2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bende de idrarda protein çıkmadı için gebelik zehirlenmesi yok cnm darısı bana inşallah çok korktum açıklama falan da yapmadı Dr

Bizde bugün kontrolden geldik.37+1 olduk bugün..Kilomuz 3050 gr.boyumuzda 49 cm olmuş.. dr.herşey yolunda dedi çok şükür..Nst de sancı da çıkmadı..Sağlıkla sıhhatle gelsin kuzucuklar
Masallah size.

Bende yarın doğuma giriyorum inşallah . Çok korkuyorum . İnşallah sağlıkla doğar bebeğim ve sağlıkla çıkarız sezeryandan . Allah'ım yardım etsin .
Canim insallah hersey guzel olur saglikla gelir bebegin. Haber ver bize de.

minikhikayem canm benim bebegim memeden ayrilmayi hic istemiyo ama memeyi tutuncada hep durakliyo cok yoruluyodn dr emzik kullanma dedi ama ben dayanamayp aldm ama pek emmiyo azicik emip birakuyo galiba daha alismasi zamn alacak

Bugün adet sancısı gibi sancim var diye gidip nstye baglandim bikaç yalancı sanci cikti sanırım. İlk defa devlete gittim akşam acilden girdim ebeler dovecek gibi davrandilar ve nst sonucuna bile bakamadım vermediler kağıdı 2 gün sonra tekrar gel Bağlan dedi hii tamam dedim ve kactim ordan. Gelsin bebekim artık.

Kızlar yenidogan bebişleriniz için reflü yatagı alıp kullanmaya basladınız mı? Sizce gerekli birseymi bu yoksa doktor önerirse mi alınmalı?
Ben doktora sordum gerek yok onun yerine yatağın üst kısmına eğim ver dedi . Biz de yatağın altına çarşafla eğim verdik. Bi de yan yatış yastığı kullanıyoruz.

minikhikayem canm benim bebegim memeden ayrilmayi hic istemiyo ama memeyi tutuncada hep durakliyo cok yoruluyodn dr emzik kullanma dedi ama ben dayanamayp aldm ama pek emmiyo azicik emip birakuyo galiba daha alismasi zamn alacak
Daha emmesinin kuvvetlenmesi gerekiyor galiba canım. Memeni güzel emip hala aranırsa o zaman bi daha dene bence

Kızlar bugünkü akıntım daha kıvamlı ve biraz koyu sarı, yesıle dönük bi renkte geliyor. Tuvalete gittikce farkediyorum normale göre bi değişik. Nişan boyle birsey değil dimi?
Bahsettiğin şey enfeksiyona benziyor canım daha çok..seninle günlerimiz yakın.. Dr bugün benden kan ve idrar istedi doğum öncesi rutin dedi senden istedimi

Allah yardımcın olsun canımcım :) süreç hakkında arada bi paslaşalımmm!

Kızlar herkese iyi geceler.yarın öğlen 12 de doğuma giricem dualarınızı bekliyorum. Çok heyecanlı yimm.uyuyamıyorum bir türlü . Biz zor yollardan geçtik buraya gelene kadar. Rüya da gibiyim.. bu günleri gördük ya çok şükür ... umarım sağlıkla kucağıma da alırım.. Allah isteyen herkese yaşatsın..

Kızlar 2.sezaryen olanlar,doktorlar 2.kesiyi ilkiyle aynı yerden mi yapıyo yoksa yeni kesi mi yapıyo?ben aynı dye biliodum bgn konu oldu bikaç kişi brz üstten fln dedi.nye yeni bi kesi daha yapsınlr ki?

Yok canım, benimde aynı yerden yapıldı.. Hatta benim ilk sezaryenim, çocukken geçirdiğim idrar yolu operasyonunun yerinden yapıldı..
Yani toplamda bir kesi yerimden 3 operasyonum var..

Allah kurtarsin ..saglikla al yavrunu kucagina isallah..hayirli haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…