- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #23.681
teşekür ederim cümlemizeİnsallah hemen kuvezden sağlıkla çıkar Allah iyilik sağlık versin canım
İyiyiz cnm sagol. Bugun taburcuyuz. Biraz sariligi var. Degerine bakilacak. Ona gore kontrole getirecez tekrar. Goguste hassasiyet oluyor. Krem kullaniyorum. İlk dogumda yarilmisti meme ucum. Hem sut yoktu sut olmayinca bebekte guzel emmeyince yara oluyor. İkinci gun agrin azaliyor. Kalcadan igne iyi geliyor. Agri kesici bol yuruyus. Epidural oldum. İlk gin agri sıkınti oluyor.Sağol canım inşallah zorlanmam sen nasılsın bebişin nasıl
Dogum yaptik cnmm aynen dedigin gibi :)doğum yaklaınca ishal olabilir yazıyordu hamıleık takvımının son gunlerınde
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın maşallah doğum da kısa sürmüşUcte hastaneye varmistik , dort bucuktada dogumum bitti kizimizi aldik kucagimiza :)
gözünaydın, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin işallah..Ucte hastaneye varmistik , dort bucuktada dogumum bitti kizimizi aldik kucagimiza :)
ay maşallah çok güzel doğum olmuş bizlere de böylesi nasip olur inşallah.Aynen cok kisa surdu ebeler acilmaya baktiginda 7 cm di bir saate dohurutsun dediler ki ilk oglumdada rahattimm , hatta ebe gec bile gelmisin dedi ne ciglik cigliga bagirma ne baska bisey , Rabbimmm herlese benim gibi normal dogum nasip etsin aminnn
Aminn cnm bnm insallahj bes dk da bire dusmustu nerdeyse kanli nisan ardindanda az az suyum gelmeye baslamistiay maşallah çok güzel doğum olmuş bizlere de böylesi nasip olur inşallah.
gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün.
giderken sancıların ne sıklıktaydı canım ?
Canım benimde çok zor geçti. Kızımda ağustosda hamile kalıp nisanda doğum yapmıştım. Çok rahattı. Ama bunda mahvoldum. Hem aradan 6 yıl geçmesi, hem yaz olması. Hep ağladım. Şuan ne yatabiliyorum, ne yürüyebiliyorum. Gerçekten anne hakkı ödenmezAy ne güzel canım Allah sana bağışlasın ikiz olunca hamilelik nasıl geçti benim ikinci gebelik ama yaza geldiği için çok zorlandım bunda senn nasl geçiyor
Cnm doktorun kim Kayseri'de doğuma ne kadar istiyor bide memnun musunKayseri deyim canım bende
Canım guzel gecmıs kontrolun artık son zamanlardayız az kaldı dayanmaya calıs. Karın agrısı mı cekıyorsun catı agrısı mı ? Bende hep bi catı agrısı oluyorkontrolden geldim ben de
nst de sancım cıkmadı. alttan açılmam yok. rahim agzı hala kalın . bebek başını ıyıce dayamamış ama bellı olmazmış. doktorum bellı olmaz ama hala 1 haftan olabilir dedi . ama bence yok. bence en cok 3-4 gunum var gıbı gelıyor.
şimdi yine karnım cok ağrıyor
Bende varım annemden aldıgım bi özellik de cok güzel 36 numara terlik fırlatırım :))benıde haberdar edın o zaman bende kovmak ıstıyorum
Canım yuruyus rahat yapabılıyormusun ben bıraz ayakta kalıp yuruyunce alt tarafta baskı oluyor hemenYok canım dememişti plesanta gayet iyi demiyti bir kontroldede suyumun cok iyi dlduğunu söyledi. Cumartesiye kadar doğum olmazsa cumarteşi ğörülürüz dedi hurma yiyorum buğün baya yürüyüş yaptık bakalım Rabbim nasıl yazdıysa öyle olucak. Önce suni deneyelim derse sanırım kabul etmem.
Cankm kontrlun nezaman ? Gittiğinde calısamaz raporunu da alırsın ısteKizlar iiz dogum yapmadi daha merak etmeyin gelir topige de.
Canim 10 gundur kayinvalide kp ve kaynim bende inan herseyime kaynım bile yardim etti ama tabi ki yanliz olmak gibi olmuyor. Bugun gittiler esim bile oh dedi. Ev ev üstüne olmuyor. Bu kadar rahat olmasi gercekten enteresan. Hadi o rahat eşin de gercekten cok sessiz kaliyor sanirim. Anlamasi lazim seni de. Aylar oldu. Bir de baskasini cagirmak ne demek ya.
Ayni hastaneden almamiza ragmen farkli olmasi garip yarin ben bir arar sorarim hastaneyi sorun oluyor mu diye. Bosu bosuna gitmis olmak istemem sorun varsa.
@missdincer cok sevindim kizinin dönmesine tekrardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?