2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
of canım benim insanlar neden bu kadar vicdansız olurlar ki. Bebişin sağlıkla doğar inşallah üzme sen kendini dinlenince biraz hareketleri yine eskisi gibi güçlü kuvvetli olur yine annesi merak etme

Canim mustafa basbuga gidiyorum riskli gebeyim doğum fakültede olacak o yüzden hastaneye para vermeyecez ama doktora 2300 lira verecez eğer riskli gebeysen kayseri nin en iyi doktoru tavsiye ederim
Sonraki msjlari okuyunca anladım cnm ablamın doktoru da Mehmet tayyar zaten Kayseri de iki prof var bildiğim kadarıyla normalmiş doğum fiyatı da bnm doktor 1500 istiyorsa prof de 2300 ister tabi

Canım guzel gecmıs kontrolun artık son zamanlardayız az kaldı dayanmaya calıs. Karın agrısı mı cekıyorsun catı agrısı mı ? Bende hep bi catı agrısı oluyor
çatı ağrısını 33-34-35 haftalarda cok çektım sonra gectı o şimdi ara ara gelen adet ağrısı sanki ishal olacakmısşım gibi ağrılar var

kızların şikayetlerıne bakıyorumda benzer şikayetler hep aynı haftada mesela 34. haftada ki şikayetım bakıyorum başka 34 haftada var ben olmusum mesela 35-36 yakın ya hatırlıyorum aa dıyorum benım çatı agrım hafıfledı.

39. haftaya girdim canım artık erken doğum değil ki zaman doldu sayılır

Hayırlı olsun bebegin Allah analı babalı buyutsun inşallah Günlerimiz aynıydı bende de Nst de sancı çıktı ama ben bir şey hissetmiyorum Günlerimiz aynıymis bana bebek aşağı inmemiş dedi doktor normalde bugün yarın sezeryan tarihi verecekti ama bebek aşağı inmeyince bekleyelim dedi 39. Haftada kontrole çağırdı cumartesi günü bakalım ne diyecek çatı dar demişti

Sonraki msjlari okuyunca anladım cnm ablamın doktoru da Mehmet tayyar zaten Kayseri de iki prof var bildiğim kadarıyla normalmiş doğum fiyatı da bnm doktor 1500 istiyorsa prof de 2300 ister tabi
Evet canım malesef iki perinatolog var burda ablan memnun muydu dr dan ablanin ne sıkıntısı vardı çok oldu mu doğum yapalı sen hangi dr a gidiyorsun

İyi günler :) canm araştırırken sna denk geldm bnmde aynı böyle sık sık kasılmam oluyo ve kasıkta ağrı da oluyo gittim hastaneye ne sancı ne açıklık var. Doktor arttk olur doğuma hazırlanıyor rahim diyo . Sn sordnmu doktoruna yakında olacak dogumami işaret bu?

Aynen cok kisa surdu ebeler acilmaya baktiginda 7 cm di bir saate dohurutsun dediler ki ilk oglumdada rahattimm , hatta ebe gec bile gelmisin dedi ne ciglik cigliga bagirma ne baska bisey , Rabbimmm herlese benim gibi normal dogum nasip etsin aminnn

Ay maşallah darısı başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…