- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #24.141
Bende de idrarda protein çıkmadı için gebelik zehirlenmesi yok cnm darısı bana inşallah çok korktum açıklama falan da yapmadı DrBen varım canım 14 9 larda genelde üst sınırda. Tuzu azalttım çok su içiyorum. Şükür bu haftaları gördüm. Bebeğimde ciddi bi gelişim geriliği olmadığı için gebelik zehirlenmesi teşisi konmadı. Senin durumun nedir.
Masallah size.Bizde bugün kontrolden geldik.37+1 olduk bugün..Kilomuz 3050 gr.boyumuzda 49 cm olmuş.. dr.herşey yolunda dedi çok şükür..Nst de sancı da çıkmadı..Sağlıkla sıhhatle gelsin kuzucuklar
Canim insallah hersey guzel olur saglikla gelir bebegin. Haber ver bize de.Bende yarın doğuma giriyorum inşallah . Çok korkuyorum . İnşallah sağlıkla doğar bebeğim ve sağlıkla çıkarız sezeryandan . Allah'ım yardım etsin .
Ben doktora sordum gerek yok onun yerine yatağın üst kısmına eğim ver dedi . Biz de yatağın altına çarşafla eğim verdik. Bi de yan yatış yastığı kullanıyoruz.Kızlar yenidogan bebişleriniz için reflü yatagı alıp kullanmaya basladınız mı? Sizce gerekli birseymi bu yoksa doktor önerirse mi alınmalı?
Daha emmesinin kuvvetlenmesi gerekiyor galiba canım. Memeni güzel emip hala aranırsa o zaman bi daha dene benceminikhikayem canm benim bebegim memeden ayrilmayi hic istemiyo ama memeyi tutuncada hep durakliyo cok yoruluyodn dr emzik kullanma dedi ama ben dayanamayp aldm ama pek emmiyo azicik emip birakuyo galiba daha alismasi zamn alacak
Yok tatlım yapmayacak..Benim ikinci doğumum o yüzden :)))Oh masallah ne guzel :) saglıkla gelsın bebişin canım catı muayenesınyaptı mı doktorun
Teşekkürler canimMasallah size.
Canim insallah hersey guzel olur saglikla gelir bebegin. Haber ver bize de.
Bahsettiğin şey enfeksiyona benziyor canım daha çok..seninle günlerimiz yakın.. Dr bugün benden kan ve idrar istedi doğum öncesi rutin dedi senden istedimiKızlar bugünkü akıntım daha kıvamlı ve biraz koyu sarı, yesıle dönük bi renkte geliyor. Tuvalete gittikce farkediyorum normale göre bi değişik. Nişan boyle birsey değil dimi?
Tebrikler ozaman gözünaydinZafer bizim3 günlük 3. emzik denemesinin sonunda artık emzik emiyor kızım.
Sağol canım benim inşallah . Yarın güzel haberlerle dönerim Allah'ın izni ileMasallah size.
Canim insallah hersey guzel olur saglikla gelir bebegin. Haber ver bize de.
Rabbim yardımcın olsun inşallah canım..Hayır haberlerini bekliyoruz inşallahSağol canım benim inşallah . Yarın güzel haberlerle dönerim Allah'ın izni ile
Ay canım beni heycan bastı benim kızımda aynı senin ki gibi sürekli sevgi kelebeği gibi dolaşıyor ortada çalışmadığım için 24 saat onunlayım sürekli öpmeler koklamalar kardeşim bi an önce gelsin diyor ama o süreci nasl atlatıcam çok merak ediyorumm
Sağol canım amin.Rabbim yardımcın olsun inşallah canım..Hayır haberlerini bekliyoruz inşallah
Kızlar 2.sezaryen olanlar,doktorlar 2.kesiyi ilkiyle aynı yerden mi yapıyo yoksa yeni kesi mi yapıyo?ben aynı dye biliodum bgn konu oldu bikaç kişi brz üstten fln dedi.nye yeni bi kesi daha yapsınlr ki?
Amin canım inşallahKumrusumru kelebek27
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah
Güzel haberlerini bekliyoruz..
Allah kurtarsin ..saglikla al yavrunu kucagina isallah..hayirli haberlerini bekliyoruzKızlar herkese iyi geceler.yarın öğlen 12 de doğuma giricem dualarınızı bekliyorum. Çok heyecanlı yimm.uyuyamıyorum bir türlü . Biz zor yollardan geçtik buraya gelene kadar. Rüya da gibiyim.. bu günleri gördük ya çok şükür ... umarım sağlıkla kucağıma da alırım.. Allah isteyen herkese yaşatsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?