- 10 Ağustos 2016
- 267
- 352
- 103
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #23.641
Sancılarını takip et ama Doğum sancısı insanı zaten biraz daha şiddetli yokluyor. Aralık'ları ve şiddeti artmaya başladığında gidersin hemen hastaneye :)sanki benimde öyle olacak gibi hissediyrum
ne öneriyorsun canım yatıp dınlenmeye mı calısmalıyım sancılarıı takıp etmelıyım
Allah razı olsun çok sağolun :) hep yanımda zatenCanım goZünüz aydın hayırlı olsun. Bebegını bolbol koklarsın öpersin artık hep seninle
En son gittiğimizde sancım oldugu halde 40 tan yukarı çıkmadı canım ama bende hiç sancı yokkende 100 lerde çıktı hep. Bende açıklık olduğunu ama daha önemli bir açıklık olmadığını söyledi. Dikkat et sancın olursa hesaplaAlıntıladm ama bozıldu kızlar hastaneden gelşyorım. Kanamam oluyor ama dr muayene ettiği için yine etti mesela yşine oldu. Sancı 10 dk 1 100 birim çıktı ama açılma 2 cm. Ben karnımın genelinde ağrı olacak.sanmstım.seyyav cnm enson senn sancıliarn olmstu kaç birimdi biliyomusun?
En son gittiğimizde sancım oldugu halde 40 tan yukarı çıkmadı canım ama bende hiç sancı yokkende 100 lerde çıktı hep. Bende açıklık olduğunu ama daha önemli bir açıklık olmadığını söyledi. Dikkat et sancın olursa hesapla
bu gecede ayaktasın benım gıbı. benım dişimi agrısı kesılmıstı nerdeyse tekrarladı sanırım antıbıyotık yetmedı . ne yapsam bilemiyorum ki.. üst üste antıbıyotık kulanılır mıBen artık alıştım geceleri zombi gibi dolaşmaya :)
doğum yaklaınca ishal olabilir yazıyordu hamıleık takvımının son gunlerındeBirde ben ustune ishal oldum gece bes di acildeydik , nst ds duzensiz sancilar vardi
Merak ettim seni bugün yazmadın hiç. Nasılsın? Sancılar durdu mu ? Kontrolün vardı ?bu gecede ayaktasın benım gıbı. benım dişimi agrısı kesılmıstı nerdeyse tekrarladı sanırım antıbıyotık yetmedı . ne yapsam bilemiyorum ki.. üst üste antıbıyotık kulanılır mı
Güzel haberlerle geldik yine masallah canım :) benim de kontrolum vardı biz dee 2930 kilo 50 cm olmusuzYine tabıkı yuzunu göremedik yüzünsırtıma donukte bebegımın artık umudu kestim dogumda görüşecegız kucuk hanımla :) artık her an gelebilir bebegım doktorum hastane cantasını arabanıza koyun, evde yalnız kalmayın yakınınızda birileri olsun, ist dısına uzak yerlere cıkmayın dedi. Hurma yemek dogumu tetıkler biz suan erken dogum acelesinde degılız onu yemeyelım simdilik konposto meyve suyu gibi devam edelim dedi. Suyumuz iyimiş ama yeryer kireclemeler görüyorum ki bu da doguma az kalan zamanda olusur bir tehlikesi yok sadece doguma az kaldıgının habercisi dedi. Takvim 3hafta sonrayı gösteriyor ama senin kız 3hafta durmaz yuZde doksan iki hafta içinde gelir dedi. Biz nezaman isterse haZırız artık beklıyoruz buyursun gelsin dedi :) nar de sancı cıkmadı hersey yolunda cok sukur bizden haberler boyle. Haftaya bugun catı muayenesi yapılacak insallah o da normal doguma yygun cıkarsa artık bebegı bekleyecegız. Kontrolu bugün olan herkesten güzel haberler gelir insallah
hımmhaklısın galibaBen bu konuda çok araştırdım, her aşı değil ama içinde ağır metal olan aşıları, tetanosu ( her kestiğinde bi yerini yapıolar zaten) karma aşıları ( tek tek yaptırtacağım ) yaptırmayacağım. Hepatit b yi( ömür boyu koruyuculuğu olan bir aşı değil 3 doz yapılıyor, bebekler sarılık oluyor sonra neden cunku zayıflatılmıs sarılık mikrobu veriyorlar). Biz bir ilacı bir hamileyken almayıp her türlü ihmali değerlendirirken 1 yılda bi ton aşı yapılmasını doğru bulmuyorum.
aaa saçmalığa bak. bu ne yüzsüzlük ama eşindeki de pasiflık bence sen gir devreye küsen küssün öyle sacmalık ı olur ya çeksin gitisnler derım benya eşimde ki de ne kafa anlamadm kimseye ses edemiyo bari kardesine bsy demiyn bari söylede eve misafir cagirmasn gidip kendisi yetmiyoms gibi eve kuzenini cagirdi o da oglunu alip gelmis bir hafta kalcakms
bu kadar arsız insanlar uygun dilden ne anlasın bence gayet uygunsuz bir dille direk konsusun. hatta güle güle hadi bakalımmmm evinize doğru desinEsinle konussan ablasiyla uygun bi dille konussa. Sonucta senin huzurun bebegin huzuru
canım nst de sancı cıkmadı. rahım agzı kapalı ve ıncelmemıs. beklıyrum gunduz ıyıydım ama sımdı gene başladı kaıslmalarımkızlariiz den hiç ses çıkmadı bu gün. Haberi olan var mı?
benıde haberdar edın o zaman bende kovmak ıstıyorumBiz mi çok cadı yız @Eccoomm mu çok sabırlı anlamadım ama onun yerine biz kovmaya gidicez yakında :)
Kızlar doktorunuza söyleyin jel yazsın vajenden makat kısmına doğru kullanılan jeller var. Bir de komposto tükettiniz mi çok rahat yaparsınız. Ben de 3 gün oluyor Doğum yapalı sürekli böyle yapıyorum zaten sütüm çok yok sürekli sıvı tüketiyorum30 ml yi geçemiyorum sütte. Ne yapmam lazım ya. Kızım da sürekli emmek istiyor ama memeyi kavrayamıyor öyle hemen
sancılar gunduz normale döndu. acıklıgım yokmus. nst de sancıda cıkmadı. beklemedeyızMerak ettim seni bugün yazmadın hiç. Nasılsın? Sancılar durdu mu ? Kontrolün vardı ?
sancılar gunduz normale döndu. acıklıgım yokmus. nst de sancıda cıkmadı. beklemedeyız
Bana da uyku yok :/Bu akşam bana uyku filan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?