2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Sanırım mide ağrısından öleceğim az sonra 5 den beri kıvranıyorum offf nasıl geçecek bu ağrı

Valla ben bebek dışında ev işlerinde yardım almak zorunda hissediyorum. Hatta bazen sadece eşime veya anneme bebeği bırakıp uyuyorum. Çünkü yorgun ve uykusuz olduğumda olumsuz düşünceler ve kaygıların beynime üşüştüğünü farkettim (farkettik)

Canım annenın yorgun hıssetmemesi için dinlenmesi cok önemli zaten sütün artması için de annenin uyuması dinlenmesi lazım. Nasıl hissediyorsak oyle yasamak en dogrusu sen iyisini yapıyorsun.

Canım mide agrısı mı mide yanması mı cekıyosun? Ayy düZelir insallah cok Zor bu durumda bi de
mide ağrısı canım hamile kalmadan önce çok yaşardım kıvrandırırdı mideme bastırınca geçerdi bir süre sonra şimdi yine o ağrıdan çok fena ama şimdi mideme de bastıramıyorum ki

mide ağrısı canım hamile kalmadan önce çok yaşardım kıvrandırırdı mideme bastırınca geçerdi bir süre sonra şimdi yine o ağrıdan çok fena ama şimdi mideme de bastıramıyorum ki
Bende cok yasardım karın ustu yatmak ıyı gelırdı lansor da alırdım anca oyle gecerdı. Suan en azından dızlerını karnına dogru cekıp sol yana yatsan ıyı gelırmı acaba, bacak arana da yastık alırsın uyuyabılırsen ıyı gelır ınsallah duzelırsın canım ya gecmıs olsun

Kızlar yenidogan bebişleriniz için reflü yatagı alıp kullanmaya basladınız mı? Sizce gerekli birseymi bu yoksa doktor önerirse mi alınmalı?

çok sağol canım dayanamadım parol içtim bi tane sanırım o iyi geldi biraz çok hafif şimdi varla yok arası

Kızlar 2.sezaryen olanlar,doktorlar 2.kesiyi ilkiyle aynı yerden mi yapıyo yoksa yeni kesi mi yapıyo?ben aynı dye biliodum bgn konu oldu bikaç kişi brz üstten fln dedi.nye yeni bi kesi daha yapsınlr ki?

Kızlar 2.sezaryen olanlar,doktorlar 2.kesiyi ilkiyle aynı yerden mi yapıyo yoksa yeni kesi mi yapıyo?ben aynı dye biliodum bgn konu oldu bikaç kişi brz üstten fln dedi.nye yeni bi kesi daha yapsınlr ki?

Hayır canım ilk dikiş neresiyse orası tekrar kesiliyor. Emin olmak için Yen'i sordum doktora,haftaya ikinci sezaryenim olacak benimde.

Kızlar bugünkü akıntım daha kıvamlı ve biraz koyu sarı, yesıle dönük bi renkte geliyor. Tuvalete gittikce farkediyorum normale göre bi değişik. Nişan boyle birsey değil dimi?

Bende ayni durumdayim , dr mumkun oldugunca verme ilk ay dedi ama bas edemiyorum hep emmek istiyor elini kolunu emmeye calisiyor :) ac olunca zaten ayirt ediyor meme istiyor onun harici cok aglarsa veriyorum emzik ilk kizimda 16 ay emzik kullandi 18 ay emzirdim sikinti olmadi

Benim ikinci sezeryan ve ayni yerden sadece sanki bir kac cm daha uzun kesi yeri belkide yeni diye oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…