- 24 Temmuz 2017
- 424
- 741
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #24.161
Allah yardimcin olsun..saglikla alirsin bebegini kucagina isallah..hayirli haberlerini bekliyoruzBende yarın doğuma giriyorum inşallah . Çok korkuyorum . İnşallah sağlıkla doğar bebeğim ve sağlıkla çıkarız sezeryandan . Allah'ım yardım etsin .
Hayirli dogumlar canim, insallah kolay bi dogum olurKızlar herkese iyi geceler.yarın öğlen 12 de doğuma giricem dualarınızı bekliyorum. Çok heyecanlı yimm.uyuyamıyorum bir türlü . Biz zor yollardan geçtik buraya gelene kadar. Rüya da gibiyim.. bu günleri gördük ya çok şükür ... umarım sağlıkla kucağıma da alırım.. Allah isteyen herkese yaşatsın..
Benimki de 3 buçuk kilo canım böyle kilo almaya devam ederse korkuyorum normal olmucak diyeCanım benimde 52cm 3.160 gr olmuş inşallah çok irileşmeden gelirson zamanlar çok zormuş beklemek.
Kolları ve bacakları çıplakken, evin güneş alan bir yerinde guneslenmesini sağla 5-6 dk. Yalnız, pencere camından degil, cam açıkken giren güneş ışığında...Saat basi uyandirip anne sutu veriyorum az da olsa ac kalmasin, sekeri dusmesin diye baska yapabilecgm birsey var mi tecrubeli anneler
Cnm gecmis olsun. Bizdede var sarilik. Bugun kandan bakildi. Pazartesi ciltten bakilacak. Surekli emzir. Uyanmazsa Uzerini soy. Yada once altini degistir agliyor uyaniyor. Ondan sonra dmzir. İki saati gecirme. Dr bana ginde 5 dega cisli bezi olmasi lazim dedi. Taburcu olduk ertesi gun. Cis epey saat yapmadi biberon mamasi verdim. Ertesi gun turunculuk vardi bezinde. Susuz kaldigi icinmis. Sariligi gecene kadar ve sivi kaybi gecene kadar gunde anne sutunden sonra uc kez mama veriyorum. Pztesi deger duserse sutume gore anne sutu vercem sadece. Sende bezine bak cid yapiyir mu. 2 saati gecirme emzirmek icin. Genelde sarilik oluyor bebeklerdeKizlar bebegim sarilik ne yapmaliyim bugun 6 gunluk oldu melegim sabah tekrar acilde bakilacak degerine
Canım emzirdikten sonra da sağıp kaşıkla ya da şırıngayla sütünü ver. Hala yetmiyorsa yine kaşık yada şırıngayla mama ver. Biz o şekilde atlattıkSaat basi uyandirip anne sutu veriyorum az da olsa ac kalmasin, sekeri dusmesin diye baska yapabilecgm birsey var mi tecrubeli anneler
Korkma canım bişi kalmamış. Sağlıkla kavuşuruz inşallah bebişlerimize.Bende de idrarda protein çıkmadı için gebelik zehirlenmesi yok cnm darısı bana inşallah çok korktum açıklama falan da yapmadı Dr
Canım nişan birden değil böyle zamanla da atılabilirmiş bi dr unla paylaşsan iyi olurKızlar bugünkü akıntım daha kıvamlı ve biraz koyu sarı, yesıle dönük bi renkte geliyor. Tuvalete gittikce farkediyorum normale göre bi değişik. Nişan boyle birsey değil dimi?
Gözün aydın canım :)) darısı başımıza hangi emziği tuttuZafer bizim3 günlük 3. emzik denemesinin sonunda artık emzik emiyor kızım.
Evet kesinlikle okuyorum burdan zaten insan ne kadar öyle böyle yaparım desede tecrube yaşayanları okumak çok iyi bişey bazen insan kendi başına gelince ne yapcanı bilemiyorAllah yardımcın olsun canımcım :) süreç hakkında arada bi paslaşalımmm!
Amin Allah yardımcın olsun sağsağlim kavuşun inşallahKızlar herkese iyi geceler.yarın öğlen 12 de doğuma giricem dualarınızı bekliyorum. Çok heyecanlı yimm.uyuyamıyorum bir türlü . Biz zor yollardan geçtik buraya gelene kadar. Rüya da gibiyim.. bu günleri gördük ya çok şükür ... umarım sağlıkla kucağıma da alırım.. Allah isteyen herkese yaşatsın..
Sağsağlim kavuş canım bebeğine inşallah Allah yardımcın olsunAmin canım inşallah
Sık sık emzirmenin dışında bilmiyorum cnm inşallah düzelmiştir değerleriKizlar bebegim sarilik ne yapmaliyim bugun 6 gunluk oldu melegim sabah tekrar acilde bakilacak degerine
İnşallah cnm işte tansiyon için de dikkat edeceğiz yapacak birşey yokKorkma canım bişi kalmamış. Sağlıkla kavuşuruz inşallah bebişlerimize.
Ben limonlu su tüketiyorum canım ara ve bolca sol yanıma yatıp dinleniyorum. Senin kaça çıkıyorİnşallah cnm işte tansiyon için de dikkat edeceğiz yapacak birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?