2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Sağol canım inşallah zorlanmam sen nasılsın bebişin nasıl
İyiyiz cnm sagol. Bugun taburcuyuz. Biraz sariligi var. Degerine bakilacak. Ona gore kontrole getirecez tekrar. Goguste hassasiyet oluyor. Krem kullaniyorum. İlk dogumda yarilmisti meme ucum. Hem sut yoktu sut olmayinca bebekte guzel emmeyince yara oluyor. İkinci gun agrin azaliyor. Kalcadan igne iyi geliyor. Agri kesici bol yuruyus. Epidural oldum. İlk gin agri sıkınti oluyor.

İnşallah sarılığı geçmiştir m canım Allah hepimize sağlık sıhhat bol bol süt versin bende epidural yada spinal istiyorum bakalım nasıl olacak dr la cuma konuşacakmişiz fakültede olmak beni biraz korkutuyor çok rahat olamazsam diye ama hayırlısı

kızlar tabloya eklemek istediğiniz bilgileriniz varsa bildirin lütfen. bebek adı doğum tarihi doğum haftası falan...

Kızlar mamsel still tea hakkında bilgisi olan velar mi eczacı mız humana stil tea ile ayni dedi bunun fiyati daha uygunmus

Aynen cok kisa surdu ebeler acilmaya baktiginda 7 cm di bir saate dohurutsun dediler ki ilk oglumdada rahattimm , hatta ebe gec bile gelmisin dedi ne ciglik cigliga bagirma ne baska bisey , Rabbimmm herlese benim gibi normal dogum nasip etsin aminnn
ay maşallah çok güzel doğum olmuş bizlere de böylesi nasip olur inşallah.
gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün.
giderken sancıların ne sıklıktaydı canım ?

Ay ne güzel canım Allah sana bağışlasın ikiz olunca hamilelik nasıl geçti benim ikinci gebelik ama yaza geldiği için çok zorlandım bunda senn nasl geçiyor
Canım benimde çok zor geçti. Kızımda ağustosda hamile kalıp nisanda doğum yapmıştım. Çok rahattı. Ama bunda mahvoldum. Hem aradan 6 yıl geçmesi, hem yaz olması. Hep ağladım. Şuan ne yatabiliyorum, ne yürüyebiliyorum. Gerçekten anne hakkı ödenmez

Canım guzel gecmıs kontrolun artık son zamanlardayız az kaldı dayanmaya calıs. Karın agrısı mı cekıyorsun catı agrısı mı ? Bende hep bi catı agrısı oluyor

Canım yuruyus rahat yapabılıyormusun ben bıraz ayakta kalıp yuruyunce alt tarafta baskı oluyor hemen

Cankm kontrlun nezaman ? Gittiğinde calısamaz raporunu da alırsın ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…