- 21 Kasım 2016
- 77
- 146
- 43
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #24.501
Canim benim kizim da kakasini yapcagi zaman kizariyor zorlaniyor ve ishal gibi ses ciksrarak yapiyor. Zaten hala yumusak kakasi tam toplanmis degil sanki ishal gibi. Sizin de oyle mi acabakızlar biz 7 günlük olduk. kızım kakasını yaparken ıkınıp sıkılıyor. ilk bebeğim de öyle kaka yapıyodu 20 günden sonra kolik başladısizinkiler nasıl yapıyor? şimdi korkmaya başladım acaba bu da mı kolik olacak diye? sizinkiler kakayı nasıl yapıyordu?
Biz şanslı aZınlıktanız canım çok şükür.Böyle kayınvalidelere bayılıyorum. Şükürler olsun benimkide böyle. Rabbim herkese iyi geçimler versin insallah. Bugun onlar kayınvalide yarın biz olucaz.
aynen canım. sanki çok yapmış gibi ses çıkıyo ama az yapmış oluyo. bir de kakasında tane tane bişeyler oluyo susam tanesi gibi. sende de var mı?Canim benim kizim da kakasini yapcagi zaman kizariyor zorlaniyor ve ishal gibi ses ciksrarak yapiyor. Zaten hala yumusak kakasi tam toplanmis degil sanki ishal gibi. Sizin de oyle mi acaba
Bizimde oyle yumusak . İsal gibi. Anne sutu agorlikli aliyorlar yada sadece anne sutu kakasi oyle olur bu haftalarda. Ses gelmesi gazini alttanda atiyor . Her ne kadar usttende cikarsak altta birikiyor gaz yinede. Kizarmasi zorlanmasi nirmal efor sarfediyor. Benimkide oyle.Canim benim kizim da kakasini yapcagi zaman kizariyor zorlaniyor ve ishal gibi ses ciksrarak yapiyor. Zaten hala yumusak kakasi tam toplanmis degil sanki ishal gibi. Sizin de oyle mi acaba
Canım bizdede var susam tanesi normalmiş..aynen canım. sanki çok yapmış gibi ses çıkıyo ama az yapmış oluyo. bir de kakasında tane tane bişeyler oluyo susam tanesi gibi. sende de var mı?
Canım bende sadece anne sütü veriyorum.bizim kalada yumuşak ve ishal gibidir..benim kızda altan gazını çıkarıyor..Bizimde oyle yumusak . İsal gibi. Anne sutu agorlikli aliyorlar yada sadece anne sutu kakasi oyle olur bu haftalarda. Ses gelmesi gazini alttanda atiyor . Her ne kadar usttende cikarsak altta birikiyor gaz yinede. Kizarmasi zorlanmasi nirmal efor sarfediyor. Benimkide oyle.
Masalllahh paşaya side çok az kaldı.Slm kızlar bizde kontrolden geliyoruz çok şükür yolunda herşey 2 haftamız kaldı sezeryana zaman yaklaşıyor artık 3.163 gr olmuş paşamız yüzünü de plesentanın altına sakladığı için yandan hafif gördük renkli ama pek anlaşılmıyor biraz babanın burnuna benzettim bakalım
Ayy ne guzel..allah. razi olsun ondan..bebesin Gül e gile kullansın.eşim bugün iş başı yaptı.dün sağolsun kv geldi yalnız kalmayayım diye, bu hafta o duracak benle.babaannesi kızıma bi sürü şey almış ve bi sürü şey örmüş.bir valiz sadece kızımın eşyasıydı.
Ben Doğumda ne dağıtsam diye düşünürken, sağolsun hediye beğenmiş onu da sipariş etmiş.
Şimdi de getirdiği eşyaları yıkayıp yerleştiriyoruz.
Suan icin yok canimaynen canım. sanki çok yapmış gibi ses çıkıyo ama az yapmış oluyo. bir de kakasında tane tane bişeyler oluyo susam tanesi gibi. sende de var mı?
Çok şükür yoksa katlanılmaz olurdu durumun farkında olamamak yada farkında olsa dahi görmemezlikten gelse daha sinir bozucu olurduaynen canım dün kv eşime hastaneye giderken haber ver dedi eşimde ona haber vermicem doğduktan sonra haberiniz olur dedi. Eşlerimiz de farkındalar neyin ne olduğunun iyi ki onlar bize destekçi Allah bozmasın eşlerimizle aramızı
Benimki de çalıştığı için en fazla 10 gün kalabilecek eee kardeşimin okulu acılıcek pazartesi annemde yıllık iznini bu zamana sakladı doğumdan sonra kalmak icinÖyle tabi canım,biz söyleyince kıymeti olmaz. Annem belli değil canım haftaya gelecek herhalde.annem abimin çocuklarına baktığı için asıl Doğumdan sonra uzun kalmak istiyor.
Bize de lazım öyle babaanne vallahi bı hazır takım aldı o lafa geldi mı seviyorlar gerçi kendi annem de birşey almadı :)) benim kızım şanssız sanırımeşim bugün iş başı yaptı.dün sağolsun kv geldi yalnız kalmayayım diye, bu hafta o duracak benle.babaannesi kızıma bi sürü şey almış ve bi sürü şey örmüş.bir valiz sadece kızımın eşyasıydı.
Ben Doğumda ne dağıtsam diye düşünürken, sağolsun hediye beğenmiş onu da sipariş etmiş.
Şimdi de getirdiği eşyaları yıkayıp yerleştiriyoruz.
maşallah bebişine..sağlıkla gelsin işallah..Biz de kontrolden geldik teyzeleri 2800 olmuş kızım. 25 eylüle kadar gelmezse yatış yapalım dedi doktorumuz inşallah o zamana kadar kendisi gelir kuzum
Bize de lazım öyle babaanne vallahi bı hazır takım aldı o lafa geldi mı seviyorlar gerçi kendi annem de birşey almadı :)) benim kızım şanssız sanırım
Masallah size canimKızlar bızde çıktık sezeryan dan Rabbım e binlerce şükür biz iyiyiz agrı sızı bol tabı ama bebegım yanımda sağlıklı çok şükür daha ne olsun darısı basınıza kızlar hepınızden Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?