- 6 Mart 2017
- 608
- 914
- 103
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #24.201
Sorma canım bide böle yok tansiyon yok enfeksiyon derken zaman hiç geçmiyor.Bende hissetmedim hiç gayet normaldi hastane ortamına girince stres oluyorum stres yükseltir diyorlar bilmiyorum ki sağ sağlim kavussaydim bir evladima zaman azaldıkça günler geçmez oldu
Gozunaydin..bende kontrolden ciktim..bende de sikinti yok cok sukur..bundan sonra haftada bir kontrol/nst devam edecegiz..eylul un son haftasi sa gun belirleyecegiz bakalimGünaydın güzel anneler.bugün dr kontrolüm vardı.her şey yolunda çok şükür.nst de sancı çıkmadı.bundan sonra dr a 5günde bir gideceğim.
canm emmesi o kadar farkli ki hep memede durup durup emdigi içn doyup doymadigini anlayamiyom emzigide agzina alip birazck agzinda tutup birakiyo ya acaba emzigimi degistrsemDaha emmesinin kuvvetlenmesi gerekiyor galiba canım. Memeni güzel emip hala aranırsa o zaman bi daha dene bence
Canım sarılığımız vardı ama değeri düşüyor. Işık tedavisi bile görmedi. Düşük doğum ağırlıklı doğdu. Şimdi 3 kiloyu geçti maşallah. Ben de gece uykusunu bölmeyeyim diye düşündüm ama o da uyumuş ben de uyumuşum. Şekeri falan düştü diye korktum. Uyuduğuma pişman oldum vallacanım benim doktorum dedi ki sarılık yoksa gece uykusundayken uyandırma sakın ama gündüzleri 2 saati geçirme ilk 3 ay. gece uykusunu bölersek öyle alışkanlık yapabilirmiş. ama dediğim gibi düşük doğum ağırlıklı veya sarılık değilse. bunlar varsa mecbur uyandırılacak
Bizim kız istemediği emziği diliyle itti. Ben ittirdim o ittirdi o kazandı.canm emmesi o kadar farkli ki hep memede durup durup emdigi içn doyup doymadigini anlayamiyom emzigide agzina alip birazck agzinda tutup birakiyo ya acaba emzigimi degistrsem
Ben 28 agust ta 38+5 te dogum yaptim sezeryanla.37.haftadan itibaren cok koyu sari olmayan kivamli kokusuz bir akintim oluyordu.durmaksizin degildi gunde bir ya da iki kere olurdu ama hergun olurduCanım idrarda herhangi bir koku yada yanma sıkayetım yok ama enfeksıyon baslangıcıysa bılemıyorum. Cok az zaten peceteye ben sıldıkce gelıyor ama normalde olmadıgı ıcın de dıkkatımı cektı. Son zamanlar hem renk hem kıvamı koyusalan akıntısı olan varmı dıye merak ettım. Doktoruma salı gunu gıdıcez belkı salı gunu ıster canım tahlıl orneklerını sadece salı tutın muayene ve catıya bakıcaz demıstı, tahlıl kısmını hıc konusmadık. Son haftalarda pıhtılasma testı gıbı bısy yapılıyormus sanırım senın doktorun onun ıcın mı tahlıl yaptı sana enson gıttıgınde?
Oglum 12 gunluk aventi kabul etmedi.siz hangi marka verdiniz damakliBizim kız istemediği emziği diliyle itti. Ben ittirdim o ittirdi o kazandı.Damaklı silikon emzik verdim onu güzel emdi. Farklı bir emzik dene bakalım. Belki onu bekliyordur.
Aynen cnm bende de enfeksiyon çıktı ama Dr ilaç falan vermiyor tansiyon da tuz biber olduSorma canım bide böle yok tansiyon yok enfeksiyon derken zaman hiç geçmiyor.
Oglum 12 gunluk aventi kabul etmedi.siz hangi marka verdiniz damakli
Biz de siddetle karsiydik:) ama her ihtimale karsi aldik dogum olmadan.3 gundur pes ettik.simdi kendi elimizle veriyoruz almiyor.hayaller ve hayatlarBende nuk almıştım.açıkçası çok emzik verme meraklısı değildim o yüzden çok özenerek araştırarak almadım.
Ama hemen tuttu :)
İyimi yaptık kötümü yaptık bilmiyorum ama gece mız mızlanınca veriyorum hemen uyuyo :)
Wee baby markası canımOglum 12 gunluk aventi kabul etmedi.siz hangi marka verdiniz damakli
Doktordan geldik doktor doğurmaya niyetin yok hala dedi açılma var mı diye baktı tık yok dedi salı dan sonra durumun suyun hareketler iyi olursa bi hafta daha bekleriz dedi. Doktordan geldik ilk lavaboya gittiğimde bişi yoktu onun üstüne iki kene leke şeklinde kan geldi napıyım bilemedim kasımlarımda adet Ağrı'sı. Var
canm peki simdi her verdiginde hemen emzigi tutuyo muBizim kız istemediği emziği diliyle itti. Ben ittirdim o ittirdi o kazandı.Damaklı silikon emzik verdim onu güzel emdi. Farklı bir emzik dene bakalım. Belki onu bekliyordur.
Benim kalçam ve kuyruk sokumum ağrıyor..hatta yataktan kalkarken kalça kemiklerim kütlüyor önceden hiç kütlemeyen kemiklerim kendiliğinden kütlüyor. Vücut kendini Doğuma hazırlıyor canım. Ağrın çok dayanılmayacak gibiyse dr una danış.
Hamileliğin başından beri çektim Allahtan sürekli değil ara ara özellikle kendimi yorunca oldu sonra geçiyor bilmiyorum hamilelik bitince geçer diye düşünüyorum bakalımm
Aynen canım kızımda bende almadım her memeye aldığımda bi sağa dönük bi sola dönük uyuttum kafası düz olsun diye sonra kendileri tercih ediyor ben solda yatırsam sağa dönük uyuyodu kızım hemen dönmeye başlamıştı yeni nesil bebekleri herseyi erken yapıyo:)))Canım Yen'i doğan bebeği döndüre döndüre yatırmak gerekiyormuş.bıngıldağında tek taraflı eziklik olmasın diye.ben öyle yapacağım.yan yatış yastığı almadım arkasına yastık veya battaniye katlarım diye düşündüm. Ama normalde yüzüstü yatırmamak gerekiyor diye biliyorum kusarsa kusmuğu ağzını tıkamasın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?