebeğim de öyle kaka yapıyodu 20 günden sonra kolik başladı sizinkiler nasıl yapıyor? şimdi korkmaya başladım acaba bu da mı kolik olacak diye? sizinkiler kakayı nasıl yapıyordu?

oh çok şükür tüm sayfaları okudum.
doğum yapan arkadaşlar aranızda tebrik etmediğim varsa tebrik ederim. gözünüz aydın olsun:)
ervanazlim canım çok geçmiş olsun.
bugün benim de kontrolüm var. ayrıca dr dan artık çalışamaz raporumu alacağım. bundan sonra kontroller haftada bir olacakmış. her kontrol öncesi nstye girecekmişim.
bugün çoğumuzun kontrolü var. inşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…