2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
çatı muayenesi olamdım henüz yarına olacagım

saglıcakla kucagına al inşallah. bir avazda kurtulursun inşallah canım

Insallah hayırlısıyla bebegını kucagına alıcaksın canım dualarımız senınle. Guzel haberlerını beklıyoruz

Benım catı muayenesınden sonra dun nısanım geldı ama dogum sancılarım henuz baslamadı canım belkı de muayene tetıklemıstır. Saglıklı guzel rahat bır dogum ve sonrası dılıyorum senın ıcın ınsallah bebegıne hayırlısıyla kavusursun

Bende fix 5gıbı uyanıyorum hergece bacak arana yastık alıp sol yanına yatmaya calıs canım ayakta cok kalında belı yorunca daha cok agrıyor
Tam olarak öyle yatıyorum canım ama sanki on beş kat merdiven çıkmışım gibi ağrıyor mübarek. Tek çatı da değil tüm kemiklerim ağrıyor

Kızlar sezaryen isteğe bağlı oluyor değil mi. Yarın randevum var ve dr umla konuşacağım. Bu zamana kadar hep normal diye kendimi motive ettim ama artık arada bir gelen bu ağrılar ve çatı muayenemin çok ağrılı ve acılı geçmesi yüzünden korkuyorum.

2 muayeneden sonrada kanamam oldu canım. Bebeğin kafası kanala yakın mı benimde günüm geçti kafa kanala uzaksa suni sancı işe yaramaz dedı doktorum. Dabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

çatı muayenesi olamdım henüz yarına olacagım

saglıcakla kucagına al inşallah. bir avazda kurtulursun inşallah canım
Canim benim cok sagol guzel dileklerin icin.. hadi seninde guzel haberlerini alalim insallah, cati muayenesinde ne kadar rahat olursan o kadar cabuk ve kolay oluyor..

Ahh canim hepimiz icin insallah.. bende senin guzel haberlerini bekliyorum.. kanama gitgide azaldi.. sanirim muayeneden oldu

2 muayeneden sonrada kanamam oldu canım. Bebeğin kafası kanala yakın mı benimde günüm geçti kafa kanala uzaksa suni sancı işe yaramaz dedı doktorum. Dabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canim ben amerikadayim. Doktora sordum rahim uygunmu dogum icin dedim.. uygun dedi. Suni sanci verilecek cuma gunu.. ters bisey olsa soylerdi heralde canim.. sen bi daha ne zman gideceksin doktora?

Doktorun rahatlatacaktır canım seni şartlar mümkünse neden kendini bundan mahrum bırakasın korkma :)

Orada zatin daha dikkat ediyorlardır canım. Kontrolüm yarın var normalde doktorum pazartesiye kadar bekleme taraftarı ama benım aşırı stres ve paniğimden dolayı yarın şartlar uygun dlursa suni vericek ama suni sonucu yine sezeryana gidicek durumda ise suni vermeden sezeryana alıcak

Canim oncelikle senin ve bebegin icin hayirlisi neyse o olsun.. tabikide kalbimiz gonlumuz normal dogumdan yana.. ama sezeryanda olsa onemli olan bebisin saglikla gelmesi.. yani seninde cuma hastaneye yatisin yapilacak bu durumda.. hadi bakalim cnm dualarim seninle.. saglikla alalim kuzulari kucagimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…