2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
sanki benimde öyle olacak gibi hissediyrum
ne öneriyorsun canım yatıp dınlenmeye mı calısmalıyım sancılarıı takıp etmelıyım
Sancılarını takip et ama Doğum sancısı insanı zaten biraz daha şiddetli yokluyor. Aralık'ları ve şiddeti artmaya başladığında gidersin hemen hastaneye :)

En son gittiğimizde sancım oldugu halde 40 tan yukarı çıkmadı canım ama bende hiç sancı yokkende 100 lerde çıktı hep. Bende açıklık olduğunu ama daha önemli bir açıklık olmadığını söyledi. Dikkat et sancın olursa hesapla

sancım dr muayenesnden beei var işte. En so 10 dk 1 dustu nst girdm 100 cktı, eve gonderdıler

Merak ettim seni bugün yazmadın hiç. Nasılsın? Sancılar durdu mu ? Kontrolün vardı ?

kontrolden geldim ben de
nst de sancım cıkmadı. alttan açılmam yok. rahim agzı hala kalın . bebek başını ıyıce dayamamış ama bellı olmazmış. doktorum bellı olmaz ama hala 1 haftan olabilir dedi . ama bence yok. bence en cok 3-4 gunum var gıbı gelıyor.

şimdi yine karnım cok ağrıyor

hımmhaklısın galiba

ya eşimde ki de ne kafa anlamadm kimseye ses edemiyo bari kardesine bsy demiyn bari söylede eve misafir cagirmasn gidip kendisi yetmiyoms gibi eve kuzenini cagirdi o da oglunu alip gelmis bir hafta kalcakms
aaa saçmalığa bak. bu ne yüzsüzlük ama eşindeki de pasiflık bence sen gir devreye küsen küssün öyle sacmalık ı olur ya çeksin gitisnler derım ben

Bende sezaryen doğum yaptığım için süt konusunda çok problem yaşadım. Sütü cogaltmanin yolu emzirmek o olmuyorsa sağmak. Benim kızım meme ucunu kavrayamadı ve sütüm yoktu emmek istemedi. Doktor hastanede mamaya başlattı, bu seferde biberona alıştı emmedi. Hep sagarak verdim başta. Şimdi de silikon meme ucu kullanarak emziriyorum. Çok şükür düzene girmeye başladı emmesi. Mamayı sadece geceleri veriyorum.

Kızlar benimde beklenen Doğum tarihi Perşembe günü bugün sabah nişan geldi gün boyu ara ara devam etti ağrılar başladı kontrole gittik bir parmak açıklık var dedi ve nst de hiç sancı çıkmadı nerdeyse Cuma sabahı yatış yapıcaz eğer bi değişiklik olmazsa ve kendi sancım gelmezse suni ile deneriz dedi. Hayırlısı artık. Bugünki alttan muayeneden sonra benimde lekelenme çoğaldı şimdi tuvalette daha çok gördüm. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…