2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
iyimis, biraz sakinledi uzaniyorum. Bana doktor bayrami gecirelim iyi dedigi icin her an gelecek mi acaba diyorum. Dun gobegim de inmeye basladi. Bakalim. Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsin
Benım karnım bıldıgın 34. Haftada bi gunde indi :) bebek gelıo demek degılmıs merak etme canım

Cankm kontrlun nezaman ? Gittiğinde calısamaz raporunu da alırsın ıste
Canim bugun kontrole gidicem ama evin yakinindaki hastaneye gidicem acibademe degil. Acikcasi benim en buyuk derdim su. Cuma günü calismak zorunda kalirsam cok uzak bir yere uzun sureli bir toplantıya gitmem gerekiyor ama o gun rapor alip o gun gitmezsem benim icin super olacak. Calisamaz aldigin gun gitmedin demi sen işe?

Aynen cok kisa surdu ebeler acilmaya baktiginda 7 cm di bir saate dohurutsun dediler ki ilk oglumdada rahattimm , hatta ebe gec bile gelmisin dedi ne ciglik cigliga bagirma ne baska bisey , Rabbimmm herlese benim gibi normal dogum nasip etsin aminnn
Ne guzel dogum canim gecmis olsun saglikla buyut yavrunu insallah

ben de gögüs ucu kremine başlayayım yengem dogum yaptı bebeği emzirmedi bile sadece pompayla sagabiliyor çunku ebbek kuvezde ama şimdiden uçlar kanamaya başlamış.
Dogumdan önce gogus ucu kremleri erken dogumu tetıkleyebılıyormus canım haberın olsun. Ben sadece catlak kremıne devam edıyorum goguste cok kuruyunca da kendım hındıstan cevızı yagı ve Zeytınyagı karıstırmıstım geceden onu suruyorum sabaha kadar nemlı tutuyor.

Yok canım benım calısamaZım zaten ctesınde verılmıs gozukuyor. O gun ıse gıtmeyecek gıbı dusun sen canım hatta raporunu telefonla haZırlatabılırsın belkı bı konus ıstersen

Alt taraftakı kemıklerım benımde cok agrıyo yurumekte zorlanıyorum

3400 gr dogdu cnm bmm , o agri soyle bisey once belin agriyor kakan var gibi ikinmak istiyorsun bi andada karnin toplanip karnini agritiyor , indallah gonlune gore en hayirlisi olsun cnm bnm , normal dogum isteyenlerde ben gibi hizlica bitsin insallahh aminn

Teşekkür ederim bilgiler için evet doktoruma guveniyorum. Kesinlikle çok önemli. Dediklerinizi hatırlayacağım teşekkür ederim

Ne demekmiş canım niye iniyor bu göbüşler :)
Doktorum artık epey buyudu bebegımız agırlıgı arttı ve yer cekımınden gitgide asagı inmesi normal dıyor son haftalara dogru. Ben panık olmustum ne demek bu erken dogum mu olucak yoksa dıye bana guldu :) hayır cok normal daha gelmıyor kucuk hanım dedi ki 34. Haftadaydım ozaman :) en azından rahat nefes almaya basladım gobek asagı ınınce

Alt taraftakı kemıklerım benımde cok agrıyo yurumekte zorlanıyorum
Evet benimde yataktan kalkarken sağa sola dönerken baya ağrıyor az kaldı sabredicez artık

İnşallah cok istiyorum. Allah yardım etsin hepimize

Aynen cok kisa surdu ebeler acilmaya baktiginda 7 cm di bir saate dohurutsun dediler ki ilk oglumdada rahattimm , hatta ebe gec bile gelmisin dedi ne ciglik cigliga bagirma ne baska bisey , Rabbimmm herlese benim gibi normal dogum nasip etsin aminnn
Masallah cnm allah anali babali buyutsun insallah

Bebeklerini kucağına alan anneler gözünüz aydın Rabbım sağlıkla büyümeyi nasıp etsin ınsallah hastalıklara uğraşanlara da tez zamanda şifa olsun bende gün sayıyorum dün kontrol vardı doktor suyun azalmış hareketsiz hıssettıgin an gel dedı streslıyım çok k.v ler vardı birkaç gün görümce elti çocukları onlar yüzünden Adana'nın sıcağında gezmek istemesemde gezdim suda ıcemedim dışarda wc aramayım bide yanı otel gıbı kullanıp gottıler evı coplerını bile yerlere atmışlar temızlık falan bir sürü uğraştım ama çok üzüldüm çok dusuncesızler kocam da onlardan farklı degıl dün bir kalktım çocukta tık Yok oysakı dışardan elleri kolları belli olurdu çok ta yoruldum şimdi sonuç bu kime kızayım kendımı mi onlara mı

kızlar tabloya eklemek istediğiniz bilgileriniz varsa bildirin lütfen. bebek adı doğum tarihi doğum haftası falan...
Benim hiçbir şey ekli değil o tabloda ya 40. Haftadayız şu an normal doğum olacağı için doğum tarihi belli değil cinsiyetimiz kız adı da mayıs olacak bebeğimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…