- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #23.661
Canım naptın kanaman sancın ne durumdasancım dr muayenesnden beei var işte. En so 10 dk 1 dustu nst girdm 100 cktı, eve gonderdıler
Anladım canım öyle erken vakitte değilmiş zaten zor günleri atlattık bundan snra Allahın izniyle herkes yavrusuna sağsağlim kavuşur inşallahSağol canım 37+2 olucam cumaya. zaten riskli gebeyim trigliseridim çok yüksek serklaj yapıldı ve serklaja kadr açıklığım var yaklasik 16 haftadir. O yüzden erken olucak daha çok riski göze almak istemedi dr bende çok bunaldim nerdeyse 9 aydır yatıyorum zor bi hamilelik dönemi oldu benim için. İnşallah kızımi sağ salim kucağıma alırım da tüm sıkıntıları unuturum.
Ay ne güzel canım Allah sana bağışlasın ikiz olunca hamilelik nasıl geçti benim ikinci gebelik ama yaza geldiği için çok zorlandım bunda senn nasl geçiyorKızlar merhaba herkese, benim doğum ekimde gözüküyor ama büyük ihtimal bende Eylül annesi olacağım. İkizlere hamileyim Allah nasip ederse 1 kız 1 erkek evladım olacak. Ayrıca 6 yaşında 1 kızım var. Artık burayıda okumayı düşünüyorum en azından doğum yapanlardan fikirler alırız. Doğum yapanlar sağlıkla büyütsün inşAllah bebeklerini, bekleyenlere de hayırlı doğumlar
Aynen canım bitaneck kızım var ama öğlen uykusu vaktinde gözünün içine bakıyorum o arada kafa dinliyorm sakinlik olcak insan evinde huzurlu olamazsa mutlu olamazCok dogru soyledin cnm bnde cok sabirli uyumluyumdur ama bu kadari fazla yaaa cocuklarda var bide ya bn oglumun gurultusunu kaldramiyorum bazen ogln uykusuna yatsada rahatlasm die bekliyorum baskasininkine hic gelemem yaaa afakan basar hele lohusalik var bide
Nişan sa da hemen gelmiyor bebek canım haber veriyor yakında gelicem diye sen sancıları takip edip gitmen lazım sürekli hastaneye gidince de acıklk var mı diye kontrol ediceklr bu daha kötü benceAz önce sümüksü kanamam oldu wcde fsrkettm. Lekelenmemi nişanmı offf zaten sancm var kafayı yicem hiç böyle düşünmemiştm net bişi olur hst gider dogururum demstm sizler gibi. Smdi gitsem yine acklk yok diip gönderckler hastane de çok yakın diil arbyla 15 20 dk
Naptin canim? Moralini yuksek tut az kaldi insallah yavruna kavusmayaAz önce sümüksü kanamam oldu wcde fsrkettm. Lekelenmemi nişanmı offf zaten sancm var kafayı yicem hiç böyle düşünmemiştm net bişi olur hst gider dogururum demstm sizler gibi. Smdi gitsem yine acklk yok diip gönderckler hastane de çok yakın diil arbyla 15 20 dk
Kayseri deyim canım bendeCanım hangi ildesin? Bende Ankara tıp fakültesinde doğum yapacağım.
Kayseri deyim canım bendeCanım hangi ildesin? Bende Ankara tıp fakültesinde doğum yapacağım.
İnşallah canim doğum cumaya olduğu için süt artırıcı caylara ve göğüs ucu kremi ne başlasam mi acabaAnladım canım öyle erken vakitte değilmiş zaten zor günleri atlattık bundan snra Allahın izniyle herkes yavrusuna sağsağlim kavuşur inşallah
çok düznesizdi. şöylekaç dakikada bir vardı sancın cnm ?
ben de gögüs ucu kremine başlayayım yengem dogum yaptı bebeği emzirmedi bile sadece pompayla sagabiliyor çunku ebbek kuvezde ama şimdiden uçlar kanamaya başlamış.İnşallah canim doğum cumaya olduğu için süt artırıcı caylara ve göğüs ucu kremi ne başlasam mi acaba
Kızlar benimde beklenen Doğum tarihi Perşembe günü bugün sabah nişan geldi gün boyu ara ara devam etti ağrılar başladı kontrole gittik bir parmak açıklık var dedi ve nst de hiç sancı çıkmadı nerdeyse Cuma sabahı yatış yapıcaz eğer bi değişiklik olmazsa ve kendi sancım gelmezse suni ile deneriz dedi. Hayırlısı artık. Bugünki alttan muayeneden sonra benimde lekelenme çoğaldı şimdi tuvalette daha çok gördüm. Allah hepimizin yardımcısı olsun
hayret bugun de ben uyumuşum normalde ıkımız ayaktayız yaBana da uyku yok :/
Cnm kan yapici yiyecekler daha cok sut yapiyor. Keciboynuzu ozi, uzum bol tuket. Kremi dogumdan sonra kullandim. Gogus kalkani kullaniyorum. Meme ucum var sutyende basiliyor. Acik yada kalkan kullanmak uca baski yapmiyor. Emdikce uc cikiyor. 3-4 litre su. Dr bana emzirirken bir bardak su ic direk sutu etkiliyormus. Enzirirken yaninda su olsun. Gelecekse sutun geliyor hemen zaten.İnşallah canim doğum cumaya olduğu için süt artırıcı caylara ve göğüs ucu kremi ne başlasam mi acaba
20 dakika uzak değil ki canım hastane için benım hastanem trafiksiz yolda 40 dkAz önce sümüksü kanamam oldu wcde fsrkettm. Lekelenmemi nişanmı offf zaten sancm var kafayı yicem hiç böyle düşünmemiştm net bişi olur hst gider dogururum demstm sizler gibi. Smdi gitsem yine acklk yok diip gönderckler hastane de çok yakın diil arbyla 15 20 dk
Ayy canım niye küvezde bebek? aslında göğüs pompalarida güçlü çekiyor o yüzden her türlü yara olma ihtimali var, ben emzirme den önce göğüs ucunu sütüyle yada suyla nemlendiren anneler duydum bende öyle yapmayı düşünüyorumben de gögüs ucu kremine başlayayım yengem dogum yaptı bebeği emzirmedi bile sadece pompayla sagabiliyor çunku ebbek kuvezde ama şimdiden uçlar kanamaya başlamış.
canım o da dikkat ediyor ama mecbur makınayla çekti hastanenın makınasıyla oldu işte malesef.önden tedbir almaya başlamak alzım galıbaAyy canım niye küvezde bebek? aslında göğüs pompalarida güçlü çekiyor o yüzden her türlü yara olma ihtimali var, ben emzirme den önce göğüs ucunu sütüyle yada suyla nemlendiren anneler duydum bende öyle yapmayı düşünüyorum
Sağol canım inşallah zorlanmam sen nasılsın bebişin nasılCnm kan yapici yiyecekler daha cok sut yapiyor. Keciboynuzu ozi, uzum bol tuket. Kremi dogumdan sonra kullandim. Gogus kalkani kullaniyorum. Meme ucum var sutyende basiliyor. Acik yada kalkan kullanmak uca baski yapmiyor. Emdikce uc cikiyor. 3-4 litre su. Dr bana emzirirken bir bardak su ic direk sutu etkiliyormus. Enzirirken yaninda su olsun. Gelecekse sutun geliyor hemen zaten.
İnsallah hemen kuvezden sağlıkla çıkar Allah iyilik sağlık versin canımcanım o da dikkat ediyor ama mecbur makınayla çekti hastanenın makınasıyla oldu işte malesef.önden tedbir almaya başlamak alzım galıba
bebek erken doğdu canım 30 haftalık acil sezeryana alındı . 1560 gr 39 cm dogdu bebeğimiz . 1 gün sarılık oldu hemen geçti çok şükür. 1 ay küvezde kalacak demiş doktoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?