2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Allah analı babalı büyütsün inşallah gözün aydın canım :)

Kızlar bana pişik kremi önerebilirmisiniz?

Sudocrem kullanıyorum ama fayda etmedi.
Prima bez kullanıyorum unibaby ıslak mendil kullanıyorum ama pişik başlamış kızımın poposunda.
Canim gecmis olsun kuzucuga, ben yakinlarimin onerisi uzerine penaten marka aldim. Yorumlar guzeldi bi bak istersen.
Belki bez degisikligine gidersen de duzelebilir. Her bez hep bebekle uyumlu olmayabiliyormus.

Maşallah canım senin oğlan hızlı çıktı :) sağlıkla gelsin inşallah ben de çok heyecanlıyım kavuşmak istiyorum artık:)

bende de koyu sarılık vardı ama annemler normal diyince önemsemedşm cnm. Senin işin daha zor. Sarılık değeri kaç ?

Prima bez kullanıyorum unibaby ıslak mendil kullanıyorum ama pişik başlamış kızımın poposunda.
Canım kızım öyle çok pişik olmadı ama hafif kızartıya Nıvea baby pişik kremi çok iyi geldi oğluma da onu aldım

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Ben de prima premium care ve sudocrem kullanıyorum. Altını silmek için pamuk kullanıyorum. Bazen kakalı az biraz beklese bezi poposu beze yapışıyor ve sonra kızarıyor. Pişik kremi hemen geçiriyor. Ben kusuru bezde buldum ama.

5. Gün muayenesinden geldik sarılık gerilemiş, sğlık ocağı topuk kanı da alındı. Hemşire çok.ilgiliydi çok sevdm. Emzirmekle ilgili aklına takılan olursa gel dedi. Bugün.ilk kez kilom çok düşük çıktı, 4.5 kilo gitmiş ama bilemiyorum kalıcımı. Kadın dogumcu dikişlerime baktı rahmime baktı iyiymiş.. Daha az acıyor zaten bugün. Göbek bağımızda fıtık oluşumu var. Kurudu iyice ama şiş duruyor. Benden haberler böyle..

Ay 1 haftanız kaldı canım ne güzel kavuşcaksınz haftaya pzrtesi bizde netleştrcez sizden 1 hafta snra falan gelir inşallah bizimki de

İyi haberlerin canım gözün aydın ama o fıtık ağrı yapıyor mu bebiş çok ağlıyor mu

Benimkide premium care
Canım kızım öyle çok pişik olmadı ama hafif kızartıya Nıvea baby pişik kremi çok iyi geldi oğluma da onu aldım
Canim gecmis olsun kuzucuga, ben yakinlarimin onerisi uzerine penaten marka aldim. Yorumlar guzeldi bi bak istersen.
Belki bez degisikligine gidersen de duzelebilir. Her bez hep bebekle uyumlu olmayabiliyormus.

Aşırı pişik yok ama kızarıklık başlamış.ilerlemeden önlemini alıyım daha çok ilerlemesin istiyorum.
Nette araştırıyım biraz daha.

Çok teşekkür ederim canım patates yedim ama yetmedi bugün de muz ali cam ve. patatese devam edicem umarım iyi gelir

Maşallah canım senin oğlan hızlı çıktı :) sağlıkla gelsin inşallah ben de çok heyecanlıyım kavuşmak istiyorum artık:)

Ay 1 haftanız kaldı canım ne güzel kavuşcaksınz haftaya pzrtesi bizde netleştrcez sizden 1 hafta snra falan gelir inşallah bizimki de

Aslinda sezeryan olacagi icin zamani gelmis oluyor 38+5 olcaz allahin izni ile.

Canım hayırlı olsun kontrolün güzel gecmiş masallah bebek kilosu her cihazda farklı cıkıyor ve yuzde yuz dogru olmuyor biliyorsun önemli olan saglıklı olup haftasıyla uyumlu olması zaten bi sorun yokmus ne guzel. Kardesin hastaneye yakın mı oturuyor

Canım arkadaşım benim

Herşey şahane olacak.. En fazla 1hafta sürecek ağrı sızı, sonra oda geçecek inşaAllah..

Bal oğluşun tadını çıkar.. Tüm o stresler vardı ya canım, heh şimdi oğluşumun b.kunu yesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…