- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #24.861
Canım Allah yar ve yardımcın olsun,sağlıcakla yavrunu kucağına al..Hastaneye geldigimde 2 cm acilmam vardı canım ama sancim 5 dakikada 1 ve fazlaydı o yüzden yatisim yapıldı hastaneye. Ağrım adet ağrısının aynısıydı. Benim zaten çok şiddetli olurdu adet sancilarim. Belimde falan ağrı hissetmedim ben. Gece saat başı oldu sabah 5 dk da 1 e düştü şimdi 3 cm olmuş açılma akşama doğum gerçekleşir dedi doktorum canım. Sadece tek dayanamadigim açılma muayenesiydi. Sancilara dayaniyorum ama muayene yüzünden epidural aldım mecbur
Kızlar Doğum sonrası korse kullanımıyla ilgili kafam çok karıştı.sağlık sitelerinde uzmanlar hep kullanmayın diye yazı yazmış.
TaZe anneler Doğum sonrası korse kullanmaya başladınız mı?dr unuza danışarak mı korse kullanmaya başladınız?
Benim dr şal gibi bir seyle bagla dedi. Sezeryan oldum. Korse 40 dan sonra. Cok sıkı olmasi bence iyi degil ic dikislerde var. Bende cogu yerde okudum. İlk korse onerilmiyor. O yuzden dr ne diyorsa oyle yapicam. Yeni sarmaya basladim. Her dr farkli soyluyor. Taburcu olurken drun soyluyor. Herkesin durumuna goremi rutin mi soyluyorlar bilmiyorum.Kızlar Doğum sonrası korse kullanımıyla ilgili kafam çok karıştı.sağlık sitelerinde uzmanlar hep kullanmayın diye yazı yazmış.
TaZe anneler Doğum sonrası korse kullanmaya başladınız mı?dr unuza danışarak mı korse kullanmaya başladınız?
Canım bende iki hamileligimdede sal taktım..ve çok memnun kaldım..Benim dr şal gibi bir seyle bagla dedi. Sezeryan oldum. Korse 40 dan sonra. Cok sıkı olmasi bence iyi degil ic dikislerde var. Bende cogu yerde okudum. İlk korse onerilmiyor. O yuzden dr ne diyorsa oyle yapicam. Yeni sarmaya basladim. Her dr farkli soyluyor. Taburcu olurken drun soyluyor. Herkesin durumuna goremi rutin mi soyluyorlar bilmiyorum.
Nişan gelse de ağrısız doğum başaldığını hiç duymadım canım sen sakin sakin bence bekle temizlik bugun biter zaten herşeyin hazırdır büyük ihtimal ağrı başlayıp sıklaşınca gidersin hastaneye ne kadar geç o kadar çabuk dogum olur senn için Allah yardımcın olsun canımYaa doktorumu aradım belki de dogum hemen baslayabilir acılman olup olmadıgına bakılması lazım dedibende evi temizliği bırakıp gidemiyorum ama tüm kitaplarda nisanda acele etmeyın yazıyor oyuzdenn evde oyalanıyorum. Dun catı muayenesi oldu belki ondan boyle birsey geldi bide cok az mıktarda geldiği için anlayamadım
Canım benim ablam kontrole diye gidip 4 cm açılması var diye yatışını yapmışlardı. Hissedilmeyebiliyomuşsun ağrıyı ama tabi akıntıları varmış farketmemiştiaçılman olunca sancıyla kendini belli etmezmiymiş ! yani hiç sancı olmadan açılma olurmuymuş
Kızlar biz de hastanedeyiz. Gece sancim başladı sabah 8 gibi hastaneye geldik hala doğum olmadı açılmayı bekliyoruz. Allah'tan suni sancı ya gerek yokmuş şimdilik kendi sancilarim yeterliymis. İnşallah sağ salim alırım oğlumu kucağıma sizlerin dualarına ihtiyacım var
Kızlar biz de hastanedeyiz. Gece sancim başladı sabah 8 gibi hastaneye geldik hala doğum olmadı açılmayı bekliyoruz. Allah'tan suni sancı ya gerek yokmuş şimdilik kendi sancilarim yeterliymis. İnşallah sağ salim alırım oğlumu kucağıma sizlerin dualarına ihtiyacım var
Emzirmeyi hangi memede bıraktım hep unutuyorum. Artık işaret koyucam hangi memeyse
ben de pamuk bir tülbent saracagm doğum çantama koydum bileBenim dr şal gibi bir seyle bagla dedi. Sezeryan oldum. Korse 40 dan sonra. Cok sıkı olmasi bence iyi degil ic dikislerde var. Bende cogu yerde okudum. İlk korse onerilmiyor. O yuzden dr ne diyorsa oyle yapicam. Yeni sarmaya basladim. Her dr farkli soyluyor. Taburcu olurken drun soyluyor. Herkesin durumuna goremi rutin mi soyluyorlar bilmiyorum.
Aynı benEmzirmeyi hangi memede bıraktım hep unutuyorum. Artık işaret koyucam hangi memeyse
İlk dogumda korse kullanmadim gobek kaldi. Bu sefer insallah ihmal etmem.Canım bende iki hamileligimdede sal taktım..ve çok memnun kaldım..
Decavit ve demir ilaci na devam et dedi drDoğum yapan arkadaşlar ilaç kullanıyormusunuz hala sağlık ocağı d vitamini ve decavit e devam dedi bana
Sariliktan dolayi uykulu . Daha gaz sikayetlerimiz baslamadi. Bol kaka var.Kızlar bebeklerinizin uyku durumu nasıl ?
Sariliktan dolayi uykulu . Daha gaz sikayetlerimiz baslamadi. Bol kaka var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?