- Konu Sahibi angel5angel
-
- #23.501
Gozun aydın canım hosgeldi bebişinHerkese tesekkurler. Bebek iyi bdndd iyiyim. Saat basi emziriyorum . Gaz cikar. Yorgunum biraz . Onceki gin sancidan uyuyamadim. Detaylari donra yazarim
Günaydın..Gözünaydın, maşallah bebişineBiz de kontrolden çıktık her şey normalmiş, miniğimiz 2940 kg 47 cm olmuşKontrolden sonra doktor kızının erken gelmeye niyeti yok dedi
ve ilk kez NST ye girdim o esnada 1 kez yalancı kasılma oldu sadece, az daha uyuyacaktım yatarken :)
bir de sezaryen istemiyorum ama olurda şartlar uygun olmaz ve sezaryen olmak durumunda kalırsam diye anestezici ile görüştük sonrasında kan aldılar tetkik için, bişiyler imzalattılar epidural - spinal veya genel anestezi için imzalanması gerekiyormuş.
bu gün birsürüüü kontrole gidecek olan arkadaş vardı, herkesten hayırlı haberler alırız inşallah :)
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başınaHerkese tesekkurler. Bebek iyi bdndd iyiyim. Saat basi emziriyorum . Gaz cikar. Yorgunum biraz . Onceki gin sancidan uyuyamadim. Detaylari donra yazarim
Benimde oyle cnm her iki saatte bir en fazla 30 cc cikiyor suan bir ogunde 50 cc iciyor nasil yetsin cocuga mamada veriyorum o yuzdrn sariligimiz gecti cok sukur azcik vucudunda var oda yavas yavas geciyor olurda sariligi gecmediyse ver mamayi gunah bebege hic vermemektense gene elimizden geldigince veriyoruz ya bunada sukurÇok emmek istiyor kızım canım, yetmiyor. Bir günde 30 ml yetmiyor yani o bir öğün için sanırım. Bi de ilk emzirmeden sonra daha çok meme arıyorlar. yalancı emzik gibi meme ağzında olsun istiyor, öyle olunca da göğüs uçlarım yumuşuyor ve kavrayamıyor memeyi. Sonra da huysuzlanıyor. Bugün sarılık kontrolü var. İnşallah güzel bir şekilde atlatırız dua edin. Az sütüm olmasına rağmen emzirmeye çalıştım
Sagolun kizlar. Dogumu bekleyenlere Allah kolay dogimlar nasip etsin. Kizlar dinlenin sancidan uyuyamadim. Bebekte uyutmadi cok fena gozlerimi acamiyordum. Simdi daha iyiyim. Emzirirken bile uyuya kalacaktim . Sezeryanda oyle. Normal dogumda bilmiyorum. Dogumdan sonra canlilik geliyor diyorlar.
Canım nasılsın ne yaptınbiraz daha sıklık aralıgını takıp etmeye karar verdım. eger gece ekstra bır duurm olursa hemen gıderım . sabah doktorum gelmıs olur ancak o yuzden beklıyorum
saol canım :) doğuma mı son 6 gün senin ?Günaydın..Gözünaydın, maşallah bebişinebenim de işte son 6 günüm..benim kontrol cumartesi..ama bugun kontrole gidecek baya kişi vardı..kontrollerde güzel haberlere seninle başladık, işallah hep böyle devam eder
yok benim yarın 36.haftam başlıyor, kısmetse 23 eylül den sonra..saol canım :) doğuma mı son 6 gün senin ?
çok gwçmiş olsun Allah beyerinden saklasın canımKızlar hepiniz çok teşekkür ederim. Geçti çok şükür daha iyiyim sadece evime gitmek istiyorum artık onun dışında bi sorunum kalmadı. Enfeksiyonu nasıl kaptım hiç bilmiyorum hastane bi açıklama yapmadı bende üstüne düşmedim benimde hatam olabilir. Beterin beteri var bunu da şükür diyelim.yelifyelifyelif in kızının durumunu sormuşsunuz ne oldu kötü bişey yoktur insallah
Ay canım inşallah daha oğlum besiginde yatmadı benim yüzümden o kadar suçluyorum ki kendimiervanazlim geçmiş olsun canım o hastane enfeksiyonu gibi illet bişey yok. İnşallah biran önce evine çıkarsın bebişinle mis mis vakit geçirirsiniz yuvanızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?