- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #23.701
Benım karnım bıldıgın 34. Haftada bi gunde indi :) bebek gelıo demek degılmıs merak etme canımiyimis, biraz sakinledi uzaniyorum. Bana doktor bayrami gecirelim iyi dedigi icin her an gelecek mi acaba diyorum. Dun gobegim de inmeye basladi. Bakalim. Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsin
Ben 36 dan beri her hafta gidiyorumkızlar 39. haftadan sonra doktorunuz ne sıklıkla çağırıyor sizleri ?
Canim bugun kontrole gidicem ama evin yakinindaki hastaneye gidicem acibademe degil. Acikcasi benim en buyuk derdim su. Cuma günü calismak zorunda kalirsam cok uzak bir yere uzun sureli bir toplantıya gitmem gerekiyor ama o gun rapor alip o gun gitmezsem benim icin super olacak. Calisamaz aldigin gun gitmedin demi sen işe?Cankm kontrlun nezaman ? Gittiğinde calısamaz raporunu da alırsın ıste
Ne guzel dogum canim gecmis olsun saglikla buyut yavrunu insallahAynen cok kisa surdu ebeler acilmaya baktiginda 7 cm di bir saate dohurutsun dediler ki ilk oglumdada rahattimm , hatta ebe gec bile gelmisin dedi ne ciglik cigliga bagirma ne baska bisey , Rabbimmm herlese benim gibi normal dogum nasip etsin aminnn
Dogumdan önce gogus ucu kremleri erken dogumu tetıkleyebılıyormus canım haberın olsun. Ben sadece catlak kremıne devam edıyorum goguste cok kuruyunca da kendım hındıstan cevızı yagı ve Zeytınyagı karıstırmıstım geceden onu suruyorum sabaha kadar nemlı tutuyor.ben de gögüs ucu kremine başlayayım yengem dogum yaptı bebeği emzirmedi bile sadece pompayla sagabiliyor çunku ebbek kuvezde ama şimdiden uçlar kanamaya başlamış.
Bir parmak açıklık var dedi doktorum akıntı bazen kırmızı bazen pembemsi şeffaflıkta kıvamı da sümüksü canımalttan açıklıgın varmıymış ?
nişan kanlımıydı canım yoksa tutkal gibi yogun mu ? ağaç tutkalı gibi miydi ?
Yok canım benım calısamaZım zaten ctesınde verılmıs gozukuyor. O gun ıse gıtmeyecek gıbı dusun sen canım hatta raporunu telefonla haZırlatabılırsın belkı bı konus ıstersenCanim bugun kontrole gidicem ama evin yakinindaki hastaneye gidicem acibademe degil. Acikcasi benim en buyuk derdim su. Cuma günü calismak zorunda kalirsam cok uzak bir yere uzun sureli bir toplantıya gitmem gerekiyor ama o gun rapor alip o gun gitmezsem benim icin super olacak. Calisamaz aldigin gun gitmedin demi sen işe?
Ne guzel dogum canim gecmis olsun saglikla buyut yavrunu insallah
Ya canım hayırlı olsun tarihlerimiz aynı nerdeyse. Bende sıfır belirti :) sadece altta kemiklerim ağrıyor o kadar :) kaç kg doğdu bebişin. Benimse çatım darmış ama normali denicez inşallah çok irileşmeden gelir:)))Dogum yaptik cnmm aynen dedigin gibi :)
Benım karnım bıldıgın 34. Haftada bi gunde indi :) bebek gelıo demek degılmıs merak etme canım
hımmhaklısın galiba
Alt taraftakı kemıklerım benımde cok agrıyo yurumekte zorlanıyorumYa canım hayırlı olsun tarihlerimiz aynı nerdeyse. Bende sıfır belirti :) sadece altta kemiklerim ağrıyor o kadar :) kaç kg doğdu bebişin. Benimse çatım darmış ama normali denicez inşallah çok irileşmeden gelir:)))
3400 gr dogdu cnm bmm , o agri soyle bisey once belin agriyor kakan var gibi ikinmak istiyorsun bi andada karnin toplanip karnini agritiyor , indallah gonlune gore en hayirlisi olsun cnm bnm , normal dogum isteyenlerde ben gibi hizlica bitsin insallahh aminnYa canım hayırlı olsun tarihlerimiz aynı nerdeyse. Bende sıfır belirti :) sadece altta kemiklerim ağrıyor o kadar :) kaç kg doğdu bebişin. Benimse çatım darmış ama normali denicez inşallah çok irileşmeden gelir:)))
Allahım bir nefeste kurtarsın inşallah. Gerçekten istiyorsanız yaparsınız İnanın kendinize. Evet zor bünün anlatılacak bir tarafı yok herkes zorluğunu farklı derecede yaşıyor kimse için kolay değil ama gerçekten o an var ya... Allah nasip eder de yaşarsanız inşallah anlayacaksınız beni. O mucizevi bir şey. Sanki o kadar zorluğu hiç çekmemişsiniz gibi, kuş kadar hafifliyorsunuz onun kokusu ve ılık teni size cenneti getiriyor sanki. Çok değişik... 3520 doğdu kızım, ıkınma kontrolü çok önemli bence dikiş için, doktorunuza güvenin. Doğumun son 6-7 dksında Ikın dediğinde ıkının sancı yokken ıkınıp kendinizi de bebeğinizi de boşuna yormayın, ben dikişimin olmayışını buna bağlıyorum ki annem de aynı şekilde. Allah yardımcınız olsun.
Doktorum artık epey buyudu bebegımız agırlıgı arttı ve yer cekımınden gitgide asagı inmesi normal dıyor son haftalara dogru. Ben panık olmustum ne demek bu erken dogum mu olucak yoksa dıye bana guldu :) hayır cok normal daha gelmıyor kucuk hanım dedi ki 34. Haftadaydım ozaman :) en azından rahat nefes almaya basladım gobek asagı ınınceNe demekmiş canım niye iniyor bu göbüşler :)
bende de ağrı çok, gün içinde hareket ettikçe azalıyor ama gece sağdan sola dönerken wc ye kalktığımda falan tarifsiz bir çatı ağrısı yaşıyorum. Yürüyüşüm de penguen gibi oluyorAlt taraftakı kemıklerım benımde cok agrıyo yurumekte zorlanıyorum
Evet benimde yataktan kalkarken sağa sola dönerken baya ağrıyor az kaldı sabredicez artıkAlt taraftakı kemıklerım benımde cok agrıyo yurumekte zorlanıyorum
İnşallah cok istiyorum. Allah yardım etsin hepimize3400 gr dogdu cnm bmm , o agri soyle bisey once belin agriyor kakan var gibi ikinmak istiyorsun bi andada karnin toplanip karnini agritiyor , indallah gonlune gore en hayirlisi olsun cnm bnm , normal dogum isteyenlerde ben gibi hizlica bitsin insallahh aminn
Canim mustafa basbuga gidiyorum riskli gebeyim doğum fakültede olacak o yüzden hastaneye para vermeyecez ama doktora 2300 lira verecez eğer riskli gebeysen kayseri nin en iyi doktoru tavsiye ederimCnm doktorun kim Kayseri'de doğuma ne kadar istiyor bide memnun musun
39 cnm benim dogumnhaftam bi o eksik oburleri tam bilgikızlar tabloya eklemek istediğiniz bilgileriniz varsa bildirin lütfen. bebek adı doğum tarihi doğum haftası falan...
Masallah cnm allah anali babali buyutsun insallahAynen cok kisa surdu ebeler acilmaya baktiginda 7 cm di bir saate dohurutsun dediler ki ilk oglumdada rahattimm , hatta ebe gec bile gelmisin dedi ne ciglik cigliga bagirma ne baska bisey , Rabbimmm herlese benim gibi normal dogum nasip etsin aminnn
Benim hiçbir şey ekli değil o tabloda ya 40. Haftadayız şu an normal doğum olacağı için doğum tarihi belli değil cinsiyetimiz kız adı da mayıs olacak bebeğimizinkızlar tabloya eklemek istediğiniz bilgileriniz varsa bildirin lütfen. bebek adı doğum tarihi doğum haftası falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?