- 24 Temmuz 2017
- 424
- 741
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #24.521
GÖZÜNÜZ aydın..allah analı babalı büyütsün işallahKızlar bızde çıktık sezeryan dan Rabbım e binlerce şükür biz iyiyiz agrı sızı bol tabı ama bebegım yanımda sağlıklı çok şükür daha ne olsun darısı basınıza kızlar hepınızden Allah razı olsun
Allah analı babalı büyütsün inşallah gözün aydın canım :)Kızlar bızde çıktık sezeryan dan Rabbım e binlerce şükür biz iyiyiz agrı sızı bol tabı ama bebegım yanımda sağlıklı çok şükür daha ne olsun darısı basınıza kızlar hepınızden Allah razı olsun
Canim gecmis olsun kuzucuga, ben yakinlarimin onerisi uzerine penaten marka aldim. Yorumlar guzeldi bi bak istersen.Kızlar bana pişik kremi önerebilirmisiniz?
Sudocrem kullanıyorum ama fayda etmedi.
Prima bez kullanıyorum unibaby ıslak mendil kullanıyorum ama pişik başlamış kızımın poposunda.
Maşallah canım senin oğlan hızlı çıktı :) sağlıkla gelsin inşallah ben de çok heyecanlıyım kavuşmak istiyorum artık:)Kizlar doktordan geldim simdi bizim oglan aceleci cikti. Nst de sanci falan cikmadi ama bebegim kanala girmiş. Doktor sanci hissetmen lazim bunun seni zorlamis olmasi lazim dedi ama bende bisey olmadi. Kanala girdigi icin 20 eylulden 18 eylule cekildi kesinleşti tarihimiz. Cok heyecan yaptim tabi bir o kadar da stres var. Dogum yakin oldugu icin son 1 haftayi kizkardesimde gecircem. Eşim haftasonu gelicek. Tabi evimden ayri olmak, esimden ayri olmak falan stres basti beni. En son ayin 6sinda 3000 kilo demisti doktor farkli cihazda. Simdi burda 2850 cikti. Son 1 haftamiz kavusmaya
Ne güzel sen de kavuştun bebeğine. Güle güle büyütünKızlar bızde çıktık sezeryan dan Rabbım e binlerce şükür biz iyiyiz agrı sızı bol tabı ama bebegım yanımda sağlıklı çok şükür daha ne olsun darısı basınıza kızlar hepınızden Allah razı olsun
Yorucu gidiyor. 20 aylik oglumda var. İki bebek bakiyor gibi. Annem yardim ediyor. Bugun kontrol vardi. Sariligi geriledi. Bu haftada mama takviyeli gidecek. Zaten bir haftalik cok cis yapmaz dolu dolu. Midesi buyudukce cis miktarida artar. Bizim 7 saat boyunca hic yapmiyordu. Turunculuk geldi idrarinda urik asit birikmis . Yeterli sivi almamis. Susuz kalmis. Bezine dikkat et sende. Artik hep cis kaka kontrolu yapicaz annelik gorevlerinden. Renginden anlasilir yuzu gozleri sarariyor zaten. Kontroldede bakiyorlar
Canım kızım öyle çok pişik olmadı ama hafif kızartıya Nıvea baby pişik kremi çok iyi geldi oğluma da onu aldımKızlar bana pişik kremi önerebilirmisiniz?
Prima bez kullanıyorum unibaby ıslak mendil kullanıyorum ama pişik başlamış kızımın poposunda.
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar bızde çıktık sezeryan dan Rabbım e binlerce şükür biz iyiyiz agrı sızı bol tabı ama bebegım yanımda sağlıklı çok şükür daha ne olsun darısı basınıza kızlar hepınızden Allah razı olsun
Ben de prima premium care ve sudocrem kullanıyorum. Altını silmek için pamuk kullanıyorum. Bazen kakalı az biraz beklese bezi poposu beze yapışıyor ve sonra kızarıyor. Pişik kremi hemen geçiriyor. Ben kusuru bezde buldum ama.Kızlar bana pişik kremi önerebilirmisiniz?
Ay 1 haftanız kaldı canım ne güzel kavuşcaksınz haftaya pzrtesi bizde netleştrcez sizden 1 hafta snra falan gelir inşallah bizimki deKizlar doktordan geldim simdi bizim oglan aceleci cikti. Nst de sanci falan cikmadi ama bebegim kanala girmiş. Doktor sanci hissetmen lazim bunun seni zorlamis olmasi lazim dedi ama bende bisey olmadi. Kanala girdigi icin 20 eylulden 18 eylule cekildi kesinleşti tarihimiz. Cok heyecan yaptim tabi bir o kadar da stres var. Dogum yakin oldugu icin son 1 haftayi kizkardesimde gecircem. Eşim haftasonu gelicek. Tabi evimden ayri olmak, esimden ayri olmak falan stres basti beni. En son ayin 6sinda 3000 kilo demisti doktor farkli cihazda. Simdi burda 2850 cikti. Son 1 haftamiz kavusmaya
İyi haberlerin canım gözün aydın ama o fıtık ağrı yapıyor mu bebiş çok ağlıyor mu5. Gün muayenesinden geldik sarılık gerilemiş, sğlık ocağı topuk kanı da alındı. Hemşire çok.ilgiliydi çok sevdm. Emzirmekle ilgili aklına takılan olursa gel dedi. Bugün.ilk kez kilom çok düşük çıktı, 4.5 kilo gitmiş ama bilemiyorum kalıcımı. Kadın dogumcu dikişlerime baktı rahmime baktı iyiymiş.. Daha az acıyor zaten bugün. Göbek bağımızda fıtık oluşumu var. Kurudu iyice ama şiş duruyor. Benden haberler böyle..
Ben de prima premium care ve sudocrem kullanıyorum. Altını silmek için pamuk kullanıyorum. Bazen kakalı az biraz beklese bezi poposu beze yapışıyor ve sonra kızarıyor. Pişik kremi hemen geçiriyor. Ben kusuru bezde buldum ama.
Canım kızım öyle çok pişik olmadı ama hafif kızartıya Nıvea baby pişik kremi çok iyi geldi oğluma da onu aldım
Canim gecmis olsun kuzucuga, ben yakinlarimin onerisi uzerine penaten marka aldim. Yorumlar guzeldi bi bak istersen.
Belki bez degisikligine gidersen de duzelebilir. Her bez hep bebekle uyumlu olmayabiliyormus.
Canım gecmıs olsun muz yemek iyi gelebilir
Kizlar cok guzel bir hafta olsun kolayca ve saglikla gelsin bebeklerimiz, sarılık olanlar hemen iyileşsin allahin izni ile.
@tgbogzmn canim gozun aydin allah anali babali büyütsün
D dogauraz saglikla al yavrunu kucagina insallah. Cok rahat bir dogum olsun.
D Deromm canim muz ve haslanmis patates ye iyi gelir. Bol sivi da al ki sivi kaybi olmasin.
@iiz cok zorladi dis seni canim ya insallah gecer bir an evvel. Bebegin de pek nazlandi bakalim bugun ne diycek doktorun?
canım ben pamuk ve su kullanıyorum. pişik kremi de mustela kullanıyorumKızlar bana pişik kremi önerebilirmisiniz?
Maşallah canım senin oğlan hızlı çıktı :) sağlıkla gelsin inşallah ben de çok heyecanlıyım kavuşmak istiyorum artık:)
Ay 1 haftanız kaldı canım ne güzel kavuşcaksınz haftaya pzrtesi bizde netleştrcez sizden 1 hafta snra falan gelir inşallah bizimki de
Canım hayırlı olsun kontrolün güzel gecmiş masallah bebek kilosu her cihazda farklı cıkıyor ve yuzde yuz dogru olmuyor biliyorsun önemli olan saglıklı olup haftasıyla uyumlu olması zaten bi sorun yokmus ne guzel. Kardesin hastaneye yakın mı oturuyorKizlar doktordan geldim simdi bizim oglan aceleci cikti. Nst de sanci falan cikmadi ama bebegim kanala girmiş. Doktor sanci hissetmen lazim bunun seni zorlamis olmasi lazim dedi ama bende bisey olmadi. Kanala girdigi icin 20 eylulden 18 eylule cekildi kesinleşti tarihimiz. Cok heyecan yaptim tabi bir o kadar da stres var. Dogum yakin oldugu icin son 1 haftayi kizkardesimde gecircem. Eşim haftasonu gelicek. Tabi evimden ayri olmak, esimden ayri olmak falan stres basti beni. En son ayin 6sinda 3000 kilo demisti doktor farkli cihazda. Simdi burda 2850 cikti. Son 1 haftamiz kavusmaya
Kızlar bızde çıktık sezeryan dan Rabbım e binlerce şükür biz iyiyiz agrı sızı bol tabı ama bebegım yanımda sağlıklı çok şükür daha ne olsun darısı basınıza kızlar hepınızden Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?