2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bizimde 7. Gunumuz. Gunde uc dort sefer bende mama veriyorum. Pztesi ciltten sarilik bakilacak. Kandan temizlensd bile yuz ve gozden gec iyilesiyor. Saatlik vermiyorum. Sinra ohld alisir uykusunuda alsin. Ben anne 30 cc veriyorum. Sonra emziriyorum. Anne sutunde saat yok. Sık emiyor yetiyor mu yetmiyor mu emdigi kadar. Uyandiriyorum bende Sık sık. Yada memede yoruluyor uzun tutuyorum memede . Uysndiriyorum. İnsallah hepsinin degerleri normale doner. Beslensin cis yapsin tedavisi bu canim .

İkimizinde salı günü hadi hayırlısı senınkı kafayı kanala yaklaştırmış mı. İçine ferah tut inşallah bişi olmaz ya

Kızlar sizlerden baya doğum yapan oldu bişey sorucaktım bgn sbhtan beri alt tarafta bıçak gbi ağrı griyo o grnce yürütmyo kilitliyo sancı fln mı diyorum sanki başı çok aşagıda gbi geliyo.ilk doğum sezaryen dı tam bilmiyorum doğum sancısını.sbh doktra gdicem ama o ağrı neden olur onu bilemedim?

Eşimde büna diyor yine mi Kk diye. O dediğin hareketi hastanede ebe da göstermişti

Suan dogum ıcın bı acelemız yok canım yapma öyle seyler canını yakma bosuna:) en fazla squat yaparsn kı zaten desteksız o bıle zor oluyor
Canim bunlar aceleden degil zaten zaman geldiginde dpguma yardimci olsun diye :) yani Ben Bu kanidayim.her Seyin hayirlisi

Canim her seyin hayirlisi olsun Sizin icin insallah güzelliklerle karsilasirsiniz. Karin ölcüsü degildi Canim. Ultrasona Göre iki hafta geriydi. 32.haftaydi. Son uötrasondu zaten daha da girmedim. Suyu her seyi normal dedi sadece Mimik Bebek dedi. Hatta kontrol ultrasonuna bile gerek görmedi. Arada iki kez NST ya girdim idrar tahlili vs . Her sey yolunda Dedi. Doktora Dedim ki Bebegim Mimik Bebek mi ? o da dedi ki Hayir Bebegin degil annesi Minik babasida dev degil dedi:) Ben 1.53 boyundayim wsimde 1.67 . Nasibi böyleymis:) dogunca Kapatir ins

B BenanAsiye canm en cok senin dogumunu merak ediyom hala cinsiyeti ogrenmedinz dimi :)
Ayyy insallah saglicakla olur güzelliklerle. Hayir ögrenmedik.zaten en son 32 de ultrasona girdim. Daha da ultrason yok:) merakla bekliyoruz nasil olacak nasil gelisecek. Bu Aralar düzensiz kasilmalarim var. Bakalim nasip

Ya kakesını yaparsa diye korkuyorum canım Allah var doktor hiç Sezeryan kelimesini kullanmadı beklicez herşey yolunda giderse dedi. Ben sürekli konuşuyorum babası da her sabah konuşuyor oğluyla ama bizimkinin keyfi yerinde

Amin canim. Kapatir annesi merak etme. Zaten bizler minyon olup onlari farkli beklemek sacma olur. Ben de 1.62 esim de 1.68. Bebegimiz arayi kapatirsa basketbol oynar iyi beslenir falan anca oyle fark olusur. Yoksa genler belli.

Yapmaz Allahin izniyle Canim. Sen kafandan o ihtimali cikar. Isler olacagina varir. Bu kakasini yapma korkusu bile kasilmalarinin baslamasina Engel oluyor olabilir . Zihnini bosaltmaya calis.insallah daha bekletmez. Saglicakla gelsinler ins

Benimde salı günü. Bende normal icin diretiyorum gerci bu doktorumda normale yonlendirdi. Gercekten nasip kısmet

Canım güzel haberlerle gelirsin insallah yarın. Bende salı gidicem mesut beye hakkımızda hayırlısı olsun.

Canım iyi olmana çok sevindim cevap alamayınca insanın aklına neler geliyor Allah korusun.
Evet hazırlıklarında geç kalmışsın :) ama biran önce tamamlarsın merak etme. Ben de İna may Gaskin i okuyorum şuan gerçekten çok güzel ama bazı noktalarda Türkiye o imkanlardan çok uzak. Kitabı okudukça hem üzülüyorum Türkiye de öyle imkanların ve düşünce yapısının neredeyse hiç olmamasına, hem de seviniyorum hala umut var diye :)

Canım sabah konustugumuz konu bu hafta bizlerde de oldu sanki bebegın kafasının oldugu yerde bıcak saplanmıs gibi bi agrı geldi cok kısaydı ama cok gucluydu sonra hareketsız sabıt duruncr cok sukır gecti. Soguk ter de bosandı o an bir de. Doktoruna sorunca bıze de yazarmısın normal miymiş bu sancılanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…