2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Mashallah Canim. Saglicakla gelsin insallah.

Tebrik ederim. Saglicakla büyüsün insallah. Canucks toparlanirsin ins

Evet canim bagcilarda oturuyor. Allahtan o yakin hastaneye. Yogun bakim surecinde gelip gitmesi iyi olacak bizim icin.

Mashallah Canim. Saglicakla gelsin insallah.
Saol canim insallah

canım neden epidural istemiyrsun ?

Uçuk çok bulaşıcı bir virüs canım özellikle bebekler için Allah korusun ölümcül bile olabiliyor. O tahta kaşık olayı bizde de var ama gerek kalmadı geçti benimki.

Evet canim bagcilarda oturuyor. Allahtan o yakin hastaneye. Yogun bakim surecinde gelip gitmesi iyi olacak bizim icin.

Saol canim insallah
Cnim gözün aydın tarih netlesmis. Ya şey sorucam yoğun bakıma girecegi yani rahatsizligi kesin mi miniginin? Belkide ultrasonda yanlis teshis konuluyor. Belkide hicbirseye gerek kalmayacak. Ve ben nedense oyle hissediyorum sizin icin bosuna stres yaptik diye gulup geciceksiniz belkide. Cunku neler duyuyoruz ultrasonda bissuru sey soyleniyo cocuk sapasaglam yada sapasaglam gorunuyor malesef rahatsizligi çıkıyo. Dualarim sizinle umarim hersey gereksiz bi stres olarak kalır

Perine masajı bir kere yaptım ama nasıl yapılacağını çok da bilmiyorum aslında sadece parmak uçlarımla yağ sürerek masaj yaptım. Kegel egzersizi yapıyorum aklıma geldikçe ve evde bol bol çömeliyorum plates topunda oturuyorum :) bu arada benim doktorum da Doğumda yağ kullanıyormuş Bebek kolay çıksın diye bence Almanya da sorun etmezler merak etme.

Anneme bugün senin ikinci yöntemini söyledim. Doğum 10-12 saat sürebilirmiş sizin erkenden gelmenize gerek yok biz önden gideriz, siz babamla ben doğumhaneye girince gelirsiniz dedim, tamam dedi :)

Bende de 2 gündür ishal var ama 2 gündür sebze yiyorum belki ondan olabilir diye düşündüm.
Ya da Doğumun habercisi de olabilir bilmiyorum .

Doğum yapan anneler dogumda kac kılo gitti takıp edenınız varmı
Canım ben 66 kiloyla hamile kaldim..toplam 7 kilo almistim.taburcu olduğum gün tartıldım.eski kiloma gelmiştim yani 66 kiloydum..bugunde kontrolüm vardı yine tartıldım 62 kiloya düşmüşüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…