2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bende hissetmedim hiç gayet normaldi hastane ortamına girince stres oluyorum stres yükseltir diyorlar bilmiyorum ki sağ sağlim kavussaydim bir evladima zaman azaldıkça günler geçmez oldu
Sorma canım bide böle yok tansiyon yok enfeksiyon derken zaman hiç geçmiyor.

Günaydın güzel anneler.bugün dr kontrolüm vardı.her şey yolunda çok şükür.nst de sancı çıkmadı.bundan sonra dr a 5günde bir gideceğim.
Gozunaydin..bende kontrolden ciktim..bende de sikinti yok cok sukur..bundan sonra haftada bir kontrol/nst devam edecegiz..eylul un son haftasi sa gun belirleyecegiz bakalim

Daha emmesinin kuvvetlenmesi gerekiyor galiba canım. Memeni güzel emip hala aranırsa o zaman bi daha dene bence
canm emmesi o kadar farkli ki hep memede durup durup emdigi içn doyup doymadigini anlayamiyom emzigide agzina alip birazck agzinda tutup birakiyo ya acaba emzigimi degistrsem

Canım maşallah çok güzel uyumuş ama sarılık degıl senı çünkü sarılık bebekte uyku yapar keske emzırseydın uyurken yada ara ara mama veriyorsan uyurken verebılırdın[/QUOTE]
Sarılığı vardı. Düşüyor değeri. Bir haftadır uykulu hali falan bitmişti. Sürekli emmek istiyordu. Şimdi biraz emdi biraz da sağdım verdim. Hala uyuyor. Anlamadım ben bu işi

Canım sarılığımız vardı ama değeri düşüyor. Işık tedavisi bile görmedi. Düşük doğum ağırlıklı doğdu. Şimdi 3 kiloyu geçti maşallah. Ben de gece uykusunu bölmeyeyim diye düşündüm ama o da uyumuş ben de uyumuşum. Şekeri falan düştü diye korktum. Uyuduğuma pişman oldum valla

canm emmesi o kadar farkli ki hep memede durup durup emdigi içn doyup doymadigini anlayamiyom emzigide agzina alip birazck agzinda tutup birakiyo ya acaba emzigimi degistrsem
Bizim kız istemediği emziği diliyle itti. Ben ittirdim o ittirdi o kazandı. Damaklı silikon emzik verdim onu güzel emdi. Farklı bir emzik dene bakalım. Belki onu bekliyordur.

Kızlar kontrolden geldik çok şükür bi sıkıntımız yok nst de iyi çıktı sancı Yok anestezi ile görüştük tahliller yapıldı onlarda da sorun çıkmadı idrar enfeksiyonu için toz verdi doktorum. Çarşamba sezeryan için gidicem sabah 08:30 da olacak çok ağırlaştım kemik ağrılarım var özellikle sabah kalkarken hayırlısı ile hamileliğin sonuna geliyoruz

Ben 28 agust ta 38+5 te dogum yaptim sezeryanla.37.haftadan itibaren cok koyu sari olmayan kivamli kokusuz bir akintim oluyordu.durmaksizin degildi gunde bir ya da iki kere olurdu ama hergun olurdu

Bizim kız istemediği emziği diliyle itti. Ben ittirdim o ittirdi o kazandı. Damaklı silikon emzik verdim onu güzel emdi. Farklı bir emzik dene bakalım. Belki onu bekliyordur.
Oglum 12 gunluk aventi kabul etmedi.siz hangi marka verdiniz damakli

Oglum 12 gunluk aventi kabul etmedi.siz hangi marka verdiniz damakli

Bende nuk almıştım.açıkçası çok emzik verme meraklısı değildim o yüzden çok özenerek araştırarak almadım.
Ama hemen tuttu :)
İyimi yaptık kötümü yaptık bilmiyorum ama gece mız mızlanınca veriyorum hemen uyuyo :)

Biz de siddetle karsiydik:) ama her ihtimale karsi aldik dogum olmadan.3 gundur pes ettik.simdi kendi elimizle veriyoruz almiyor.hayaller ve hayatlar

Doktordan geldik doktor doğurmaya niyetin yok hala dedi açılma var mı diye baktı tık yok dedi salı dan sonra durumun suyun hareketler iyi olursa bi hafta daha bekleriz dedi. Doktordan geldik ilk lavaboya gittiğimde bişi yoktu onun üstüne iki kene leke şeklinde kan geldi napıyım bilemedim kasımlarımda adet Ağrı'sı. Var

minikhikayem de çatı kontrolünden sonra lekelenme ve ağrı olmuştu diye hatırlıyorum. Ama onun ağrısı çok fazlaydı galiba ve ertesi sabah Doğuma gitti canım. Hazırlıklı ol, ağrılarını takip et bence

Teşekkür ederim canım bugün kontrolumuz vardı gittik sorduk normal dedi ama bebisin gelmeye hiç niyeti yokmuş ağrı kesici krem yazdı sur masaj yap dedi bana .

Hamileliğin başından beri çektim Allahtan sürekli değil ara ara özellikle kendimi yorunca oldu sonra geçiyor bilmiyorum hamilelik bitince geçer diye düşünüyorum bakalımm

İnşallah canım bende yoruldgumda çok aciyor doktora ağrı kesici krem yazdı masaj yaparak uygula dedi .çok sıcak uygulama yapma dedi .Bide bebisin hiç gelmeye niyeti yokmuş öyle görünüyor en az 3 veya 4 hafta dedi 40ni dolduracak gibi görünüyor

Aynen canım kızımda bende almadım her memeye aldığımda bi sağa dönük bi sola dönük uyuttum kafası düz olsun diye sonra kendileri tercih ediyor ben solda yatırsam sağa dönük uyuyodu kızım hemen dönmeye başlamıştı yeni nesil bebekleri herseyi erken yapıyo:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…