- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #24.981
Amin canım zaten şu an tek isteğim duam sağlıkla kucağıma almakHayirlisi olsun cnm. Onemli olan bebegin saglikli sekilde dunyaya gelmesi.
Canim dualarmiz seninle. Saglikla al kızını kucağına. Simdiden allah anali babali büyütsün insallahKızlar sabah 9 da Doğuma gireceğim dua edin de sağlıkla kavuşayım kızıma. Bu gece karnımdaki son gecesi. Yarın sabah Allah nasip ederse anne olacağım. İçim içime sığmıyor. Allah'ıma şükrediyorum böyle bir mucizeyi bana bağışladığı için. Kendimi çok tuhaf hissediyorum. Kızımın her hareketini karnımda hissetmek istiyorum. Onunla tek beden olduğumuz son gece, son anlar... Tek dileğim kızıma sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kavuşmak. Bir yandan da hamileliğim bitiyor diye üzülüyorum. Allah'a bin şükür çok rahat ve keyifli bir gebelik geçirdim. Bu duygu bir daha nasip olur mu bilmiyorum. Ama çok çok çokkk özleyeceğini biliyorum.
Bu süreç boyunca bu sayfada olmak ve bütün o desteklerinizi hissetmek bana çok güç verdi, sizlerden çok şey öğrendim. Birbirimizi tanımasak da çok değişik bir bağ kurduğumuza inanıyorum. Hepinize çok çokkk teşekkür ederim. İnşallah sayfamız bebeklerimizin güzel anılarıyla dolup taşar.
Dualarınızı bekliyorum...
san kaç kaç oldun canım. Amin sağol canım saglıkla alalım inşallah. Senınde kendi sancın gelir inşallah
san kaç kaç oldun canım. Amin sağol canım saglıkla alalım inşallah. Senınde kendi sancın gelir inşallah
canım biraz daha sabır. İnşallah bebeğin kendisi için en uygun zamanı bekliyodur. Başlarda aceleci çıktı bebeklerimiz şimdi de kalan bebişler gelmek istemiyo çok bekletiyolar annelerini. Hepimizin hakkında hayırlısı olsunDün gece su sızıntısı suphesiyle gittim ama kesildi sonra bugün de nstye baglandim yine düzensiz ağrılar çıktı başka da bişi yok. Sezeryan istemeye başladım onu da eşim istemiyor. 40+2 olduk of yaa
Şu tecrübeli olanların kötülemeleri bitmez zaten. Hamilelikte önce hamileleliği kötülerler. Hamilesindir, bebek doğsun görürüz biz seni şöyle uykusuz böyle zor, dün de Bebek görmeye bir arkadaşım geldi, bu iyi günleriniz bir hareketlensin o zaman zorluğu başlıyor dedi.Evet cnim bide normal dogumu kötüleyip 3 4 çocuğunu normal doguranlara ne demeli :)
Demire devam ediyorum. Onu doğumdan somrada kullnanşlirmişiz. Ben birde d vitaminine devam ediyorum bağışıklığıma şyş geliyot.demek benımde oyle oldu peki demir ilacı ?
Merhaba canım. İlk on gün göğüs yarası bende de oldu. Hiç bir çözümü yok maalesef. Hemşire yeni aldığın ayakkabının ayağını vurmasına benzetti. Alışana kadar oluyor maalesef. Krem sadece biraz rahatlatıyor.Dogum yapan guzel anneler nasıllar :) gogus ucunuz ne durum da en merak ettıgım durum ,yara olmamsı ıcın kalıcı cozum bulan var mı acaba ,bebıslerınızı cok opuyorum :)
Belli olmaz Can'ım doktor bence biraz erken konuşmuş hadi gözünaydın şimdi evdi bekleme zamanıAmın cnaım ınsallah benım 37 haftam bıttı ,calıısyorum yarın ızne ayrılıyorum ınsallah ,umarım umarım bebısım benı cok bekletmez ,doktorum gelmeye nıyetı yok gıbı gorunuyor dedı.
Yastıklar bile artık rahatlamıyorBende fix 5gıbı uyanıyorum hergece bacak arana yastık alıp sol yanına yatmaya calıs canım ayakta cok kalında belı yorunca daha cok agrıyor
Şu tecrübeli olanların kötülemeleri bitmez zaten. Hamilelikte önce hamileleliği kötülerler. Hamilesindir, bebek doğsun görürüz biz seni şöyle uykusuz böyle zor, dün de Bebek görmeye bir arkadaşım geldi, bu iyi günleriniz bir hareketlensin o zaman zorluğu başlıyor dedi.İyi de böyle güzel bir şeyin tabii ki zorluğu olacak. emek vermeden olmuyor işte
Nasıl canım ya ?bunu bilmiyordum. Ben aşı yaptırmayacağım ve bunun için kağıt imzalayacağım. K vitamini de aşıya girmiyor mu?Burada K vıtamınını sana sormuyolar bıle verılıp vwrılmeyecegını kanun gıbı bısey mutlaka verılmesı gerekıyo. Agızdan damla olarak verılıyo ve bebegın beyın kanaması falan olmasın dıye verılıyo.
Canim o ilk oglumdu. Bu minik 11 gunluk oldu bile :)))
Tam diyolar ki gel beni gırtlakla :)Şu tecrübeli olanların kötülemeleri bitmez zaten. Hamilelikte önce hamileleliği kötülerler. Hamilesindir, bebek doğsun görürüz biz seni şöyle uykusuz böyle zor, dün de Bebek görmeye bir arkadaşım geldi, bu iyi günleriniz bir hareketlensin o zaman zorluğu başlıyor dedi.İyi de böyle güzel bir şeyin tabii ki zorluğu olacak. emek vermeden olmuyor işte
Nişan geldi az önce lililililicanım biraz daha sabır. İnşallah bebeğin kendisi için en uygun zamanı bekliyodur. Başlarda aceleci çıktı bebeklerimiz şimdi de kalan bebişler gelmek istemiyo çok bekletiyolar annelerini. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?