- Konu Sahibi angel5angel
-
- #24.361
Bizimde 7. Gunumuz. Gunde uc dort sefer bende mama veriyorum. Pztesi ciltten sarilik bakilacak. Kandan temizlensd bile yuz ve gozden gec iyilesiyor. Saatlik vermiyorum. Sinra ohld alisir uykusunuda alsin. Ben anne 30 cc veriyorum. Sonra emziriyorum. Anne sutunde saat yok. Sık emiyor yetiyor mu yetmiyor mu emdigi kadar. Uyandiriyorum bende Sık sık. Yada memede yoruluyor uzun tutuyorum memede . Uysndiriyorum. İnsallah hepsinin degerleri normale doner. Beslensin cis yapsin tedavisi bu canim .Canim cok sagol ilgilenip yazdign icin oncelikle bugun 7.gunumuz her saat basi 25 ml sut veriyorum bazen de 50 ml veriyorum. Cikani veriyorum valla dun geceden beri uyumadik biraz emzirmeyi denedik. Gozleri hala sari ve sutun az oldugu zaman mama da veriyorum yeter ki ac kalmasin biraz da iri bebek cabuk sekeri duser diye dikkat etmeye calisiyorum
İkimizinde salı günü hadi hayırlısı senınkı kafayı kanala yaklaştırmış mı. İçine ferah tut inşallah bişi olmaz yaCanım salı günü kontrolum. Günüm doluyor hem. Nerdeyse sezeryan isticem. Bebegimin boynunda 2 tur kordon var korkuyorum bisi olcak diye. Doktorum kordon konusunda sadece doğum anında bi sorun olursa müdahale ederiz dedi şimdilik kan akışı iyi dedi suyu da iyi.
Eşimde büna diyor yine mi Kk diye. O dediğin hareketi hastanede ebe da göstermiştiEvet kontrol önemli:) hamdolsun. İnşallah böyle sağlıcakla devam eder.
squatı sandalyeden destek alarak yapmaya çalış. Normali zorluyor göbekle baya. Birde sandalyenşn arkasına geçip ayaktayken bacak açma hareketş doğum için çok faydalıymış. İnstagramdaki yabancı hamilelerde çok görüyorum bu iki hareketi:)
Sağolasın canım. Detaylı temizlikte bitmiyor bitmiyorçok çabuk yoruluyorum yoksa .çoktan bitmişti. Benimde her şey hazır ama elim bavula koymaya gitmiyor. Galiba baya kişi doğum yapmış. Ne güzel inş bizde sağlıcakla kucağımıza alırız
Insallah hayirlisiyla alalim Merakla bekliyoruz :)Hoşgeldin canım. Bayadır yoktun. Çoğumuz aldık bebeklerimizi kucağımıza. Darısı sizlerin başına. Siz de doğum yapın da artık bebek muhabbetlerine geçelim
Canim bunlar aceleden degil zaten zaman geldiginde dpguma yardimci olsun diye :) yani Ben Bu kanidayim.her Seyin hayirlisiSuan dogum ıcın bı acelemız yok canım yapma öyle seyler canını yakma bosuna:) en fazla squat yaparsn kı zaten desteksız o bıle zor oluyor
Yani geçen hafta bu konuda bişi demedi. Daha önceki kontrollerde sormuştum son anda bile girebilir sorun yok demişti.İkimizinde salı günü hadi hayırlısı senınkı kafayı kanala yaklaştırmış mı. İçine ferah tut inşallah bişi olmaz ya
Canim yatin dogum yapacağım hastaneye gidicem bakalim 20-22eylul demisti. Bakalim yarin netlesir buyuk ihtimalle. Bizim de simdilik iyi bakalim. Karin ölçüsü geriydi en son ne oldu son durum. Haber vermeden gidince cidden merak ettim.
Ayyy insallah saglicakla olur güzelliklerle. Hayir ögrenmedik.zaten en son 32 de ultrasona girdim. Daha da ultrason yok:) merakla bekliyoruz nasil olacak nasil gelisecek. Bu Aralar düzensiz kasilmalarim var. Bakalim nasipB BenanAsiye canm en cok senin dogumunu merak ediyom hala cinsiyeti ogrenmedinz dimi :)
Esim 32 De ki ultrasonda Merakina yenildi Doktora soruverdi Ama Doktor hastasi Ben oödugum icin Rizam olmadan söyleyemem diyince Esim kaldi sen kazandin dedi:))B BenanAsiye canm en cok senin dogumunu merak ediyom hala cinsiyeti ogrenmedinz dimi :)
Ya kakesını yaparsa diye korkuyorum canım Allah var doktor hiç Sezeryan kelimesini kullanmadı beklicez herşey yolunda giderse dedi. Ben sürekli konuşuyorum babası da her sabah konuşuyor oğluyla ama bizimkinin keyfi yerindeCanım neden negatif düşünüyorsun? Daha iki hafta süren var. Gerekli komtrollerini yaptıkça bu işin 42 ye kadar yolu var. Heö negatif düşünmekte etkiler. Daha geçen bir arkadaş 42+3 te normal doğum yaptı tamam 42 den sonra beklemek biraz deli cesareti ama sende daha yeni 40 ı dolduröak üzeresin. Sakin ol. Gevşe.derin derin nefes al. Bebğinle konuş:) seni bekliyorum de:) vaktim yok deyip rahmini ve bebeğini sıkıntıya sokma. Hem istatistşklere göre 40.haftada doğum yapanların sayısı sadece yüzde beş:) gerş kalan yüzde 95 ya biraz öbce ya biraz sonra yapıyormuş. Seninkide başalayacaktır bol huröa sıcak duş yürüyüş meridven silme:) çok yorulmadan bunları yapabilirsin
Amin canim. Kapatir annesi merak etme. Zaten bizler minyon olup onlari farkli beklemek sacma olur. Ben de 1.62 esim de 1.68. Bebegimiz arayi kapatirsa basketbol oynar iyi beslenir falan anca oyle fark olusur. Yoksa genler belli.Canim her seyin hayirlisi olsun Sizin icin insallah güzelliklerle karsilasirsiniz. Karin ölcüsü degildi Canim. Ultrasona Göre iki hafta geriydi. 32.haftaydi. Son uötrasondu zaten daha da girmedim. Suyu her seyi normal dedi sadece Mimik Bebek dedi. Hatta kontrol ultrasonuna bile gerek görmedi. Arada iki kez NST ya girdim idrar tahlili vs . Her sey yolunda Dedi. Doktora Dedim ki Bebegim Mimik Bebek mi ? o da dedi ki Hayir Bebegin degil annesi Minik babasida dev degil dedi:) Ben 1.53 boyundayim wsimde 1.67 . Nasibi böyleymis:) dogunca Kapatir ins
Yapmaz Allahin izniyle Canim. Sen kafandan o ihtimali cikar. Isler olacagina varir. Bu kakasini yapma korkusu bile kasilmalarinin baslamasina Engel oluyor olabilir . Zihnini bosaltmaya calis.insallah daha bekletmez. Saglicakla gelsinler insYa kakesını yaparsa diye korkuyorum canım Allah var doktor hiç Sezeryan kelimesini kullanmadı beklicez herşey yolunda giderse dedi. Ben sürekli konuşuyorum babası da her sabah konuşuyor oğluyla ama bizimkinin keyfi yerinde
ay cok tatli ya bende cok sabirsizimdr seni sabir yonunden tebrik edrm canm :)Esim 32 De ki ultrasonda Merakina yenildi Doktora soruverdi Ama Doktor hastasi Ben oödugum icin Rizam olmadan söyleyemem diyince Esim kaldi sen kazandin dedi:))
Benimde salı günü. Bende normal icin diretiyorum gerci bu doktorumda normale yonlendirdi. Gercekten nasip kısmetSezeryan demesinler su doktorlar artık ya bi saglık sorunu yoksa bi normali deneyelim desinler o anda bi komplikasyon olursa zaten sezeryan secenegı cepte duruyo ama kolayına kacmasınlar saatletce birini takip etmektense 20dk da ameliyata girip cıkmak tabı hepsinin kolayına gelıyor ama dogru değil işte. Salı gunu catı muayenesi var bakalım doktorum ne diyecek cok merak ediyorum ama dar fln derse yine de dogum anındaki acıklık/ catı muayenesinde durumlar değişebiliyormus bununda degerlendirmek istiyorum. Allah hepimize yardım etsin
Salı gunu haberleselim insallah gzel haberlerlr geliriz senin imzanı göremiyorum kac artı kactasın suan canımBenimde salı günü. Bende normal icin diretiyorum gerci bu doktorumda normale yonlendirdi. Gercekten nasip kısmet
Canım güzel haberlerle gelirsin insallah yarın. Bende salı gidicem mesut beye hakkımızda hayırlısı olsun.Canim yatin dogum yapacağım hastaneye gidicem bakalim 20-22eylul demisti. Bakalim yarin netlesir buyuk ihtimalle. Bizim de simdilik iyi bakalim. Karin ölçüsü geriydi en son ne oldu son durum. Haber vermeden gidince cidden merak ettim.
Defalarca etiketleyip sormuşsunz, endişenlenmişsiniz,merak etmişsiniz.. çok ama çok duygulandım.. çok mahcubum.çok teşekkür ediyorum.. buranın çok farklı bir sıcaklığı var... ne desem kifayetsiz.
Tekrardan teşekkür ediyorum.
Biraz kendimden bahsedecek olursam
1)hazırlıklarım hala bitmedi. Hastanr çantamı bile daha koymadım bebeğin eşyalarını katlayıp dolabına yerleştirmedim desem hepiniz bana kızarsınız. Zamanı var zamanı var derken 37.hafta dolunca beni telaş aldı . Dğn bugğn yıkadım pakladım. Yarı n hepsini kuracağım.
2)deli gibi temizlik yapıyorum. Evin her yerini döküyorum. Eşim çıdırmak üzere ona dayaptırıyprum çünkü.
3)ina may gasgin in doğuma hazırlık rehberi kitabı geçti elime. Okuduğum en güzel kitap bu konuda. Dönüp dönüp okuyorum.keşke daha önce geçseymiş elime.
4)günlük rutin olarak yürüyüş, perine masajı, sıcak duş, biraz squat, biraz bacak açma hareketi, nefes egzersizleri ve aklıma geldikçe gevşeme yapmaya çalışıyorum. Bakalım nasıl etki edecek.
Benden haberler böyle. Umarıö her şey herkes için umduğundan daha güzel olur selam ediyorum.
Canım sabah konustugumuz konu bu hafta bizlerde de oldu sanki bebegın kafasının oldugu yerde bıcak saplanmıs gibi bi agrı geldi cok kısaydı ama cok gucluydu sonra hareketsız sabıt duruncr cok sukır gecti. Soguk ter de bosandı o an bir de. Doktoruna sorunca bıze de yazarmısın normal miymiş bu sancılanmaKızlar sizlerden baya doğum yapan oldu bişey sorucaktım bgn sbhtan beri alt tarafta bıçak gbi ağrı griyo o grnce yürütmyo kilitliyo sancı fln mı diyorum sanki başı çok aşagıda gbi geliyo.ilk doğum sezaryen dı tam bilmiyorum doğum sancısını.sbh doktra gdicem ama o ağrı neden olur onu bilemedim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?