2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Aynı şey ben de oldu hep ileri giden benim son haftalarda kendi haftasına dönmeye başladı ben de şaşkınım yeme içmem aynı anlam veremiyorum

Bebegın dogum gununden ıtıbaren 1 yasına kadar haftada 1 gun ıse gıtmıyorsun canım. Tam dogum gunuyle ılgılı oluyor

Ya ben 2 3 dakikadan fazla sırt üstü yatamıyorum carpıntım oluyor tansiyonum düşüyor titriyorum. Ana toplar damarım biraz yüzeydeymiş, çatalda da yatış pozisyonu var orda nasıl dayanacan dedi. Bazı arkadaslarım su geldikten sonra bebek de aşağı inince basınç azalıyor bu engel değil, dedi. Doktor ise bu yüzden bir çok kişi doğuramıyor deyip beni endişelendirdi

Aynen cnm benm annemde normal dogurms 4 den fazlymısım kocamandın diyor:)

Canım benim kide 10 gün ilerdeydi sonra 1 hafta önde görüldü bida ki kontrolde bakalım nolcak önemli olan sağlıklı olmaları 3 kilo olsa yeterli sonra alırlar zaten

Canım baska bı doktora daha mı sorsan acaba? Sonucta ıkınma evresınde basarılı olursan arkadaslar da yazdı 2-3 ıkınmada bebek gelebılıyor bu durumda catalda kalma suren nekadar olabılırkı? O kasılma ve heyecan anında carpıntın doguma engel teskıl edecek mı gercekten? Doktorlar son haftalarda sezaryene yonlendırmek ıcın de bı suur sey soyluyor olabılırler canım

Bence de Haklisin. Haftaya da tek sebep bu olursa baska doktora da gorunurum

Benim dr da habire kafası büyük diyor,kafası büyük olunca normal Doğuma engel mi ki?

Selam kızlar. Gaz sancımız başladı 20. Günde. O ne kötü bir şeymiş. Kıvranıyor yavrum ve çözümler sınırlı. Bugün eczaneden biogaia diye bir damla aldım. İnşallah faydası olur. Eczacı günde 2 defa 5 er damla kullanın dedi ama prospektüste bir defa 5 damla diyor. Kafam karıştı. Bilgisi olan var mı?

canım bizde hiçbir damla işe yaramamıştı sadece masaj işe yaradı inşallah senin bebişde işe yarar

Canım mıktar olarak be kadar kullandığımı hatırlamıyorum ama bebegın daha küçük az kullan bence ben bıogaıa zınco supaimlex birkaçtane daha var hatırlamıyorum çoğunu denedım kızımda amuda kalkma hoplatma zıplatma kimyon cayı ve masaj vs ama anlık coZumler ınan bence tek çare zaman ve sabır bızımkı uzun sürmüştü gazlı donemi dılerım sizinki daha çabuk geçer

Ayae öner in bebek masajı videoları var gaz için onları uyguladım mı canım ıse yarar belkı

Benim dr da habire kafası büyük diyor,kafası büyük olunca normal Doğuma engel mi ki?
çatının uyumuyla kıyaslarız dedi. Bpd ölçüsü kaç yazıyor senin ultrason kağıdında. Benimki şuan 9.18mm, ilerde büyüme devam ederse zor çünkü annenin açıklığı 10.0mm olduğu için bebek kanalda sıkışıyormuş. Bazı doktorlar sorun görmüyor ama riskleri varmış tabi

Kaç aylıkken bitmişti acaba

Ben kullandim ilk oglumda. 1 kere 5 damla . Hergun yaklasik Ayni saatte vermek iyiymis. Sanirim buzdolabinda saklaniyor yanlis hatirlamadiysam. Karnini ozellikle ayaklarini mutlaka sicak tutmaya calis. Kiraz cekitdegi cok iyi geldi bize.

Canım doktor gerçektin seni endişelendirmiş Arkedaşım ikizleri hamileydi o doktoruna sordu bek sırt üstü yatamıyorum doğumda ne yapıcam dedi doktorun dediği şey bizim yanımızdasın takip altında tansiyonun düşse biz çekin müdahale ederiz dedi içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…