2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
bebeğinizin boynuna 2 tur kordon var diyorsunuz. haftanızda iyi neden doğum yapmıyorsunuz.

Canım hiç çatlak sorma. Kırmızı lı morlu ve göbek deliğimin iki üç parmak üstüne kadary çıktı. Evet kaşırken yarıkları da hissediyorum.
Bnimde cok oldu ama elime gelmiyo hissedilmiyo. Sağlık ocaginda Ebe geçer hissedilmiyosa dedide merak ettim dogruluk payıni

Aman canım mayallah sen ve Bebek iyisin ya biz çok merak ettik daha kontrollü kullanıp hep aramızda ol inşallah. Squat bende yapayım deniyim

Evet kontrol önemli:) hamdolsun. İnşallah böyle sağlıcakla devam eder.

squatı sandalyeden destek alarak yapmaya çalış. Normali zorluyor göbekle baya. Birde sandalyenşn arkasına geçip ayaktayken bacak açma hareketş doğum için çok faydalıymış. İnstagramdaki yabancı hamilelerde çok görüyorum bu iki hareketi:)

Sağolasın canım. Detaylı temizlikte bitmiyor bitmiyor çok çabuk yoruluyorum yoksa .çoktan bitmişti. Benimde her şey hazır ama elim bavula koymaya gitmiyor. Galiba baya kişi doğum yapmış. Ne güzel inş bizde sağlıcakla kucağımıza alırız

Ben doğum yaptığım gün acayip halsizdim ve soğuk soğuk ter döküyordum. Hiç sancım olmamıştı. Sonra kanamam oldu. Ama herkesin farklı gelişiyor burada okuduğumuz kadarıyla.
Canım aynen normalde dogum zamanı boyle olaganustu bi enerji geliyor onu kullanmayın saklayın dogum için diye okuyoruz ama bak senın en halsiz oldugun ara gelmiş bebegın

merak etmiştik canım haberini aldığımıza sevindik. doğum yapanları tabloya işledik.

Aaa tablodan haberim yok. Hemen bakıyorum.konu sana devredilmiş galiba. İlk sayfadadır sanırım. Sağolasın.

Canim hosgeldin. Gercekten cok merak ettik seni. Neyseki iyi olman rahatlatti. Birden gidince olumsuz seyler düşünmeye başladım.
Canım benim çok sağolasın. En çokta sen etiketlemişsin.. mahcubum. İyiyiz hamdolsun. İnşallah sonuda böyle iyi olur. En son sezeryan olacaktın. Netleşti mi?nasılsınız?

Hosgeldin canim sevindim bi sknti olmamasina :) gercekten bi aile gibi olduk burda. Birbiirmizi herturlu merak edip uzuntusunde uzulup sevincinde seviniyoruz :)
Hamdolsun. Bide kucağımıza almak nasip olur inş.

. İyisin ya gerisi önemli değil canım hoşgeldin tekrar :)
Hoşbulduk canım inşallah hep beraber bebişlerle sağlıcakla

Ay evet ya aynısını dedim bnde eşime. Oda doktor sezeryan diyo sen ısrar ediyosun normal diye diyo :)
Sezeryan demesinler su doktorlar artık ya bi saglık sorunu yoksa bi normali deneyelim desinler o anda bi komplikasyon olursa zaten sezeryan secenegı cepte duruyo ama kolayına kacmasınlar saatletce birini takip etmektense 20dk da ameliyata girip cıkmak tabı hepsinin kolayına gelıyor ama dogru değil işte. Salı gunu catı muayenesi var bakalım doktorum ne diyecek cok merak ediyorum ama dar fln derse yine de dogum anındaki acıklık/ catı muayenesinde durumlar değişebiliyormus bununda degerlendirmek istiyorum. Allah hepimize yardım etsin

Canım suyu azalmamıs ise kordon boynunda olması birsey ifade etmiyor merak etme

Valla cok merak ettik canım iyi olmanıza da cok sevındım. Ilk sayfada tablo var bak dogum yapanların bılgıleri var :)
Şükürler olsun bugünlere gelmek mucize:) hemen bakıyorum.
Nasil sevinndim iyi olmana canimm siz iyi olunda girmesende olurr
Ayy canım benim çok sağolasnız. Giremesemde bu kasar merak eden arkadaşımın enerjisini aldığıma inanıyorum. Her şey yolumda geçti son bir ayımda. Hamdolsun.

Reactions: NGY
Canım benimde ölle geldi sümaksü jel akıntı ile birlikte gece Ağrı'mda çoktu ama artık yavaş yavaş normal doğum yapacağıma dair inancım gidiyor. Kafesini kanala sokar inşallah

Canım neden negatif düşünüyorsun? Daha iki hafta süren var. Gerekli komtrollerini yaptıkça bu işin 42 ye kadar yolu var. Heö negatif düşünmekte etkiler. Daha geçen bir arkadaş 42+3 te normal doğum yaptı tamam 42 den sonra beklemek biraz deli cesareti ama sende daha yeni 40 ı dolduröak üzeresin. Sakin ol. Gevşe.derin derin nefes al. Bebğinle konuş:) seni bekliyorum de:) vaktim yok deyip rahmini ve bebeğini sıkıntıya sokma. Hem istatistşklere göre 40.haftada doğum yapanların sayısı sadece yüzde beş:) gerş kalan yüzde 95 ya biraz öbce ya biraz sonra yapıyormuş. Seninkide başalayacaktır bol huröa sıcak duş yürüyüş meridven silme:) çok yorulmadan bunları yapabilirsin

Yaa tabloya baktım baya doğum yapanımız varmış. Maşşalh:) akılda tutup etiketlemek baya zor .
Hepinizi tebrşk ediyorum arkadaşlar .dilerşm bebeklerinizle her şey yolundadır:) darısı biz bekleyenlerin başına inşallah

Benim doktorum docent.catı muayenesini gereksiz buluyo.ayrıca dogumu da 41 haftaya kadar bekleyip olmazsa once suni sancyyla deniyoruz demisti.kitaplarda 42 ye kadar normal yazar ama ben 41 den sonra risk almıyorum demisti.

Merdiven silme mi ? :) ay ben eğilemiyorum şimdiden 40 haftalıkken nasıl merdiven silinir bilemedim benim yatakta sağ taraftan sola dönmem 15 dk sürüyor ahahha

Benim doktorum docent.catı muayenesini gereksiz buluyo.ayrıca dogumu da 41 haftaya kadar bekleyip olmazsa once suni sancyyla deniyoruz demisti.kitaplarda 42 ye kadar normal yazar ama ben 41 den sonra risk almıyorum demisti.

Merhaba doktorunuza güvenmeye devam edin çatı muayenesi cidden çok gereksiz ben almanyada yaşıyorum nurada böyle bir muayene yok . Bana yapmadılar. Demediler .böyle bir prosedürde yok. Çatı darlığı doğum başlamadan anlaşılacak bir şey değil zaten. Kprdon dolanmasıda gene Türkiyede abartışan bir durum.bir çok bebek boynunda kordonuyla doğuypr zaten. Benç en son 32 de uştrasona soktu doktor kural böyle daha da doğum içşn haataneye gidene kadar ultrason yok. Bebeğin hareket ediyorsa gğnlğk ritminde bir değişiklik yoksa her ley yolundadır inş. Sadece gelmek için zamanını bekliyordur:) Sağlıcakla gelsinler inş.
R ruyask

Son düzenleme:
Merdiven silme mi ? :) ay ben eğilemiyorum şimdiden 40 haftalıkken nasıl merdiven silinir bilemedim benim yatakta sağ taraftan sola dönmem 15 dk sürüyor ahahha
Banada zor geliyor ama mrdiven silip doğuma gşden çok tanıdığıö var. Merdiven yer silme vs . Maksat aslında çömelme hareketi yapmak. Ihlaya tıslaya ahlaya yapmaya çalışıyorum:)) İşin sırrı çömelme aslında

Suan dogum ıcın bı acelemız yok canım yapma öyle seyler canını yakma bosuna:) en fazla squat yaparsn kı zaten desteksız o bıle zor oluyor

Hoşgeldin canım. Bayadır yoktun. Çoğumuz aldık bebeklerimizi kucağımıza. Darısı sizlerin başına. Siz de doğum yapın da artık bebek muhabbetlerine geçelim

Canim yatin dogum yapacağım hastaneye gidicem bakalim 20-22eylul demisti. Bakalim yarin netlesir buyuk ihtimalle. Bizim de simdilik iyi bakalim. Karin ölçüsü geriydi en son ne oldu son durum. Haber vermeden gidince cidden merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…