- 4 Şubat 2015
- 971
- 477
- 33
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #24.121
Canım mide agrısı mı mide yanması mı cekıyosun? Ayy düZelir insallah cok Zor bu durumda bi deSanırım mide ağrısından öleceğim az sonra 5 den beri kıvranıyorum offf nasıl geçecek bu ağrı
Benım doktorum planlı sezeryanda 39. Haftada alıyoruz demişti canımSezeryan olanları yada olacakları kaç haftalık kaç gunlukken alıyorlar
Valla ben bebek dışında ev işlerinde yardım almak zorunda hissediyorum. Hatta bazen sadece eşime veya anneme bebeği bırakıp uyuyorum. Çünkü yorgun ve uykusuz olduğumda olumsuz düşünceler ve kaygıların beynime üşüştüğünü farkettim (farkettikBende aldım canım neko aldım bende evde pelus oyuncakla denedim gayet rahat gozukuyor ki ben oyle yatabılen biri pek değilim izne ayrıldım ama halen evi temizliyorum kendime iş cıkarıyorum kendı market alısverıslerımı yapmaya calısıyorum.evde durmak sıkıntı verıyor oyuzden dogumdan sonra allah izin verirse bi an önce ayaklanıp sling kullanmayı dusunuyorum. Normal dogum olursa bir hafta sonra anneleri evlerine gönderip bebegımle ve evle tek basıma ilgilenmek istiyorum oyuzden bebegımı giyinip gunluk hayata devam edebılırsem harika hıssettırecek bana. Lohusa psikolojisine gomulmek istemiyorum allah hepimize yardım etsın. Dun bide arkadasım geldi o da 2. Ayında kanguruya gecmıs 2. Aydan berı kangurusunu alıp kızıyla dısarıda hem kafa dagıtıyor hem hayatın akısında nefes alıyoraun dedi. Bende o kangurudan almak ıstıyorum ama bıraz pahalı oyuZden slingle biraz idare edip bıkac ay sonra kanguruya gecmeyi dusunuyorum. Sagsalim dogum yapıp evımıze gelelim de cok sukur herseyin ustesinden geliriz.
Canım annenın yorgun hıssetmemesi için dinlenmesi cok önemli zaten sütün artması için de annenin uyuması dinlenmesi lazım. Nasıl hissediyorsak oyle yasamak en dogrusu sen iyisini yapıyorsun.Valla ben bebek dışında ev işlerinde yardım almak zorunda hissediyorum. Hatta bazen sadece eşime veya anneme bebeği bırakıp uyuyorum. Çünkü yorgun ve uykusuz olduğumda olumsuz düşünceler ve kaygıların beynime üşüştüğünü farkettim (farkettik)
mide ağrısı canım hamile kalmadan önce çok yaşardım kıvrandırırdı mideme bastırınca geçerdi bir süre sonra şimdi yine o ağrıdan çok fena ama şimdi mideme de bastıramıyorum kiCanım mide agrısı mı mide yanması mı cekıyosun? Ayy düZelir insallah cok Zor bu durumda bi de
Bende cok yasardım karın ustu yatmak ıyı gelırdı lansor da alırdım anca oyle gecerdı. Suan en azından dızlerını karnına dogru cekıp sol yana yatsan ıyı gelırmı acaba, bacak arana da yastık alırsın uyuyabılırsen ıyı gelır ınsallah duzelırsın canım ya gecmıs olsunmide ağrısı canım hamile kalmadan önce çok yaşardım kıvrandırırdı mideme bastırınca geçerdi bir süre sonra şimdi yine o ağrıdan çok fena ama şimdi mideme de bastıramıyorum ki
Valla canım benimkinin de hiç gelmeye niyeti yok doktor uzatmaları bekleyebiliriz dediBizde kontrolden cıktık. 38+6 olduk. Bizimkinin gelmeye niyeti yok heralde doktorum 40-41 e kadar beklicez dedi
çok sağol canım dayanamadım parol içtim bi tane sanırım o iyi geldi biraz çok hafif şimdi varla yok arasıBende cok yasardım karın ustu yatmak ıyı gelırdı lansor da alırdım anca oyle gecerdı. Suan en azından dızlerını karnına dogru cekıp sol yana yatsan ıyı gelırmı acaba, bacak arana da yastık alırsın uyuyabılırsen ıyı gelır ınsallah duzelırsın canım ya gecmıs olsun
Valla canım benimkinin de hiç gelmeye niyeti yok doktor uzatmaları bekleyebiliriz dedi
Bende merak ediyorum canım ama ben aldım ve beşiği nin içine koydumKızlar yenidogan bebişleriniz için reflü yatagı alıp kullanmaya basladınız mı? Sizce gerekli birseymi bu yoksa doktor önerirse mi alınmalı?
Kızlar 2.sezaryen olanlar,doktorlar 2.kesiyi ilkiyle aynı yerden mi yapıyo yoksa yeni kesi mi yapıyo?ben aynı dye biliodum bgn konu oldu bikaç kişi brz üstten fln dedi.nye yeni bi kesi daha yapsınlr ki?
Ben aldim ama bebegim 1 hafta kuvezde kaldi ve kuvezde yataklar egimliydi , cikarken hafif reflusu oldugu soylendi aldik kullaniyoruzKızlar yenidogan bebişleriniz için reflü yatagı alıp kullanmaya basladınız mı? Sizce gerekli birseymi bu yoksa doktor önerirse mi alınmalı?
Bende ayni durumdayim , dr mumkun oldugunca verme ilk ay dedi ama bas edemiyorum hep emmek istiyor elini kolunu emmeye calisiyor :) ac olunca zaten ayirt ediyor meme istiyor onun harici cok aglarsa veriyorum emzik ilk kizimda 16 ay emzik kullandi 18 ay emzirdim sikinti olmadiEmziren tatlış eylül anneleri emzik kullanan var mı?
Sayfalara göz atıyorum ama cevaplayamıyorum toplasanız 3 saat uyumadım 3gündür. Kucağımda uyuyor emiyor sabahtan beri, ayrılamıyoruzDoğuma gece gitmem tuzu biberi oldu. Doğumum zordu zaten yüzüm benek benek oldu ıkınmaktan. Ama kısçem çok iyi.
Benim ikinci sezeryan ve ayni yerden sadece sanki bir kac cm daha uzun kesi yeri belkide yeni diye oyleKızlar 2.sezaryen olanlar,doktorlar 2.kesiyi ilkiyle aynı yerden mi yapıyo yoksa yeni kesi mi yapıyo?ben aynı dye biliodum bgn konu oldu bikaç kişi brz üstten fln dedi.nye yeni bi kesi daha yapsınlr ki?
Kızlar bugünkü akıntım daha kıvamlı ve biraz koyu sarı, yesıle dönük bi renkte geliyor. Tuvalete gittikce farkediyorum normale göre bi değişik. Nişan boyle birsey değil dimi?[/QUOT bence değildir canım geçen gün benim bir gün boyunca şeffaf akıntım oldu nişan gibi nişan ya kahverinliği pembeli yada şeffaf omurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?