2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım Allah yar ve yardımcın olsun,sağlıcakla yavrunu kucağına al..

Cnm doktorum iki hafta sonra oneriyorum dedi ama bn ilkindede eve geldigim gibi takmistim bundada aynisini yaptim gobegim eski haline dondu iki hafta cok gec bnce dikise gelmicek sekilde taktim

Benim dr şal gibi bir seyle bagla dedi. Sezeryan oldum. Korse 40 dan sonra. Cok sıkı olmasi bence iyi degil ic dikislerde var. Bende cogu yerde okudum. İlk korse onerilmiyor. O yuzden dr ne diyorsa oyle yapicam. Yeni sarmaya basladim. Her dr farkli soyluyor. Taburcu olurken drun soyluyor. Herkesin durumuna goremi rutin mi soyluyorlar bilmiyorum.

Canım bende iki hamileligimdede sal taktım..ve çok memnun kaldım..

Nişan gelse de ağrısız doğum başaldığını hiç duymadım canım sen sakin sakin bence bekle temizlik bugun biter zaten herşeyin hazırdır büyük ihtimal ağrı başlayıp sıklaşınca gidersin hastaneye ne kadar geç o kadar çabuk dogum olur senn için Allah yardımcın olsun canım

açılman olunca sancıyla kendini belli etmezmiymiş ! yani hiç sancı olmadan açılma olurmuymuş
Canım benim ablam kontrole diye gidip 4 cm açılması var diye yatışını yapmışlardı. Hissedilmeyebiliyomuşsun ağrıyı ama tabi akıntıları varmış farketmemişti

Ay canım daha dün agrım yok diyordun :) Allah yardımcın olsun. inşallah benimde bu gece sancılarım gelir :)

kolay doğumlar olsun insallah

ben de pamuk bir tülbent saracagm doğum çantama koydum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…