2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bahsettiğin şey enfeksiyona benziyor canım daha çok..seninle günlerimiz yakın.. Dr bugün benden kan ve idrar istedi doğum öncesi rutin dedi senden istedimi
Canım idrarda herhangi bir koku yada yanma sıkayetım yok ama enfeksıyon baslangıcıysa bılemıyorum. Cok az zaten peceteye ben sıldıkce gelıyor ama normalde olmadıgı ıcın de dıkkatımı cektı. Son zamanlar hem renk hem kıvamı koyusalan akıntısı olan varmı dıye merak ettım. Doktoruma salı gunu gıdıcez belkı salı gunu ıster canım tahlıl orneklerını sadece salı tutın muayene ve catıya bakıcaz demıstı, tahlıl kısmını hıc konusmadık. Son haftalarda pıhtılasma testı gıbı bısy yapılıyormus sanırım senın doktorun onun ıcın mı tahlıl yaptı sana enson gıttıgınde?

Ben almadım canım.reflü olursa yatağının altına yastık koyar öyle eğim yaparım diye düşündüm.
Bı de yenıdogan bebeklerı sırtustu yatırın denıyor. Reflu yatagında bebek mecbur yuzustu yatabılıyor bu da uygulamayla uymuyor zaten. Neyse doktora sorup karar verırız artık suan bende almadkm reflu yatagı. Bı tek yan hatıs yastıgı almıstım bakalım kullanılacak mı gorecegız

Seffaf olsa ben direkt akıntıya yorarım sanırım :) sen nasılsın seymacım bebegının gelmeye nıyetı varmı son haftadasın artık beklemek de zor gelıyor dımı?

Canım allah sagsalim kucagına almayı nasıp etsin insallah güzel haberlerini bekliyoruz

Kizlar bebegim sarilik ne yapmaliyim bugun 6 gunluk oldu melegim sabah tekrar acilde bakilacak degerine
Sarılık olmaması ıcın emzırmek lAzım dıye bılıyorum emıyor mu bebegın ? Bır de sarılık olan bebege florasan beyaz ısıgından tutuyorlardı doktorun ozellıkle soyle yapmanız lazım dıye bır yonlendırme hapmıs mıydı canım

Canım Yen'i doğan bebeği döndüre döndüre yatırmak gerekiyormuş.bıngıldağında tek taraflı eziklik olmasın diye.ben öyle yapacağım.yan yatış yastığı almadım arkasına yastık veya battaniye katlarım diye düşündüm. Ama normalde yüzüstü yatırmamak gerekiyor diye biliyorum kusarsa kusmuğu ağzını tıkamasın diye.

Ben dr geçen muayenemde sormuştum.tekme atmıyor yeri dar galiba diye.tekmeden çok bi yerlerini dayıyor artık dedim.benim dr evet yeri daraldı,günde 10 kere hareket etmeli etmezse haber ver dedi.

Bu gece 4 saat uyumuşuz Aslında 2 saat sonra ben uyandım hadi biraz daha uyusun birazdan uyanır dedim bi 2 saat sonra yine ben uyandım bizim kız hala uyuyor. Çok korktum bir şey oldu diye. Hala kendine gelemiyor. 4 saat çok değil mi kızlar

Canım maşallah çok güzel uyumuş ama sarılık degıl senı çünkü sarılık bebekte uyku yapar keske emzırseydın uyurken yada ara ara mama veriyorsan uyurken verebılırdın

canım benim doktorum dedi ki sarılık yoksa gece uykusundayken uyandırma sakın ama gündüzleri 2 saati geçirme ilk 3 ay. gece uykusunu bölersek öyle alışkanlık yapabilirmiş. ama dediğim gibi düşük doğum ağırlıklı veya sarılık değilse. bunlar varsa mecbur uyandırılacak

Ben dr geçen muayenemde sormuştum.tekme atmıyor yeri dar galiba diye.tekmeden çok bi yerlerini dayıyor artık dedim.benim dr evet yeri daraldı,günde 10 kere hareket etmeli etmezse haber ver dedi.
Cevabın için Sağol canım. Benim oğlan hep bi kıpırtı halinde ama eskisi gibi tekme şeklinde değil dediğin gibi. Kayma dönme gibi. Annelik işte insan hep hissetmek istiyor.

Ben limonlu su tüketiyorum canım ara ve bolca sol yanıma yatıp dinleniyorum. Senin kaça çıkıyor
Dün Dr da 14/9 çıktı cnm bugün de eczanede ölcturdum 10/7 çıktı limonlu su içtim sabah bide suyun içine limon salatalik ne ayıp onu icecegim

Peki yükselince hissediyo musun. Ben hissetmiyorum.
Bende hissetmedim hiç gayet normaldi hastane ortamına girince stres oluyorum stres yükseltir diyorlar bilmiyorum ki sağ sağlim kavussaydim bir evladima zaman azaldıkça günler geçmez oldu

Benim ikinci sezeryan ve ayni yerden sadece sanki bir kac cm daha uzun kesi yeri belkide yeni diye oyle
Ben dr sordum sezaryanı hep aynı yerden kesiyoruz dedi.ama bi arkadaşımn ilk sezaryanı doktor cok yukardan kestigi icin 2.doktor 2.kesigini biraz daha alttan yapmış.

Seffaf olsa ben direkt akıntıya yorarım sanırım :) sen nasılsın seymacım bebegının gelmeye nıyetı varmı son haftadasın artık beklemek de zor gelıyor dımı?
Beklemek baya zormuş ya nst den yazıyorum şu ah bi kere 80 ne 100 E çıktı sonra full 10 20 niyeti yok. Kontrole ğidinçe doktoruna sor canım engeksıyon olmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…