2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
İyiyiz inşallah güzel bir doğumla bu iyilik halini taçlandırırız:)
Yaaa o imkan almanyada da yok:) ama genede bizim yapabileceğimiz şeyler var. Elimizden ne kadarı gelirse artık. En azımdam düşüncelerimiz elimizde. En basitinden derin derin nefes alma ne kadar önemli ama cidden pratik istşyor. Benim bir haftadır yalancı kasılmalarım (sancı kelimesini dilimden çıkarmak bile ne kadar zamanımı aldı) var . Bazen gün içinde 10-15 kez oluyor ama düzensiz. Oturur hiç bir şey yapmazsam cidden ağrıyı hissediypruö. Kalktığımda hareket ettiğimde derşn derşn yavaş yavaş nefes aldığımda ağrı hissetmiyorum. Ama inat edersem o ağrı benimle kalıyor kasılma bitene kadar. Ne kadar ilginç değil mi?
Birde kitabın başındaki hikayeler çok güzel:) hypnobirthingde eksik olan buymuş demek ki:)
Bugünde koyamadım valize aklıma konserve yapmak düştü...
Hazırlıklar konusunda 9 çocuklu bir tanıdığımın bir lafı var der ki ": genelde sen kendini hazır hissetmezsen, hazırlıkşarın bitmezse bebek gelmez:) hem zihinsel hem fiziksel. Biraz ona güveniyorum sanırım.

Sen nasılsın? Her şey yolunda inşallah. ? Kasılmaların var mı?

Canım güzel haberlerle gelirsin insallah yarın. Bende salı gidicem mesut beye hakkımızda hayırlısı olsun.
Insallah canim. Yarin olsaydi gorusurduk ne guzel. Bakalim eger dogum yakin falan derse burda kizkardesimde kalicam. Bagcilarda oturuyor o. Esim ve ailem tuzladan yetisemeyiz diye korkuyor. Dun aksam biraz agrim oldu farkliydi karnimdan alt bolgelere doğru sanki sıkıyolar birakiyorlar gibi. Ben de 10 gun var evime gidicem modundayim ama bakalim yarin ne diycek

Canım bende de bir haftadır yalancı kasılmalar oluyor. Birde dğn ilk kez hissettim gece oldu böyle rahmimde bir basınç vardı. Hatta zannettim rahmim aşağı çekiliyor. Adet ağrısı gibi. Derşn derin baya nefes aldım da ancak rahat ettim. Doktorum bana bunların hepsinin olabileceğini ve olmasınında yararlı olduğunu bir nevi doğuma hazırlık provası olduğunu söyledi. Değişik varyasyonları varmış. Gerçek doğum kasılmalarına hazırlık yapıyormuş rahim.

Hayırlarla git gel canım. Hakkınızda hayırlısı olsun inş.

Ah bu minikler tüm kimyamızı değiştirdi valla :)

Benimde 37+3 :) baya yakınmışız canım. İnşallah peş peşe güzel doğumlarımız olur
Ay hadi bakalım insallah :) ya bi an once salı günü gelsin istiyorum. Belirsizlik beni çıldırtıyo. Normal mi sezeryan mı belli olsun istiyorum. Bide son dk doktor degistirdim gerci ilk doktoruma döndüm buda tuzu biberi oldu

Canım baya ayrı kaldım sende son durumlar neydi? Neden salı belli olacak?içini ferah tutöana yardımcı ise son dakşka değiştirmençn hiç önemi yok. Ben doğum yapacağım doktoru /ebeyş bile bilmiyorum:)

Bana da ona benzer şeyler oluyor canım. Özellikle gece yataktan kalkmaya çalışırken kramplar giriyor canım çok yanıyor.

Cnim gittigim doktor kilolu oldugumu(82) normal dogum yapamicagimi benimle ugrasamicagini söyledi. Ben resmen hastaneden ciktim gece noyu agladim. Bnde sinirlendim çıktım. Bebegim iri biraz ama 4 kiloya kadar dogurabilecegimi soyledim. Yaklaşımı çok yanlisti dogumda guvenemezdim. Gittigim doktor salı günü çatı muayenesi yapalım ve bebegin kilosuna bakalim 37 nin sonunda suni sancıyla dogumu baslatabilirz daha fazla kilo almadan dedi. En azindan deneriz son care sezeryan yapariz demişti. Oyuzden salıyı iple çekiyorum

Kizlar cok sagolun bugun acile gittik osmaniyeye dun deger 15 ti bugun 12 ye dusmus cok sukur dun gece hic uyumadan besledik ve ise yaramis masallah. Bir an once gecer insallah hepinizden Allah razi olsun
Çok şükür cnım gözünüz aydın. Insallah cabucak toparlar

Halt etmiş doktorun canım

Kızlar ya dudağımda uçuk çıkmış doğuma kadar geçer heralde ama ani doğum olursa da oğlumu öpemezsem diye korkuyorum. Uçuk kremi kullanabilir miyim acaba bilgisi olan var mı yada başına gelen
Evet benim de 2 gün önce uçuk çıktı dudağımda doktora sordum zovirax merhem kullanabilirsin dedi. Şimdi enfeksiyonlu kısmı geçti kırmızı yara şeklinde devam ediyor. Ben de uçuk geçmeden Doğum yapacağım diye korkuyorum.

Canim Bu ne mantiksiz bir Yaklasm böyle . Obez kadinlar bile dogum yapabiliyor. Kaldi ki 82 bir sey degil. Ben 1.53 boyumla 16 Kilo aldim 81 oldum doktprum fazla Kilo almissin bile demedi.
Iyi ki birakmissin Canim o doktoru. Moralini sakin bozma. Birde nacizane tavsiyem cati muayenesini ve Doktorun Bebegin icin söyledigi kiloya yüzde yüz güvenme. Cati muayenesi avrupada ve amerikada yok . Yani cati muayenesi yapipta dogum sekline karar verme olayi yok. Bebegin Kac Kilo görünüYor ki böyle sacmaliyorlar. Sali Doktorun dar Derse ne yapmadik düsünüyorsun? Nerede oturuyorsun Dogma dpgum yanlisi Doktor Bulamaz misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…