2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Az önce sümüksü kanamam oldu wcde fsrkettm. Lekelenmemi nişanmı offf zaten sancm var kafayı yicem hiç böyle düşünmemiştm net bişi olur hst gider dogururum demstm sizler gibi. Smdi gitsem yine acklk yok diip gönderckler hastane de çok yakın diil arbyla 15 20 dk

Anladım canım öyle erken vakitte değilmiş zaten zor günleri atlattık bundan snra Allahın izniyle herkes yavrusuna sağsağlim kavuşur inşallah

Ay ne güzel canım Allah sana bağışlasın ikiz olunca hamilelik nasıl geçti benim ikinci gebelik ama yaza geldiği için çok zorlandım bunda senn nasl geçiyor

Aynen canım bitaneck kızım var ama öğlen uykusu vaktinde gözünün içine bakıyorum o arada kafa dinliyorm sakinlik olcak insan evinde huzurlu olamazsa mutlu olamaz

Nişan sa da hemen gelmiyor bebek canım haber veriyor yakında gelicem diye sen sancıları takip edip gitmen lazım sürekli hastaneye gidince de acıklk var mı diye kontrol ediceklr bu daha kötü bence

Naptin canim? Moralini yuksek tut az kaldi insallah yavruna kavusmaya

Anladım canım öyle erken vakitte değilmiş zaten zor günleri atlattık bundan snra Allahın izniyle herkes yavrusuna sağsağlim kavuşur inşallah
İnşallah canim doğum cumaya olduğu için süt artırıcı caylara ve göğüs ucu kremi ne başlasam mi acaba

İnşallah canim doğum cumaya olduğu için süt artırıcı caylara ve göğüs ucu kremi ne başlasam mi acaba
ben de gögüs ucu kremine başlayayım yengem dogum yaptı bebeği emzirmedi bile sadece pompayla sagabiliyor çunku ebbek kuvezde ama şimdiden uçlar kanamaya başlamış.

alttan açıklıgın varmıymış ?
nişan kanlımıydı canım yoksa tutkal gibi yogun mu ? ağaç tutkalı gibi miydi ?

Cnm kan yapici yiyecekler daha cok sut yapiyor. Keciboynuzu ozi, uzum bol tuket. Kremi dogumdan sonra kullandim. Gogus kalkani kullaniyorum. Meme ucum var sutyende basiliyor. Acik yada kalkan kullanmak uca baski yapmiyor. Emdikce uc cikiyor. 3-4 litre su. Dr bana emzirirken bir bardak su ic direk sutu etkiliyormus. Enzirirken yaninda su olsun. Gelecekse sutun geliyor hemen zaten.

20 dakika uzak değil ki canım hastane için benım hastanem trafiksiz yolda 40 dk

bıraz bekle ve sancıları takip et istersen nişansa zaten cok acil gidilmesi gerekmiyormuş ya benım doktorum öyle dedi

ben de gögüs ucu kremine başlayayım yengem dogum yaptı bebeği emzirmedi bile sadece pompayla sagabiliyor çunku ebbek kuvezde ama şimdiden uçlar kanamaya başlamış.
Ayy canım niye küvezde bebek? aslında göğüs pompalarida güçlü çekiyor o yüzden her türlü yara olma ihtimali var, ben emzirme den önce göğüs ucunu sütüyle yada suyla nemlendiren anneler duydum bende öyle yapmayı düşünüyorum

canım o da dikkat ediyor ama mecbur makınayla çekti hastanenın makınasıyla oldu işte malesef.önden tedbir almaya başlamak alzım galıba

bebek erken doğdu canım 30 haftalık acil sezeryana alındı . 1560 gr 39 cm dogdu bebeğimiz . 1 gün sarılık oldu hemen geçti çok şükür. 1 ay küvezde kalacak demiş doktoru

Sağol canım inşallah zorlanmam sen nasılsın bebişin nasıl

İnsallah hemen kuvezden sağlıkla çıkar Allah iyilik sağlık versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…