2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canim dualarmiz seninle. Saglikla al kızını kucağına. Simdiden allah anali babali büyütsün insallah

san kaç kaç oldun canım. Amin sağol canım saglıkla alalım inşallah. Senınde kendi sancın gelir inşallah

Amın cnaım ınsallah benım 37 haftam bıttı ,calıısyorum yarın ızne ayrılıyorum ınsallah ,umarım umarım bebısım benı cok bekletmez ,doktorum gelmeye nıyetı yok gıbı gorunuyor dedı.

san kaç kaç oldun canım. Amin sağol canım saglıkla alalım inşallah. Senınde kendi sancın gelir inşallah

Amın cnaım ınsallah benım 37 haftam bıttı ,calıısyorum yarın ızne ayrılıyorum ınsallah ,umarım umarım bebısım benı cok bekletmez ,doktorum gelmeye nıyetı yok gıbı gorunuyor dedı.

Herkese günaydın güzel anneler ve anne adayları Doğum bekleyenlere sabırlar sağlıklar bebegını kucağına alanlara mutluluklar diliyorum Rabbım hepımıze sağlıklı herkesın gönlüne göre doğumlar ve bebekler nasıp etsın bizde bugün dört günlük olduk çok şükür darısı herkesın basına

Dün gece su sızıntısı suphesiyle gittim ama kesildi sonra bugün de nstye baglandim yine düzensiz ağrılar çıktı başka da bişi yok. Sezeryan istemeye başladım onu da eşim istemiyor. 40+2 olduk of yaa

Dün gece su sızıntısı suphesiyle gittim ama kesildi sonra bugün de nstye baglandim yine düzensiz ağrılar çıktı başka da bişi yok. Sezeryan istemeye başladım onu da eşim istemiyor. 40+2 olduk of yaa
canım biraz daha sabır. İnşallah bebeğin kendisi için en uygun zamanı bekliyodur. Başlarda aceleci çıktı bebeklerimiz şimdi de kalan bebişler gelmek istemiyo çok bekletiyolar annelerini. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Evet cnim bide normal dogumu kötüleyip 3 4 çocuğunu normal doguranlara ne demeli :)
Şu tecrübeli olanların kötülemeleri bitmez zaten. Hamilelikte önce hamileleliği kötülerler. Hamilesindir, bebek doğsun görürüz biz seni şöyle uykusuz böyle zor, dün de Bebek görmeye bir arkadaşım geldi, bu iyi günleriniz bir hareketlensin o zaman zorluğu başlıyor dedi. İyi de böyle güzel bir şeyin tabii ki zorluğu olacak. emek vermeden olmuyor işte

demek benımde oyle oldu peki demir ilacı ?
Demire devam ediyorum. Onu doğumdan somrada kullnanşlirmişiz. Ben birde d vitaminine devam ediyorum bağışıklığıma şyş geliyot.
Canım dişle alakalı gönderimi bende bulamadım. Halbuki eminim yazmıştım. Tekrar yazayım. Biliyorsun 4.ayda bendd baya diş ağrısı çekmiştim.
1)Tuzlu su ile her aklına geldikçe gargara
2)karanfili dişin üzerine koyma
3)sirkeli su ile garagara.
4)ağrı çok şiddetli olursa bir parça pamuğa karamfik yapı damlatıyprsun bir iki damla dişin üzerine koyuyorsun tam bir uyuşturucu. Miktara dikkat etmek lazım.
5)eğer apse çok derinse sadece buzlu torba işe yarıyor. Buz torbasını dışarıdan dişimin tam olduğu yere çenemden tğlbentle bağlayıp öyle uyuyabilitordum ancak.
6) sarımsak ezip dişin üstüne koyanlar var.ben direk yiyordum sarımsağı

Dogum yapan guzel anneler nasıllar :) gogus ucunuz ne durum da en merak ettıgım durum ,yara olmamsı ıcın kalıcı cozum bulan var mı acaba ,bebıslerınızı cok opuyorum :)
Merhaba canım. İlk on gün göğüs yarası bende de oldu. Hiç bir çözümü yok maalesef. Hemşire yeni aldığın ayakkabının ayağını vurmasına benzetti. Alışana kadar oluyor maalesef. Krem sadece biraz rahatlatıyor.

Belli olmaz Can'ım doktor bence biraz erken konuşmuş hadi gözünaydın şimdi evdi bekleme zamanı

Bende fix 5gıbı uyanıyorum hergece bacak arana yastık alıp sol yanına yatmaya calıs canım ayakta cok kalında belı yorunca daha cok agrıyor
Yastıklar bile artık rahatlamıyor deliksiz uyumak imkansiz.sürekli lavabodayım. Hep tuvaletim geliyor ama gelen idrar bir kaç damla. Doğumu tetiklemek için böyle oluyormuş diye okumuştum. Ama bilmiyorum.
Dün akşam bir ara yarım saatte bir kasılmalarım oldu 2.5 saat kadar devam etti ama devamı gelmedi. Gerçeği gelene kadar bizle oyun oynuyor bu ufaklıklar:)

Aynn dedigin gibi cnm emek vermeden olmuyorki sonsuzda deil birgun geliyor hersey duzene giriyor bebegin buyuyor cocuk oluyor baska dertleri basliyor evet ama hepsibirgun bitiyor muhakkak degismeuen tek sey sevginnn ve bunlari severekk yapio olusun allah yokluklarini gostermediyaaa binlerce sukurr

Nasıl canım ya ?bunu bilmiyordum. Ben aşı yaptırmayacağım ve bunun için kağıt imzalayacağım. K vitamini de aşıya girmiyor mu?

Tam diyolar ki gel beni gırtlakla :)

D Deromm cnm ben gumus kapak aldim. Ozon yagi sarilantoron ve zeytinyagi krem falan suruyorum sma bebegim bazen sık emmek istiyor ostediginde veriyorum. Uykuya memede geciyor. Emzige alismadi hala. Kremi cikar tekrar sur cok eziyetli. Bugun ucuncu gun. Nispeten daha iyi. İlk sefer bir aci oluyor sadece. Kabuk baglamisti yaralar. İlerleyen gunlerde yazarim ise yarayip yaramadigini.

Nişan geldi az önce lilililili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…