- 4 Haziran 2008
- 1.854
- 3.565
- 658
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #24.101
Aynen canım.. kızımla hayal kuruyoruz arasıra çıkarıp sevsek tekrar koysak diye :)))) Rabbim sağlık sıhhat versin de kavuşanlar gibi bizde kavuşacağız inşallahİnşallah canım paşalara bi kavuşsak ta artık konularımız onların emziği maması olsa dimi yaa :)
teşekkürler canımOy maşallah
İnşallah canım sağsalim alırsın kucağına.Bende yarın doğuma giriyorum inşallah . Çok korkuyorum . İnşallah sağlıkla doğar bebeğim ve sağlıkla çıkarız sezeryandan . Allah'ım yardım etsin .
İnşallah sağ Salim kavuşun canım.allah yardımcınız olsun bol bol sütün olsunBende yarın doğuma giriyorum inşallah . Çok korkuyorum . İnşallah sağlıkla doğar bebeğim ve sağlıkla çıkarız sezeryandan . Allah'ım yardım etsin .
Ben magnezyum kullanıyordum.Doğum kasılmalarını anlamam falan diye azalttım.Benim de kemik ağrılarım çok fazla magnezyum bitiyormuş ondan oluyormış doktora sordum süt ürünlerini arttır dedi ama hala devam ediyor ağrılarım
Bende aldım canım neko aldım bende evde pelus oyuncakla denedim gayet rahat gozukuyor ki ben oyle yatabılen biri pek değilim izne ayrıldım ama halen evi temizliyorum kendime iş cıkarıyorum kendı market alısverıslerımı yapmaya calısıyorum.evde durmak sıkıntı verıyor oyuzden dogumdan sonra allah izin verirse bi an önce ayaklanıp sling kullanmayı dusunuyorum. Normal dogum olursa bir hafta sonra anneleri evlerine gönderip bebegımle ve evle tek basıma ilgilenmek istiyorum oyuzden bebegımı giyinip gunluk hayata devam edebılırsem harika hıssettırecek bana. Lohusa psikolojisine gomulmek istemiyorum allah hepimize yardım etsın. Dun bide arkadasım geldi o da 2. Ayında kanguruya gecmıs 2. Aydan berı kangurusunu alıp kızıyla dısarıda hem kafa dagıtıyor hem hayatın akısında nefes alıyoraun dedi. Bende o kangurudan almak ıstıyorum ama bıraz pahalı oyuZden slingle biraz idare edip bıkac ay sonra kanguruya gecmeyi dusunuyorum. Sagsalim dogum yapıp evımıze gelelim de cok sukur herseyin ustesinden geliriz.Dün 20 günlüktü. Aslında Minik doğmasaydı göbeği de çabuk iyileşseydi daha erken denerdim. Dün artık hadi bi cesaret dedim. Kucakta taşınıyor gibi kesinlikle rahatsız olmuyor. Sen almıştın değil mi
Canım allah yardımcınız olsun güzel haberlerini beklıyoruz. Sezeryan için erken gun vermemıs mı doktorunncanımBende yarın doğuma giriyorum inşallah . Çok korkuyorum . İnşallah sağlıkla doğar bebeğim ve sağlıkla çıkarız sezeryandan . Allah'ım yardım etsin .
Oh masallah ne guzel :) saglıkla gelsın bebişin canım catı muayenesınyaptı mı doktorunBizde bugün kontrolden geldik.37+1 olduk bugün..Kilomuz 3050 gr.boyumuzda 49 cm olmuş.. dr.herşey yolunda dedi çok şükür..Nst de sancı da çıkmadı..Sağlıkla sıhhatle gelsin kuzucuklar
Canim hayirli dogumlar, sag salim gelsin kuzucuk insallahBende yarın doğuma giriyorum inşallah . Çok korkuyorum . İnşallah sağlıkla doğar bebeğim ve sağlıkla çıkarız sezeryandan . Allah'ım yardım etsin .
Cok merak etttttiiiimmmmmKızlar emzirmede göğsünyara olan, göğüs ucu kremi ve silikon meme ucu fayda etmeyenınız varsa bana yazın bi arkadasım cok cekti sonra caresini tek gunde buldu onu yazarım özelden size
Ben de günde 2 ye çıkarttım magnezyumu sezeryan olacağı için sıkıntı etmedim ama normal Doğuma etkisi nedir bilmiyorum canımBen magnezyum kullanıyordum.Doğum kasılmalarını anlamam falan diye azalttım.
38+5 te alıcak benimkini doktorumSezeryan olanları yada olacakları kaç haftalık kaç gunlukken alıyorlar
22 eylul de benım 38+3 ken 10 gun onceSezeryan olanları yada olacakları kaç haftalık kaç gunlukken alıyorlar
Ben varım canım 14 9 larda genelde üst sınırda. Tuzu azalttım çok su içiyorum. Şükür bu haftaları gördüm. Bebeğimde ciddi bi gelişim geriliği olmadığı için gebelik zehirlenmesi teşisi konmadı. Senin durumun nedir.Hanımlar aranızda tansiyonu yüksek olan var mı neye dikkat ediyorsunuz yazarmisiniz
İnşallah canım sağsalim alırsın kucağına.
İnşallah sağ Salim kavuşun canım.allah yardımcınız olsun bol bol sütün olsun
Canım allah yardımcınız olsun güzel haberlerini beklıyoruz. Sezeryan için erken gun vermemıs mı doktorunncanım
Sağolun kızlar amin inşallah . Benim bebekle ilgili sıkıntılarım vardı o yüzden erken alacak inşallah bakalım sağlıkla doğar, sağlıkla çıkarız yarın .Canim hayirli dogumlar, sag salim gelsin kuzucuk insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?