- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #24.541
İnşallah cnm şimdilik birşey alan yok daha beşiği almadı annemler :)Oyle deme cnm her cocuk sansiyla gelir bak gor dogdugunda ne kismetli sansli.olucak sende sasiricaksin
Mashallah Canim. Saglicakla gelsin insallah.Kizlar doktordan geldim simdi bizim oglan aceleci cikti. Nst de sanci falan cikmadi ama bebegim kanala girmiş. Doktor sanci hissetmen lazim bunun seni zorlamis olmasi lazim dedi ama bende bisey olmadi. Kanala girdigi icin 20 eylulden 18 eylule cekildi kesinleşti tarihimiz. Cok heyecan yaptim tabi bir o kadar da stres var. Dogum yakin oldugu icin son 1 haftayi kizkardesimde gecircem. Eşim haftasonu gelicek. Tabi evimden ayri olmak, esimden ayri olmak falan stres basti beni. En son ayin 6sinda 3000 kilo demisti doktor farkli cihazda. Simdi burda 2850 cikti. Son 1 haftamiz kavusmaya
Tebrik ederim. Saglicakla büyüsün insallah. Canucks toparlanirsin insKızlar bızde çıktık sezeryan dan Rabbım e binlerce şükür biz iyiyiz agrı sızı bol tabı ama bebegım yanımda sağlıklı çok şükür daha ne olsun darısı basınıza kızlar hepınızden Allah razı olsun
Evet canim bagcilarda oturuyor. Allahtan o yakin hastaneye. Yogun bakim surecinde gelip gitmesi iyi olacak bizim icin.Canım hayırlı olsun kontrolün güzel gecmiş masallah bebek kilosu her cihazda farklı cıkıyor ve yuzde yuz dogru olmuyor biliyorsun önemli olan saglıklı olup haftasıyla uyumlu olması zaten bi sorun yokmus ne guzel. Kardesin hastaneye yakın mı oturuyor
Saol canim insallahMashallah Canim. Saglicakla gelsin insallah.
Cilttdn bakildi bugun. Dusmus degeri ciltten 11 di. Taburcu olduktan sinra kan tahlilinde 15 yada uzerini yatiriyorlar.bende de koyu sarılık vardı ama annemler normal diyince önemsemedşm cnm. Senin işin daha zor. Sarılık değeri kaç ?
CANIm benim son 2 haftadır hiç kasılmam yok. Yalancı kasılmalar bile yok oldu.
Doktorumla doğumu konuştum mümkün olduğunca müdahalesiz bir Doğum istiyorum dedim, Allahtan doktorum da benden çok farklı düşünmüyor. İçime sinmeyen iki şey oldu birisi hastaneye gelince damar yolu açarım her ihtimale karşı dedi diğeri de su kesesi eğer 4-5cm lik açılmaya kadar açılmazsa ben açarım dedi. Baya bi konuştum siz keseyi açarsanız sancılarım sıklaşır bu kez de perine de yırtılma ihtimali artar falan dedim ama bu konu öyle iki kitap okumakla verilecek bir karar değil bana güven dedi.
Doğumda istersen yeme-içmeye devam edebilirsin,
Açıklık muayeneni sadece ben yapacağım, nst ye olabildiğince az bağlanacaksın hareketli olacaksın vs dedi. Epidural ve suni oksitosin almanı istemiyorum ama illa ki epidural istiyorum dersen veririm dedi.
Büyük ölçüde hemfikiriz Doğum konusunda. İçim rahat. Sadece beni strese sokan annemle babam. Doğum yakın diye bize geldiler ve Doğum başlayınca hep birlikte hastaneye gideceğimizi düşünüyorlar ama ben istemiyorum. Önce eşimle birlikte hastaneye gitmek, doğumhane ye girdiğimde annemlerin gelmesini istiyorum. Bakalım nasıl söyleyeceğim kalplerini kırmadan.
DOKTORA GITTIN MI BUGUN ?Ben salıya randevu almıştım ama dayanamicam sabah gidicem. Hayirlisiyla doğum olsun bekleyen herkesin
Evet nstde sanci çıkmadı açılma da yok beklemeye devam. Perşembe tekrar cagirdiDOKTORA GITTIN MI BUGUN ?
Bakalım bana ni dicek benimde yarın geç saatte randevum. Hizsetmediğim sancım çıksa açılmam olmuş olsa ne güzel olurEvet nstde sanci çıkmadı açılma da yok beklemeye devam. Perşembe tekrar cagirdi
İnşallah canım yaz yarın mutlaka. Ama inşallah yarına kadar sancimiz gelir.Bakalım bana ni dicek benimde yarın geç saatte randevum. Hizsetmediğim sancım çıksa açılmam olmuş olsa ne güzel olur
Uçuk çok bulaşıcı bir virüs canım özellikle bebekler için Allah korusun ölümcül bile olabiliyor. O tahta kaşık olayı bizde de var ama gerek kalmadı geçti benimki.Canım ben uçuğun bulaşıcı olduğunu hiç duymadım. Doktor mu söyledş bulaşır diye?
Bizde sıcak tahta kaşıkla uçuğa bastırılır. İyide gelir. Çabuk iyileşir.bilmem denemek ister misin?
Cnim gözün aydın tarih netlesmis. Ya şey sorucam yoğun bakıma girecegi yani rahatsizligi kesin mi miniginin? Belkide ultrasonda yanlis teshis konuluyor. Belkide hicbirseye gerek kalmayacak. Ve ben nedense oyle hissediyorum sizin icin bosuna stres yaptik diye gulup geciceksiniz belkide. Cunku neler duyuyoruz ultrasonda bissuru sey soyleniyo cocuk sapasaglam yada sapasaglam gorunuyor malesef rahatsizligi çıkıyo. Dualarim sizinle umarim hersey gereksiz bi stres olarak kalırEvet canim bagcilarda oturuyor. Allahtan o yakin hastaneye. Yogun bakim surecinde gelip gitmesi iyi olacak bizim icin.
Saol canim insallah
Perine masajı bir kere yaptım ama nasıl yapılacağını çok da bilmiyorum aslında sadece parmak uçlarımla yağ sürerek masaj yaptım. Kegel egzersizi yapıyorum aklıma geldikçe ve evde bol bol çömeliyorum plates topunda oturuyorum :) bu arada benim doktorum da Doğumda yağ kullanıyormuş Bebek kolay çıksın diye bence Almanya da sorun etmezler merak etme.Canım maşallah baya bir konuda anlaşmışssımnız. Bunada şükür. Her vücut farklı bazısı 25. Haftadan başlıyor yalancı kasışöaları hissetmeye bazısı doğum yağacağı gün bazısı bir kaç hafta kala. Bu bir ölçek değil. Bebeğib geleceği zamanı biliyor. Seninki doğum zamanı başlayacak demektşr.
İnşallah zarların doktorunun açmasına gerek kalmadan hastaneye bile varmadan açılır:) ben her gün içimden öyle geçiriyorum.. inşallahta öyle olur. Birde perine masajı yapıyor musun? Ben başladım. Baya faydalıymış. Hatta ina may gasgin son evrede vajina girişini yağlıyormuş daha rahat olsun diye. Hastane çantama bir şişede koyacağım ebe sorun çıkarmazsa kendim o anda bile sürmeyi hayal ediyorum ama ne olacak bilmiyorum:)
Damar yolu meselesi burada da var galiba yaa bu perşembe doğum yapacağım hastaneye kayıta gideceğim. Ne olur bilmiyorum. Ama sanki çok zor bir şeymiş gibi diretmeleri çok anlamsız.ama hayırlısı olsun. Kasılmaları evde karşılayabilirsek gerek kalmaz belki.
Canım şöyle yapmayı düşündün mü?
1) Doktorunu bahane edebilirsin. Katı bir kuralı olduğunu ve son ana kadar bir refakatçi dışında kimseyş hastaneye kabul etmediğini pnunda en iyi eş olacağını söylesen?
2) ya da doğum için haataneye gitme vakti geldiğinde muayene için gittiğini, doğum başladığında onlara haber vereceğini söylesen? Boşuna yorulmayına getirirsin .
İnşallah güzel bir çözüm bulursun. Ama son tahlilde doğumda bir tane bile istenmeyen birisi bir his içte kalan bir şey doğumu etkileyebiliyor.
Hadi insallah takvımını nıye kaldırdın canım bı annheyecanlandırdın benı :)Bakalım bana ni dicek benimde yarın geç saatte randevum. Hizsetmediğim sancım çıksa açılmam olmuş olsa ne güzel olur
Canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün.Kızlar bızde çıktık sezeryan dan Rabbım e binlerce şükür biz iyiyiz agrı sızı bol tabı ama bebegım yanımda sağlıklı çok şükür daha ne olsun darısı basınıza kızlar hepınızden Allah razı olsun
Guzeller annelere mutlu haftalar dılıyorum:) Kızlar benm sıkıntım var dunden berı fecı ıshallık durumum var ne yapabılırım sızce bır sıkıntı olur mu ? sanırım salgın varmıs . 37 haftam bıtıcek ,ne yapabılırım tavsıyenızı alabılır mıyım?
Canım ben 66 kiloyla hamile kaldim..toplam 7 kilo almistim.taburcu olduğum gün tartıldım.eski kiloma gelmiştim yani 66 kiloydum..bugunde kontrolüm vardı yine tartıldım 62 kiloya düşmüşüm..Doğum yapan anneler dogumda kac kılo gitti takıp edenınız varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?