- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #24.561
Ayyy darısı başıma :))Canım ben 66 kiloyla hamile kaldim..toplam 7 kilo almistim.taburcu olduğum gün tartıldım.eski kiloma gelmiştim yani 66 kiloydum..bugunde kontrolüm vardı yine tartıldım 62 kiloya düşmüşüm..
Ayyy darısı başıma :))Canım ben 66 kiloyla hamile kaldim..toplam 7 kilo almistim.taburcu olduğum gün tartıldım.eski kiloma gelmiştim yani 66 kiloydum..bugunde kontrolüm vardı yine tartıldım 62 kiloya düşmüşüm..
Canım hayırlı olsun tarihin :) bebişine kavuşmaya az kaldı. İnşallah biran önce Kaan ı alıp evinize götüreceksinizKizlar doktordan geldim simdi bizim oglan aceleci cikti. Nst de sanci falan cikmadi ama bebegim kanala girmiş. Doktor sanci hissetmen lazim bunun seni zorlamis olmasi lazim dedi ama bende bisey olmadi. Kanala girdigi icin 20 eylulden 18 eylule cekildi kesinleşti tarihimiz. Cok heyecan yaptim tabi bir o kadar da stres var. Dogum yakin oldugu icin son 1 haftayi kizkardesimde gecircem. Eşim haftasonu gelicek. Tabi evimden ayri olmak, esimden ayri olmak falan stres basti beni. En son ayin 6sinda 3000 kilo demisti doktor farkli cihazda. Simdi burda 2850 cikti. Son 1 haftamiz kavusmaya
Ben yürüyüşü bıraktım bu aralar ya :/ ama evdeki işlere yoğunlaştım. İş yapınca da yoruluyorum yer silmeye halim kalmıyorHaydi doğumu eli kulağında olanlar hurmalar yendi mi yürüyüş yapıldı mı ben bugün oğluşun odasını yerde çömelerek silip temizledim şimdide yürüyüşe
Sadece epidural değil aslında ben genel olarak olabildiğince müdahale istemiyorum. Epidural Doğumun süresini uzatabiliyor, bir de kasılmaları hissetmediğini için ne zaman ıkınacağını bilemeyebiliyorsun. Bunun için de doktorlar sık sık nst ye bağlamak zorunda kalıyor seni ve sen sürekli yatmak zorunda kalıyorsun. Hareket özgürlüğün kısıtlanıyor. Bir de Doğum hikayelerinden okuduğum kadarıyla kasılmalara artık dayanamıyorum dediğin anda epidural istemek yerine biraz daha dayanmaya çalışırsan çok kısa bir süre içinde Doğum gerçekleşiyor, epidurale gerek kalmıyor.canım neden epidural istemiyrsun ?
Evet cnm gelmiş 38 den snra alınıyor sezeryn da bizde o zamanlar en fazla 39 da alırız dedi doktrAslinda sezeryan olacagi icin zamani gelmis oluyor 38+5 olcaz allahin izni ile.
Seninde kontrolün vardi ne dedi doktor?DOKTORA GITTIN MI BUGUN ?
6 kilo sadece. 10 kilo verilmek üzere beni bekliyor. Ama bu uyku düzeniyle biraz zor şimdilik. Uyandıkça acıkıyorum çünküDoğum yapan anneler dogumda kac kılo gitti takıp edenınız varmı
Inşallah canım..verirsin canım merak etme..Ayyy darısı başıma :))
Gerci ben eski kilomdan daha fazla zayıflamak istiyorum yanii mucize :))))Inşallah canım..verirsin canım merak etme..
Emzirmek cok kalori yaktırıyormus emzirebilirsek 40ı cıktıgında veririz bence :)6 kilo sadece. 10 kilo verilmek üzere beni bekliyor. Ama bu uyku düzeniyle biraz zor şimdilik. Uyandıkça acıkıyorum çünkü
Canım epidural aslında o kadar masum bir şey değil araştırdığım kadarıyla. Epidural aldığında kasılmaları hissetmiyorsun. Nu da ıkınma zamanı geldiğinde ıkınmayı zorlaştırıyor. Çünkü hissi kaybediyorsun. Ikınma zamanı uzayınca bebeğin strese girme oranı yükseliyor çünküepidural son evreyi uzatıyor. Bu da normal doğumu daha çabuk sezeryana döndürebiliyor.canım neden epidural istemiyrsun ?
Bilmiyordum canım. Ben çocukken çok uçuk çıkarırdım ama kimseden geçtiğini hatırlamıyorum.büyüdükçe bağışıklığım kuvvetlendikçe çıkmaz oldu. Aklımda bulunsun..bilgi için sağolUçuk çok bulaşıcı bir virüs canım özellikle bebekler için Allah korusun ölümcül bile olabiliyor. O tahta kaşık olayı bizde de var ama gerek kalmadı geçti benimki.
Perine masajı bir kere yaptım ama nasıl yapılacağını çok da bilmiyorum aslında sadece parmak uçlarımla yağ sürerek masaj yaptım. Kegel egzersizi yapıyorum aklıma geldikçe ve evde bol bol çömeliyorum plates topunda oturuyorum :) bu arada benim doktorum da Doğumda yağ kullanıyormuş Bebek kolay çıksın diye bence Almanya da sorun etmezler merak etme.
Anneme bugün senin ikinci yöntemini söyledim. Doğum 10-12 saat sürebilirmiş sizin erkenden gelmenize gerek yok biz önden gideriz, siz babamla ben doğumhaneye girince gelirsiniz dedim, tamam dedi :)
Kaldırmadım kı canım takvim bitti artıkHadi insallah takvımını nıye kaldırdın canım bı annheyecanlandırdın benı :)
Bende evdekı işlerdin yürüyüşe gidemiyordum şimdi tekrar yürümeye başladım bu aralar. Çokta yorma Can'ım kendiniBen yürüyüşü bıraktım bu aralar ya :/ ama evdeki işlere yoğunlaştım. İş yapınca da yoruluyorum yer silmeye halim kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?