- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #24.381
İyiyiz inşallah güzel bir doğumla bu iyilik halini taçlandırırız:)Canım iyi olmana çok sevindim cevap alamayınca insanın aklına neler geliyor Allah korusun.
Evet hazırlıklarında geç kalmışsın :) ama biran önce tamamlarsın merak etme. Ben de İna may Gaskin i okuyorum şuan gerçekten çok güzel ama bazı noktalarda Türkiye o imkanlardan çok uzak. Kitabı okudukça hem üzülüyorum Türkiye de öyle imkanların ve düşünce yapısının neredeyse hiç olmamasına, hem de seviniyorum hala umut var diye :)
Insallah canim. Yarin olsaydi gorusurduk ne guzel. Bakalim eger dogum yakin falan derse burda kizkardesimde kalicam. Bagcilarda oturuyor o. Esim ve ailem tuzladan yetisemeyiz diye korkuyor. Dun aksam biraz agrim oldu farkliydi karnimdan alt bolgelere doğru sanki sıkıyolar birakiyorlar gibi. Ben de 10 gun var evime gidicem modundayim ama bakalim yarin ne diycekCanım güzel haberlerle gelirsin insallah yarın. Bende salı gidicem mesut beye hakkımızda hayırlısı olsun.
Canım bende de bir haftadır yalancı kasılmalar oluyor. Birde dğn ilk kez hissettim gece oldu böyle rahmimde bir basınç vardı. Hatta zannettim rahmim aşağı çekiliyor. Adet ağrısı gibi. Derşn derin baya nefes aldım da ancak rahat ettim. Doktorum bana bunların hepsinin olabileceğini ve olmasınında yararlı olduğunu bir nevi doğuma hazırlık provası olduğunu söyledi. Değişik varyasyonları varmış. Gerçek doğum kasılmalarına hazırlık yapıyormuş rahim.Canım sabah konustugumuz konu bu hafta bizlerde de oldu sanki bebegın kafasının oldugu yerde bıcak saplanmıs gibi bi agrı geldi cok kısaydı ama cok gucluydu sonra hareketsız sabıt duruncr cok sukır gecti. Soguk ter de bosandı o an bir de. Doktoruna sorunca bıze de yazarmısın normal miymiş bu sancılanma
37+2 cnım sen?Salı gunu haberleselim insallah gzel haberlerlr geliriz senin imzanı göremiyorum kac artı kactasın suan canım
Hayırlarla git gel canım. Hakkınızda hayırlısı olsun inş.Insallah canim. Yarin olsaydi gorusurduk ne guzel. Bakalim eger dogum yakin falan derse burda kizkardesimde kalicam. Bagcilarda oturuyor o. Esim ve ailem tuzladan yetisemeyiz diye korkuyor. Dun aksam biraz agrim oldu farkliydi karnimdan alt bolgelere doğru sanki sıkıyolar birakiyorlar gibi. Ben de 10 gun var evime gidicem modundayim ama bakalim yarin ne diycek
Benimde 37+3 :) baya yakınmışız canım. İnşallah peş peşe güzel doğumlarımız olur37+2 cnım sen?
Ah bu minikler tüm kimyamızı değiştirdi valla :)Canım bende de bir haftadır yalancı kasılmalar oluyor. Birde dğn ilk kez hissettim gece oldu böyle rahmimde bir basınç vardı. Hatta zannettim rahmim aşağı çekiliyor. Adet ağrısı gibi. Derşn derin baya nefes aldım da ancak rahat ettim. Doktorum bana bunların hepsinin olabileceğini ve olmasınında yararlı olduğunu bir nevi doğuma hazırlık provası olduğunu söyledi. Değişik varyasyonları varmış. Gerçek doğum kasılmalarına hazırlık yapıyormuş rahim.
Ay hadi bakalım insallah :) ya bi an once salı günü gelsin istiyorum. Belirsizlik beni çıldırtıyo. Normal mi sezeryan mı belli olsun istiyorum. Bide son dk doktor degistirdim gerci ilk doktoruma döndüm buda tuzu biberi olduBenimde 37+3 :) baya yakınmışız canım. İnşallah peş peşe güzel doğumlarımız olur
Canım baya ayrı kaldım sende son durumlar neydi? Neden salı belli olacak?içini ferah tutöana yardımcı ise son dakşka değiştirmençn hiç önemi yok. Ben doğum yapacağım doktoru /ebeyş bile bilmiyorum:)Ay hadi bakalım insallah :) ya bi an once salı günü gelsin istiyorum. Belirsizlik beni çıldırtıyo. Normal mi sezeryan mı belli olsun istiyorum. Bide son dk doktor degistirdim gerci ilk doktoruma döndüm buda tuzu biberi oldu
Benimki kahverengi ve evet yarik yarik bi his oluyor dokununcaKızlar sizin çatlaklarınız ne renk ve dokundugunuzda elinize yarık yarık geliyomu izler?
Kızlar alt kasıklarınıza bıcak gıbı keskın bı agrı gırdıgı oluyormu? Benım boyle adet olacakmısım gıbı oluyor normalde adet zamanında soguk ter atmalar kasık agrıları cekıyordum. Dungece 3 gıbı kasıgımda cok guclu keskın bı sancıyla uyandım. Bıcak batırdılar sankı 8-10sn surdu bı bukadar daha surse gozumden yas gelırdı acıdan. Sonra soguk ter atmaya basladım oyle uyumusum boyle bırsey yasayan varmı
Cnim gittigim doktor kilolu oldugumu(82) normal dogum yapamicagimi benimle ugrasamicagini söyledi. Ben resmen hastaneden ciktim gece noyu agladim. Bnde sinirlendim çıktım. Bebegim iri biraz ama 4 kiloya kadar dogurabilecegimi soyledim. Yaklaşımı çok yanlisti dogumda guvenemezdim. Gittigim doktor salı günü çatı muayenesi yapalım ve bebegin kilosuna bakalim 37 nin sonunda suni sancıyla dogumu baslatabilirz daha fazla kilo almadan dedi. En azindan deneriz son care sezeryan yapariz demişti. Oyuzden salıyı iple çekiyorumCanım baya ayrı kaldım sende son durumlar neydi? Neden salı belli olacak?içini ferah tutöana yardımcı ise son dakşka değiştirmençn hiç önemi yok. Ben doğum yapacağım doktoru /ebeyş bile bilmiyorum:)
Çok şükür cnım gözünüz aydın. Insallah cabucak toparlarKizlar cok sagolun bugun acile gittik osmaniyeye dun deger 15 ti bugun 12 ye dusmus cok sukur dun gece hic uyumadan besledik ve ise yaramis masallah. Bir an once gecer insallah hepinizden Allah razi olsun
Hadi insallah bi an önce tamamen iyilesir canım benimKizlar cok sagolun bugun acile gittik osmaniyeye dun deger 15 ti bugun 12 ye dusmus cok sukur dun gece hic uyumadan besledik ve ise yaramis masallah. Bir an once gecer insallah hepinizden Allah razi olsun
Halt etmiş doktorun canımCnim gittigim doktor kilolu oldugumu(82) normal dogum yapamicagimi benimle ugrasamicagini söyledi. Ben resmen hastaneden ciktim gece noyu agladim. Bnde sinirlendim çıktım. Bebegim iri biraz ama 4 kiloya kadar dogurabilecegimi soyledim. Yaklaşımı çok yanlisti dogumda guvenemezdim. Gittigim doktor salı günü çatı muayenesi yapalım ve bebegin kilosuna bakalim 37 nin sonunda suni sancıyla dogumu baslatabilirz daha fazla kilo almadan dedi. En azindan deneriz son care sezeryan yapariz demişti. Oyuzden salıyı iple çekiyorum
Evet benim de 2 gün önce uçuk çıktı dudağımda doktora sordum zovirax merhem kullanabilirsin dedi. Şimdi enfeksiyonlu kısmı geçti kırmızı yara şeklinde devam ediyor. Ben de uçuk geçmeden Doğum yapacağım diye korkuyorum.Kızlar ya dudağımda uçuk çıkmış doğuma kadar geçer heralde ama ani doğum olursa da oğlumu öpemezsem diye korkuyorum. Uçuk kremi kullanabilir miyim acaba bilgisi olan var mı yada başına gelen
Canim Bu ne mantiksiz bir Yaklasm böyle . Obez kadinlar bile dogum yapabiliyor. Kaldi ki 82 bir sey degil. Ben 1.53 boyumla 16 Kilo aldim 81 oldum doktprum fazla Kilo almissin bile demedi.Cnim gittigim doktor kilolu oldugumu(82) normal dogum yapamicagimi benimle ugrasamicagini söyledi. Ben resmen hastaneden ciktim gece noyu agladim. Bnde sinirlendim çıktım. Bebegim iri biraz ama 4 kiloya kadar dogurabilecegimi soyledim. Yaklaşımı çok yanlisti dogumda guvenemezdim. Gittigim doktor salı günü çatı muayenesi yapalım ve bebegin kilosuna bakalim 37 nin sonunda suni sancıyla dogumu baslatabilirz daha fazla kilo almadan dedi. En azindan deneriz son care sezeryan yapariz demişti. Oyuzden salıyı iple çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?