- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #23.741
Evin içinde yürürken bile baskı oluyor canım yürüyüşte daha da artıyor ama inatlaşarak yürüyorumCanım yuruyus rahat yapabılıyormusun ben bıraz ayakta kalıp yuruyunce alt tarafta baskı oluyor hemen
Dogru diyorsun canım son haftalar hem hemen gelsin hem de biraz daha karnımda dursun istiyor insan dimi :) nasıl dogum yapacagım endisesini nasıl yenicez acaba :)39. haftaya girdim canım artık erken doğum değil ki zaman doldu sayılır
o zaman ben de ona göre randevu alayım bana da 1 hafta demişti aslında ama yınede 1-2 gun önce mı alsam dedım ama en ıyısı 1 hafta sonrayaBenim dr bundan sonra hep haftada bir geleceksin dedi ama riskli bir şey görürse belki 3 günde bir çağırabilir.
Ayy ne guzel allah bize de nasip etsin. Önerebileceğin kızlar sunu yapın diyecegın birsey varmıAynen cok kisa surdu ebeler acilmaya baktiginda 7 cm di bir saate dohurutsun dediler ki ilk oglumdada rahattimm , hatta ebe gec bile gelmisin dedi ne ciglik cigliga bagirma ne baska bisey , Rabbimmm herlese benim gibi normal dogum nasip etsin aminnn
2 yöntem varDogru diyorsun canım son haftalar hem hemen gelsin hem de biraz daha karnımda dursun istiyor insan dimi :) nasıl dogum yapacagım endisesini nasıl yenicez acaba :)
Ah canım ya Allah sana sabır versin,senin eşinin sülalesi de ne kadar anlayışsız insanlarmış.her gelen yatıya geliyor,size olan maddi manevi zahmetini geçtim lohusa insansın Bebek var,havalar soğuyor Allah korusun bebeği veya seni hasta edecekler.Kizlar en zor lohusalk donemini ben geçiriyom galiba gormcem ve kizi hala evde annem ve kardesimde dogum içn gelmislerdi şimdide eşimn kuzeni bide cocugu gelms bi haftaligina evimz kücük cok zor geciyo ya
Ikıncı secenege daha yakınım gün gelene kadar ölü taklidi yapmak :)2 yöntem var
pozitif doğum hikayelerı okumak dınlemek
hiç düşünmemek başa gelince mecbur çekeceğiz zaten demek
Dün kontrolde dr bana da kilo ve boyla ilgili hiç bişey söylemedi,sadece iri bir Bebek olacağını söyledi. Boy kilo Ultrason kağıdında yazıyor,ben ordan baktım.Ya kızlar bana doktor son haftalarda ölçümler doğru olmuyor o yüzden boy kilo bakmıyorum dedı acaba doğrumu sizler söylüyorsunuz doktora mı bağlı yoksa yanı başka birşey mı anlayamadım
Ben çatı muayenesini hissetmedim bile üç sn de bitti canım.dr bitti deyince de çok şaşırdım.sonrasında ağrım falan da olmadı.Çatı muayenesi olan 37 38 haftalarda arkadaşlar sorum size.. Ben kendimi hiç sıkmadm hatta doktorum tebrk etti işte böyle dedi sdce en sonda acıdı. Sonra nstte gittm cok agrm oldu, muayeneden dolayıdır çok normal dedi. Ama 4 saat geçti hala ağrı giriyo, çok şiddetli napsam bilemedmnormalmidir acaba
Canım cm söylemedi sormak da benim aklıma gelmedi ama bir parmak bir cm den fazla olmaz galiba sancılar beş dk da bire düşünce gelirsin dedi tansiyonum yüksek çıkarsa bebeğin hareketlerinde değişiklik olursa gelirsin dedi bunlar olmazsa Cuma sabahı yatış yapıcaz suni sancı alcampeki kaç cm ymiş açıklığın . ne zaman geri gel dedi
Boy için bana da çok sağlıklı olmaz ölçümler dedi canım ama kiloyu söylüyorYa kızlar bana doktor son haftalarda ölçümler doğru olmuyor o yüzden boy kilo bakmıyorum dedı acaba doğrumu sizler söylüyorsunuz doktora mı bağlı yoksa yanı başka birşey mı anlayamadım
Çocuğu olmuyordu tüp bebek yaptırdı cnm memnun baya ilgili doktoru daha doğum yapmadı 20 haftalık hamile bende ayrıntılı için Mehmet tayyara gittim baya inceledi kendi Dr o kadar ilgilenmiyor açıkçası parası fazla olabilir ama degiyor benceEvet canım malesef iki perinatolog var burda ablan memnun muydu dr dan ablanin ne sıkıntısı vardı çok oldu mu doğum yapalı sen hangi dr a gidiyorsun
Ben çatı muayenesini hissetmedim bile üç sn de bitti canım.dr bitti deyince de çok şaşırdım.sonrasında ağrım falan da olmadı.
39 cnm benim dogumnhaftam bi o eksik oburleri tam bilgi
Kızlar açıkçası ben de boy kiloda artık doktora güvenmiyorum net değil ölçümler Allah sağlıkla gelmelerini nasip etsin yavrucukların bugün sağlık ocağı kontrolüm vardı idrar yolları enfeksiyonum varmış biraz şikayetim Yok ama bakalım doktor ilaç verecek mi haftaya çarşamba sezeryan günümüz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?